Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Jadłem wczoraj tego skur wysyna

BC-Whopper-detail.png

bacon & cheese whopper. 10/10 lepszy niz drwal. 

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 513,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

• Czy ten typ to ty?

Opublikowano

Bełt.

ja tymczasem sobie zwaliłem do tłustego opisu grzybiarza

jadłbym

Opublikowano

Tylko widzisz Yano, ciepła cebulka, czy kiełbaska, roztopiła smalczyk i po prostu część smalcu kapało mi na ziemię :/

Opublikowano

jak czasem sa jakies festyny, np u mnie w chorzowie w skansenie w parku i sa stoiska z wiejskim swiezym cieplym chlebem to pajda z smalcem i ogorkiem wchodzi jak marzenie <3

Opublikowano

Zawsze w Krakowie jak jest jakieś coś na rynku to stoją z tymi budami i walą właśnie chleb ze smalcem i wszystkim innym - bigos, kiełbasa, cebula, kaszanka, ogórki itp. Ma to rozmiar mniej więcej przedramienia i ocieka tłuszczem. Na trzeźwo chyba bym nie dał rady.

Opublikowano

W środę wraca kanapka drwala do mcdonald's ;)

Opublikowano

Ktoś jadł te nowości z KFC? Jutro mam kawałek do przejechania naszymi pięknymi polskimi autostradami i korzystając z okazji chyba obadam podwójnego Zingera BBQ.

Opublikowano

jadłem tego podwójnego nie-bbq

w pierwszej chwili spoko, ale pod koniec było samo suche mięso grubości z 5cm, ledwo zjadłem, zatkałem sie

skąd info?

Edytowane przez Yano

Opublikowano

nowosci w kfc

http://kfc.pl/menu/nowosci/

calm-down-rumors-about-kfc-mutant-chicke

smacznego :sorcerer:

Jadłem dzisiaj. Dziękuję. Właśnie mi się w brzuszku trawi z młodymi kartofelkami i surówką wiosennąwiosenną. :)

Jadłem z Maka kanapkę z kajzerką, zamiast bułkogąbki i byłem oczarowany chociaż ta rukola przeklęta. Kanapka kurczak z oferty śniadaniowej. Propsy. Zjadłem 2 i było serio ok.

Edytowane przez 2razyjot

Opublikowano

jadłem tego podwójnego nie-bbq

w pierwszej chwili spoko, ale pod koniec było samo suche mięso grubości z 5cm, ledwo zjadłem, zatkałem sie

skąd info?

Z samego źródła :P Pracuje przez wakacje w maku.

Opublikowano

a to spoko, coś jeszcze nowego będzie czy tylko drwal?

swoją drogą to pierwszy raz drwal w lecie, nietypowe

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Nie ma jak opier.dolić tonę tłustego mięsa z tłustym smażonym serem i litrem majonezu w 31 stopniowy upał. Janusze i Grażyny będą zachwyceni.

Opublikowano

Ile ty masz dni tego upału? Ja zasuwam przy rozgrzanej do 800 stopni stali i dalej miewam ochotę na tłuste mięso z majonezem. Nie dramatyzuj Pan.

Opublikowano

calm-down-rumors-about-kfc-mutant-chicke

smacznego :sorcerer:

Jadłem dzisiaj. Dziękuję. Właśnie mi się w brzuszku trawi z młodymi kartofelkami i surówką wiosennąwiosenną. :)

Jadłem z Maka kanapkę z kajzerką, zamiast bułkogąbki i byłem oczarowany chociaż ta rukola przeklęta. Kanapka kurczak z oferty śniadaniowej. Propsy. Zjadłem 2 i było serio ok.

zdjecie to podobno fejk, za ktore kfc sie ladnie w(pipi)ilo na ych co to opublikowali i polecialy pozwy. mimo wszystko jednak cos w tych korpo fast foodach jest takiego podswiadomie odpychajacego, chyba generalnie etyka "produkowania" zwierzat na pasze w zlocistej panierce. 

cos we mnie lekko zadrzalo po niedawnym fizycznym breakdownie jelitowym, 3 tygodnie bez alkoholu i szlugow, lzejsze zarcie, mniej smieci, jakies suple, w tym eksperyment z wlaczeniem wody utlenionej do diety, zobaczymy kiedy sie zlamie :D

Opublikowano

Nie ma jak opier.dolić tonę tłustego mięsa z tłustym smażonym serem i litrem majonezu

kurde odrazu zgłodniałem przez ciebie!

zdjecie to podobno fejk

to też podobno fake

Shopped_sea.jpg

przypadek?

czy jest ktokolwiek kto uznał zdjęcie czteronożnego, rozmazanego łysego koguta za prawdziwe zwierze?

ktokolwiek opórcz najtmera?

Opublikowano

Oj chyba faktycznie trzeba drwala wam wsunąć bo poczucie humoru spada.

Opublikowano

Nie ma jak opier.dolić tonę tłustego mięsa z tłustym smażonym serem i litrem majonezu w 31 stopniowy upał. Janusze i Grażyny będą zachwyceni.

Bez kitu jak lubię drwala to przywykłem że zawsze jest na zimę, też bym chyba nie zjadł takiej kompozycji teraz w lecie. 

Opublikowano

a to spoko, coś jeszcze nowego będzie czy tylko drwal?

swoją drogą to pierwszy raz drwal w lecie, nietypowe

Podobno ma wrócić zimowe menu bo nie mają pomysłu na nowe promocyjne kanapki.

Opublikowano

jak by wrócił podwójny mcroyal tasty to bym był bardzo zadowolony