Opublikowano 27 marca 20169 l Ej jako czołowy malkontent Makdolanowy mogę podjąć wyzwanie smaku i jak tylko będę w okolicy stestuje. Ostrzegam jednak, że na mięsie się znam i lubię dobry sort.
Opublikowano 27 marca 20169 l Ej jako czołowy malkontent Makdolanowy mogę podjąć wyzwanie smaku i jak tylko będę w okolicy stestuje. Ostrzegam jednak, że na mięsie się znam i lubię dobry sort. Mieso z maca ale nie maca. Bedzie pan zadowolony.
Opublikowano 27 marca 20169 l Mejm dawaj we wtorek do Makdolana na Legnickiej, po 15 będę wolny. Sprawdzimy i ocenimy. Tylko to nie randka bo ja żonaty jak coś.
Opublikowano 27 marca 20169 l Nawet na fotce,która jest pokazowa i ma zachęcić dziadowsko ten kotlet wygląda.
Opublikowano 28 marca 20169 l @Mejm - a to ja pierdolę jechać całe miasto żeby spróbować Makdolana. @Milan - kiedy ty zmądrzejesz tatuśku?
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Rudy swoje wie,nie jeden syf zeżarł,który nie pozostaje bez wpływy na poziom jego wypowiedzi.Wiadomo,jesteśmy tym co jemy. Podbijam.
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Przybliży ktoś czy w znanych sieciówkach typu MD/KFC/BK są teraz jakieś ciekawe "opcje"? Ostatnio wożę się tylko po burgerowniach typu Moa i szczerze mówiąc trochę zatęskniłem za tym gumowatym żarciem z sieciówek...
Opublikowano 21 kwietnia 20169 l Kupon jest fajny w macu MC zestaw i dowolny burger za 20 zł. Wziąłem zestaw z MC royalem, jak na sieciówkę całkiem dobra kanapka. I na nieszczęście do tego big maca. Podeszwa straszna. Lepszą konfiguracją byłby zestaw z nugetsami plus MC Royal albo wieśmac.
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l stare-nowości w kfc - bitesy orientalne i jakiś pseudo longer orientalny http://kfc.pl/menu/nowosci/ nowości w BK - pikanty burger w czerwonej bułce http://www.burgerking.com.pl/ Edytowane 26 kwietnia 20168 l przez Yano
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l jadłem tego czerwonego z miesiąc temu w wiedniu, średnio ostry, ale ogólnie dobry, jak to burgery w BK
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l To dlatego tak zajeżdżało wódką i majonezem a myślałem, że to menel obok
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l jadłem te nowe rzeczy z kfc ta kanapka azjatycka to staszny szajs, z azją nie ma wiele wspolnego, a surowe ogorki i sałatka z marchewki spowodowały że największe skojarzenie miałem z jakimś tanim hotdogiem z budy na dworcu. w dodatku jakaś gumowata bułka, ogolnie syf bitesy w sosie teryiaki już były kiedyś i są ok, ale porcja nadal malutka
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Drwal był dobry, teraz znowu nie będą mnie widzieć w Macu przez jakiś czas.
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Zawsze się zastanawiałem jak coś takiego się je... Zjadłem 2 burgery w Moa, ale czegoś takiego bym nie zmęczył.
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Dobrze, że Colr light ktoś wziął, bo trochę za dużo kalorii ze zwykłą by wyszło.
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Znam te rozwiązania, to się nazywa świadome jedzenie. A takiego burgera za czasów świetności bym wciągnął z browarem na luzie. Potrafiłem sam wieczorkiem zjeść kurczaka z rożna z 3 kajzerkami, bułkę lubiłem maczać w tłuszczu wytapianym z kury a skórą się zażerałem. Jak nie daj Boże jeszcze bym to w Holandii pożerałł to pewnie zagryzałbym Snickersami. <3
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Też uwielbiałem niegdyś kurczaka z rożna. Ale odkąd człowiek, który serwował takie kurczaki, zdradził mi sekret, nagle zaoszczędziłem nie wychodząc z domu. Wiecie, że oni tam w tych budkach, nie używają wody do mycia?