Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Ej jako czołowy malkontent Makdolanowy mogę podjąć wyzwanie smaku i jak tylko będę w okolicy stestuje. Ostrzegam jednak, że na mięsie się znam i lubię dobry sort.

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 522,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Ej jako czołowy malkontent Makdolanowy mogę podjąć wyzwanie smaku i jak tylko będę w okolicy stestuje. Ostrzegam jednak, że na mięsie się znam i lubię dobry sort.

Mieso z maca ale nie maca. Bedzie pan zadowolony.

Opublikowano

Mejm dawaj we wtorek do Makdolana na Legnickiej, po 15 będę wolny. Sprawdzimy i ocenimy. Tylko to nie randka bo ja żonaty jak coś.

Opublikowano

Ale obecnie tylko w Wawie i Kielcach to mają.

Opublikowano

ojej, znowu spotkanie organizowane przez jj sie zyebało

Opublikowano

Nawet na fotce,która jest pokazowa i ma zachęcić dziadowsko ten kotlet wygląda.

Opublikowano

@Mejm - a to ja pierdolę jechać całe miasto żeby spróbować Makdolana.

@Milan - kiedy ty zmądrzejesz tatuśku? :D

Opublikowano

Rudy swoje wie,nie jeden syf zeżarł,który nie pozostaje bez wpływy na poziom jego wypowiedzi.Wiadomo,jesteśmy tym co jemy.

Podbijam.

Opublikowano

Przybliży ktoś czy w znanych sieciówkach typu MD/KFC/BK są teraz jakieś ciekawe "opcje"? Ostatnio wożę się tylko po burgerowniach typu Moa i szczerze mówiąc trochę zatęskniłem za tym gumowatym żarciem z sieciówek... :frog:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kupon jest fajny w macu MC zestaw i dowolny burger za 20 zł.

Wziąłem zestaw z MC royalem, jak na sieciówkę całkiem dobra kanapka. I na nieszczęście do tego big maca. Podeszwa straszna. Lepszą konfiguracją byłby zestaw z nugetsami plus MC Royal albo wieśmac.

Opublikowano

jadłem tego czerwonego z miesiąc temu w wiedniu, średnio ostry, ale ogólnie dobry, jak to burgery w BK

Opublikowano

To dlatego tak zajeżdżało wódką i majonezem :/ a myślałem, że to menel obok 

Opublikowano

jadłem te nowe rzeczy z kfc

ta kanapka azjatycka to staszny szajs, z azją nie ma wiele wspolnego, a surowe ogorki i sałatka z marchewki spowodowały że największe skojarzenie miałem z jakimś tanim hotdogiem z budy na dworcu. w dodatku jakaś gumowata bułka, ogolnie syf

bitesy w sosie teryiaki już były kiedyś i są ok, ale porcja nadal malutka

Opublikowano

Drwal był dobry, teraz znowu nie będą mnie widzieć w Macu przez jakiś czas.

Opublikowano

z dodatkiem krwi z du,py yana

Ten to się nie pier doli w tańcu.

Opublikowano

13043367_887297884714750_358603039407112

Zawsze się zastanawiałem jak coś takiego się je... Zjadłem 2 burgery w Moa, ale czegoś takiego bym nie zmęczył.

Opublikowano

Juz bylo. Siadasz i du.pom albo do blendera.

Opublikowano

Dobrze, że Colr light ktoś wziął, bo trochę za dużo kalorii ze zwykłą by wyszło.

Opublikowano

Znam te rozwiązania, to się nazywa świadome jedzenie. :obama: A takiego burgera za czasów świetności bym wciągnął z browarem na luzie. Potrafiłem sam wieczorkiem zjeść kurczaka z rożna z 3 kajzerkami, bułkę lubiłem maczać w tłuszczu wytapianym z kury a skórą się zażerałem. :banderas: Jak nie daj Boże jeszcze bym to w Holandii pożerałł to pewnie zagryzałbym Snickersami. <3

Opublikowano

Też uwielbiałem niegdyś kurczaka z rożna. Ale odkąd człowiek, który serwował takie kurczaki, zdradził mi sekret, nagle zaoszczędziłem nie wychodząc z domu.

Wiecie, że oni tam w tych budkach, nie używają wody do mycia?