czeskimaster 3 260 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 Możliwe że mają to samo, ale w Royal (pipi)ie strasznie, tzn dla mnie oczywiście, w Wieś jakoś nie przeszkadza. Może ro kwestia dodatków, które niwelują nieprzyjemny zapach. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 a ja sądzę ze patrzycie na smak kotleta przez smak sosu. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 W Macu takie oblężenie chyba przez te zabawki happy meal i wycieczki szkolne bachorow. I tym sposobem maja młodych klientów. W kfc nigdy nie widziałem szkolnej wycieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 351 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Uprzejmie donoszę, że drwal i zbójnicka wrócili do McD. Razem z mcflurry peanut butter (znanym też jako Wyzwanie Cukrzyka). Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 hm normalnie bym sie jarał ale drwał był też w wakacje więc aż takiej napinki nie ma, z drugiej strony dziś ładna pensja weszła, można by to oblać Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 można by to oblaćtłuszczem Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 nie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Yano co byś powiedział na wódkę o zwiększonej zawartości tłuszczu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 ruchałbym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Spoko, robię badanie rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 26 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2016 Ta zbójecka z Mc to jakaś pomyłka, drwal plus keczup plus frytki i jest gitara. Ost przekonuje się do Burger Kinga, lepszy smak mięsa, warzyw. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 26 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2016 Dlaczego w czasie świat, tylko w temacie o fastfoodzie nowe posty? Komuś dokładkę? Ktoś jeszcze jest głodny? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 26 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2016 Jakie tam fastfoody. Przez tydzien będę odgrzewal w robocie krokiety, uszka i pierogi. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 26 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2016 mam pełną lodówę żarcia,a pojechałem na hot doga na orlen, musiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 (edytowane) w maku lekka zmiana , drwal nadal jest ale zamienili to badziewie z plackiem na coś innego http://mcdonalds.pl/zima-pelna-smaku/ jak dla mnie nie wygląda jakoś super kusząco ale może z ciekawości sie dziś przejade EDIT w kfc też zmiany - powracają rzeczy z dużą ilością sera (teoretycznie) http://kfc.pl/menu/nowosci/ Edytowane 7 stycznia 2017 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 Yano gdzieś ty był ostatnio? :) Ty się stołujesz w fast foodach. Co brać z maka albo KFC jak już jestem żeby było najwięcej kurczaka? Podwójny macchicken i podwójny zinger? Oczywiście wiem, że można kubełek. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 Yano gdzieś ty był ostatnio? :) Ty się stołujesz w fast foodach. Co brać z maka albo KFC jak już jestem żeby było najwięcej kurczaka? Podwójny macchicken i podwójny zinger? Oczywiście wiem, że można kubełek. Wrap z grillowanym kurczakiem ma całkiem ładny kawałek fileta z kurczaka, jakościowo mięso bez porównania lepsze od tego zmielonego g.wna w mcchikenach obok sałatek teoretycznie najmniej syfiasta propozycja mcdonalsa. Problem w tym że mięso grillowane słabo schodzi i albo dostaniesz świeżo przygotowany filet albo taki który leży w ch.j długo w podgrzewaczu loteria. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 Jadłem raz we Wrocławiu w Magnolii i to zależy na jakiego pracownika kuchni trafię bo tam był zwyczajnie nie dopieczony ten kawałek mięsa. Byłem zdegustowany. W innych przybytkach maka we Wro takie rzeczy mi się nie działy. Wolę pewniaka chociaż jakość mięsa wiadomo gorsza bo mielonka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 Ten nowy z maka bardzo dobry. Super sos miodowo musztardowy, ta szynka na dole daje radę jak ktoś lubi te takie bardziej surowo/wędzone w smaku. No i jestem fanbojem rukoli, wszędzie bym ją kładł wiec również smakuje mi w tej bułce. No i nie taki ciężki jak drwal. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 351 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 Drwal z sezonu na sezon chu.jowszy. Już tego placka to nawet nie udają, że podgrzewają, takie mdłe goowno. Jedynie bekon i spore mięcho ratują. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 Jadłem pod koniec grudnia, 2 miesiące w Maku nie byłem to chciałem zaszaleć. Niczego nadzwyczajnego się nie dopatrzyłem. Zwyczajna kanapka z Maka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 Jak każda z Maca ale jak głodny jestem to lubię podwójnego Royala i kurczakburgera zjeść. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 9 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2017 Ładnie mnie oszukała pani w KFC.- Proszę Zingera- Z serem, czy bekonem?- Z seremA to były dodatkowe rzeczy, o czym nie wspomniała. Chyba 2 złote więcej wydałem. Powinna spytać "czy z dodatkowym serem, bekonem?". Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 351 Opublikowano 9 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2017 Pani zastosowała trik sprzedażowy, propsy dla niej bo plan zrobi na jeleniach. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2017 grzybiarz, jak będziesz w hotelu i pojdziesz do baru, zaproponuja ci ze przyniosa ci do pokoju to tez uwazaj! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi