Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 522,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Przynajmniej insulina mu nie podskoczy od cukru.

Opublikowano

Też uwielbiałem niegdyś kurczaka z rożna. Ale odkąd człowiek, który serwował takie kurczaki, zdradził mi sekret, nagle zaoszczędziłem nie wychodząc z domu.

Wiecie, że oni tam w tych budkach, nie używają wody do mycia?

Po co je myć jak ogień i temperatura wszystko wypali. :D

Grzybu napisz o tajnikach, kurczak z rożna mi nigdy nie przejdzie jak jajka z chowu klatkowego ale poczytać warto.

Opublikowano

W sumie nic poza tym, ze oni tam nie myją tego wodą, tylko sypia chemię, co by sie samo "wyczyściło".

Opublikowano

Byłem na zlocie food trucków pod galerią Kazimierz w Krakowie i powiem szczerze, że nudy. Jakieś 80% ekip serwuje jedynie burgery, których po jakimś czasie człowiek ma po prostu przesyt...

Najmocniej wypadli ci co postawili na coś innego. Jako że stoją i karmią do jutra to polecam m.in. krewetki w panko, chili con carne, placki z buraków z kozim serem, podpłomyki z różnymi dodatkami i kiszonego śledzia a na deser choco kebab.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

kurna myślałem że nigdy już nie dadzą nic nowego, to poprzednie chyba ze 2 miesiące wisiało

no ale dobra, sa nowoście w maku

http://mcdonalds.pl/mistrzostwa-smakow/

co prawda nie zapowiadają sie zbyt cudownie, no ale pewnie sprobuje to po lewej

header_lg.jpg

Opublikowano

Buraki pojawiły się w tych slow wege burgerach, a teraz i w Macu ;/

No i dobrze, niech coś zmieniają, bo po drwalu zamawiam bacon steakhause club (czy cośtakiego), ale to wciąż za mało!

Opublikowano

Czy ja dobrze widzę, że to po prawej to ciabata? :o To prawdziwa rewolucja jeśli w macu zaczną robić kanapki z czegoś co przypomina dobre pieczywo. 

Opublikowano

co za bzdura, a ciapata z tesco rozmrażana też dobra?

Zreszta te bułki od zawsze sa w fast foodach.

Opublikowano

co za bzdura, a ciapata z tesco rozmrażana też dobra?

Zreszta te bułki od zawsze sa w fast foodach.

Nie wiem, bo nie jem mrożonego pieczywa dla biedoty, zresztą naucz się czytać, mi chodziło o maca, a nie ff ogólnie.

Opublikowano

no to ja isze  o  mc właśnie,  a Twój zachwyt nad rodzajem bułki jest niezrozumiały, ponieważ ważniejsze jest czy nie jest gównem z rozmrożenia.

Dobrze ze nie jesz w sklepie dla biedoty,  ale jedzenie w macu jakoś wyzej  w hierarchi cie nie stawia.

Edytowane przez milan

Opublikowano

Jadlem tego bacon classic beef czy cos takiego i dupy nie urywa. Kanapka srednia ale dosc duza. Niestety. A teraz wchodzi podwojny pikantny mcroyal :)

Opublikowano

Jak sa na stronie to powinny tez byc w sprzedaży

Opublikowano

Pewnie już.

Te buraczki były już w burgerach z Create Your Taste i ludzie zachwalali, więc trzeba będzie sprawdzić.

Opublikowano

Jak sa na stronie to powinny tez byc w sprzedaży

Opublikowano

No właśnie jestem, trafiłem na wycieczkę szkolna, a chciałem w ciszy zjeść i napić sie kawki:/

Ps. Wziąłem tez te paluszki mozzarelowe

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Ps2. Nic szczególnego te buraki. Ale niezłe sie uje.balem, dobrze ze na dworze jadłem.

A te paluszki to śmierdzą tym olejem, niedobre.

Opublikowano

Ile tych paluszków i czemu tak mało/drogo?

Opublikowano

4 za chyba 5.90 :)

Dla mnie to niedobre - ser przesiąknięty olejem. Pewnie w tym samym oleju smażą co nugestsy i inne wynalazki.

A ta kanapka średniak, wystawiam jej 8/10, drwal nadal królem. Jeżeli chcecie się uje.bać, to polecam, ale uważajcie, bo sok z buraków zbytnio nie schodzi z ubrań.

Opublikowano

średniak 8/10?

u mnie 8/10 to maksymalna ocena w maku, może z wyjątkiem tasty podwojnego rojala bo on był 9/10 w skali makowej

Opublikowano

Dzisiaj gierki - średniaki też dostają 8/10, to co się dziwisz. A po prostu 10/10 to dla mnie kanapka drwala, lepszej kanapki nie ma w Macu.

A co do tej buraczkowej kanapki, to jakoś lipnie trafiłem, otwieram pudełko, już mi plaster wypadł, a potem pomidor puścił wodę, burak i ten sos i po prostu mi ciekło po łapach, po stole. Czułem się jak świnka, albo jak bym jadł wielkiego burgera. Dobrze, że na dworze/polu zjadłem, a nie w aucie.

Opublikowano

Tez zjadlem i dla mnie druga najlepsza kanapka w maku po drwalu. Ale cos maja jeszcze problem ze skladaniem tego bo czekalem chyba 15min, a przy jedzeniu tez mialem problemy podobne jak grzybiarz. Bylem z kolegami i wszyscy uyebani rowno od tej bulki bylismy

Opublikowano

Z kanapkami z burakiem zazwyczaj tak jest. W tych dobrych burgerowniach jak np. w Moa jest to samo, za każdym razem jak mam buraka w kanapce to ciężko się nie u(pipi)ić jedząc to i nie mówię tylko o mamucie, który już samą wielkością sprawia problemy w konsumpcji.