Opublikowano 11 lipca 20168 l w tym eksperyment z wlaczeniem wody utlenionej do diety, zobaczymy kiedy sie zlamie Też coś o tym słyszałem, jak jakaś babka leżała na plaży, gryzła muszle i mówiła coś właśnie o wodzie utlenionej, że czasem ją pije. Na co Ty to pijesz?
Opublikowano 13 lipca 20168 l <Dotyka się> Ciekawe, czy zimą powtórzą tę promocję, czy będzie coś innego.
Opublikowano 13 lipca 20168 l Drwal powinien wejść do głównego menu polskiego mc. Głosować portfelami koledzy!
Opublikowano 13 lipca 20168 l troche akt rozpaczy ze wrzucaja go latem, jakos to byla do mnie tradycja, ze odwiedzam ten przybytek tylko w okresie zimowym
Opublikowano 13 lipca 20168 l U mnie drwale jedliśmy zawsze z rodziną w wigilię. Karp z kapusta był dla zwierząt.
Opublikowano 13 lipca 20168 l troche akt rozpaczy ze wrzucaja go latem, jakos to byla do mnie tradycja, ze odwiedzam ten przybytek tylko w okresie zimowym Kup teraz i schowaj do zimy
Opublikowano 14 lipca 20168 l Nie ma to jak na kacu zjeść kanapkę drwala. Już czuję, jak mi energia idzie do góry. Pełna r e g e n e r a c j a!
Opublikowano 17 lipca 20168 l Jest szansa, gdyż faktycznie jest chyba jedyną kanapką w donaldzie, która nosi w sobie pierwiastek smaku.
Opublikowano 17 lipca 20168 l Drwal?. Ta paskudna buła z tym ochydnym czyms w srodku co niby ma byc serem?.
Opublikowano 17 lipca 20168 l Ale mi narobiliście smaka na maka. Tam jest ten ser w panierce co jak się ugryzie gorące to język i podniebienie sparzone?
Opublikowano 17 lipca 20168 l Nie przypominaj Pamiętam jak wyciekł z tej panierki i przylepił mi się do podniebienia. Nabłonek z dziąseł odchodził m przez 3 dni.
Opublikowano 17 lipca 20168 l To była kanapka co pięknie wyglądała, pachniała, była intrygująca i jak się w końcu ugryzło to dalszy ciąg jedzenia był słaby. Raz oszukałem los i poczekałem aż wystygnie ale reszta też zrobiła się zimna i smak był taki sobie. Yano jak się je tą kanapkę????
Opublikowano 17 lipca 20168 l też sie kilka razy poparzyłem serem, ale mam wrażenie że ostatnio zmądrzeli i nie podgrzewają go aż tak jak kiedyś bo wszystkie drwale jakie jadłem tej zimy i ostatnio kilka dni temu nie miały sera rozgrzanego do płynności tylko troche mniej tak że nie parzyło