Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

w tym eksperyment z wlaczeniem wody utlenionej do diety, zobaczymy kiedy sie zlamie :D

Też coś o tym słyszałem, jak jakaś babka leżała na plaży, gryzła muszle i mówiła coś właśnie o wodzie utlenionej, że czasem ją pije.

Na co Ty to pijesz?

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 513,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

• Czy ten typ to ty?

Opublikowano

<głębokie oddychanie>

Opublikowano

Drwal powinien wejść do głównego menu polskiego mc. Głosować portfelami koledzy! 

Opublikowano

namowilem ludzi z pracy i na obiad był drwal xD

Opublikowano

troche akt rozpaczy ze wrzucaja go latem, jakos to byla do mnie tradycja, ze odwiedzam ten przybytek tylko w okresie zimowym

Opublikowano

Ja kupowalem kilka drwali i dekorowalem nimi choinke.

Opublikowano

U mnie drwale jedliśmy zawsze z rodziną w wigilię. Karp z kapusta był dla zwierząt.

Opublikowano

troche akt rozpaczy ze wrzucaja go latem, jakos to byla do mnie tradycja, ze odwiedzam ten przybytek tylko w okresie zimowym

Kup teraz i schowaj do zimy

Opublikowano

Poza tym, że wystygnie to będzie jak prosto z restauracji mcdolan.

Opublikowano

Nie ma to jak na kacu zjeść kanapkę drwala. Już czuję, jak mi energia idzie do góry.

Pełna r e g e n e r a c j a!

Opublikowano

a jak ktoś nie lubi tego tyci żarcia  z maka to drwal podejdzie?

Opublikowano

Jest szansa, gdyż faktycznie jest chyba jedyną kanapką w donaldzie, która nosi w sobie pierwiastek smaku.

Opublikowano

Ale mi narobiliście smaka na maka. Tam jest ten ser w panierce co jak się ugryzie gorące to język i podniebienie sparzone?

Opublikowano
Nie przypominaj :pechowiec:  Pamiętam jak wyciekł z tej panierki i przylepił mi się do podniebienia. Nabłonek z dziąseł odchodził m przez 3 dni.

Opublikowano

To była kanapka co pięknie wyglądała, pachniała, była intrygująca i jak się w końcu ugryzło to dalszy ciąg jedzenia był słaby.

Raz oszukałem los i poczekałem aż wystygnie ale reszta też zrobiła się zimna i smak był taki sobie. :(

Yano jak się je tą kanapkę????

Opublikowano

też sie kilka razy poparzyłem serem, ale mam wrażenie że ostatnio zmądrzeli i nie podgrzewają go aż tak jak kiedyś bo wszystkie drwale jakie jadłem tej zimy i ostatnio kilka dni temu nie miały sera rozgrzanego do płynności tylko troche mniej tak że nie parzyło