Gość Rozi Opublikowano 18 listopada 2016 Opublikowano 18 listopada 2016 Kupować, z tę cenę to ogromna buła, z dwoma kawałami mięsa, można się najeść. Pieczarki na plus bardzo. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 listopada 2016 Opublikowano 19 listopada 2016 Ostatnio w KFC wziąłem Double Grander Cheeser. Pomyliło mi się z Zinger Double z serem, i dostałem jakiś grzyby, czy chuj wie co i kanapka jest obrzydliwa. Nie zjadłem do końca, co jest ewenementem w skali świata. Najzwyczajniej w świecie byłem zdegustowany i zrozpaczony, bo buła kosztowała 20 ziko. Podwójny Zinger z serem jest pyszny, a teraz chyba jest to jakaś wariacja Grander Texas z inną nazwą i grzybami. TRZYMAĆ SIĘ Z DALEKA! w ogole kfc sie zeszmaciło ostatnio nawet panierke z(pipi)ali a to podobno tajna receptura Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 taka sytuacja dzisiaj: ostatnimi czasy się nażarłem dobrych burgerów w wersji z jalapenos i nachosy, i ciagle o nich myslę, dzisiaj jechałem sobie w teren porobic zdjecia,i tak mnie wzielo po drodze na hamburgera z nachosami Po drodze wiedzialem ze mam tylko gównane stacje paliw i Mc. A obok lidl. Kupiłem 3 cheesburgery i wpier,doliłem do nich kupe kupionych w lidlu nachosów, i bylo ok. Polecam taki sposób jedzenia w tym przybytku bożym. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Te lidlowe cheesy to to samo co w biedrze. Jak siq otworzy opakowanie to idzie zapach jakby ktos nas.ral do srodka i tak samo jest po podgrzaniu. Mimo to jadlem je jak dziki w biedrze bo z ketchupem ostrym wchodza. Teraz przerzucilem sie na ryz z kurakiem i nosi mnie za jakims fastfoodem masakrycznie. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Ostatnio poszedłem do restauracji na burgera:/ Moj ulubiony lokal czynny od 15, a że była 14 i nastawiłem sie na burgera z jalapeno, poszedłem do konkurencji. Tak ch.ujowego i tłustego burgera to ja nigdy nie jadłem. Nie żeby mięso było tluste, bo było słone, ale te pieczarki ociekały tłuszczem. I do tego w kanapce sałata wielkości talerza, a na tym pełno frytek. Po co te fryty? Chyba z pół kilo nawalili. Słone, tluste i niedobre. Zostawiłem te fryty, a laska zostawiła nawet trochę burgera - kelnerka chciała zapakować na wynos:) spoko, ale po prostu mieliśmy dość. Nawet napiwku nie zostawiłem hehe. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Jak ktos zamawia burgera z pieczarkami to pretensje powinien miec tylko do siebie, ze niedobre. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Ej, wara od pieczarek. Odkąd się nauczyłem robić pieczarki a'la Julia Child złego słowa o nich nie powiem. Ale fakt, mało miejsc robi dobre pieczarki, zazwyczaj to ociekające wodą i tłuszczem kikuty. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Pieczarki to na tarce i na zapiekankę elo. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Pieczarki króle grzybów. Podsmażane na masełku <3 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 grzyb? tylko kurki w śmietanie z bułeczką Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Z blaszkowych jest tyle swietnych grzybow a wy jakas pieczarke obe.srana wynosicie na piedestal ;/ 1 Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 U mnie w mieście w jednej z burgerowni jest kozacki burger z boczniakami, bożesz ty mój jakie to dobre. Pieczarki faktycznie słabe zestawienie do burgera. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 No to nie wiem kto wam te pieczarki robił i jak, że taki hejt. A boczniak w panierce to może nawet za mięso w buksie robić. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Nie, no ja lubię pieczarki ale w burgerach mi jakoś nie leżą. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Ale nie ma hejtu. Po prostu pieczarka z burgerem to moim zdaniem pomysl slaby. A jak mamy sie odwolywac do smaku, to pieczarka zrobiona po prostu na masle z pieprzem i sola nie ma nawet startu do tak samo zrobionej kurki, kani, boczniaka, rydza czy opienki. No niestety. Ja wiem, ze mozna ja jakos zrobic a'la cos tam, marynowac, doprawiac, kisic i co jeszcze, ale sama w sobie jest grzybem srednio smacznym. Co nie znaczy ze zlym, po prostu jest masa lepszych. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Zawsze można burgera z papierzakiem. Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Burgjery z purchawka zdecydowanie najlepsze. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 sa pewne rzeczy które do siebie nie pasują, i na pewno sa nimi pieczarki i hamburger. za 10 minut przyjezdza podwojny jalapenos z nachosami Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Zle się odzywiasz, znowu ten burger z naczosami. Cholesterol badales, kolego?? Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Zawsze można burgera z papierzakiem. Czy to gatunek pajonka? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 przeciez pieczarka to taka panga wsrod grzybow 1 Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 (edytowane) Zawsze można burgera z papierzakiem. Czy to gatunek pajonka? Od 1:50 jest wszystko ładnie wyjaśnione. Edytowane 21 listopada 2016 przez Metoda Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Ku.rwa ile kani naje.bali, caly koszyk I typ sprzedal to za 30zl Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Zle się odzywiasz, znowu ten burger z naczosami. Cholesterol badales, kolego?? tak, umieram Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Zawsze można burgera z papierzakiem. Czy to gatunek pajonka? Tak to ta sama rodzina pająkow co popielusznik. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.