Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Pieczary już są w kfc i mi to nie pasuje w (pipi).

Patrzę sobie do apki z kuponami maca, a tam promocja do 13ego lutego. Dobrze to wymyślili - wiadomo że randkowicze przyjdą na walentynki do maca.

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 514,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

• Czy ten typ to ty?

Opublikowano

Mi tam smakuje ta z pieczarkami. Coś słabo wymyślają te nowości, w kółko jedno i to samo. Bring Big Tasty Bacon back!

Opublikowano

dawać tego z burakiem

Opublikowano

No, a co oni mogą nowego wymyślić? Kurczaka z rożna?

Opublikowano

Zawsze mozna sobie skomponowac wlasnego burgera w macu za 18zl+ zamiast pojsc do klasycznej burgerowni i wygrac.

Opublikowano

Chyba w wybranych Macach tylko ta kompozycja. A ostatnio byłem w KFC, wziąłem z kobitą jakieś Grandery, kawę i colę (w puszcze za 5zł!), razem coś ponad 40 zł. Za dużo jak na fastfood.

Opublikowano

No Mak to samo, jak chcesz się najeść to minimum 2 dychy nie Twoje, a i tak szybko znów jesteś głodny.

Opublikowano

Za 25 zł lepiej zjeść w burgerowni a nie wszystko maku czy kejefsi. :idea: Chociaż znam takich co w Maku jedzą bo idą dla smaku a nie żeby się najeść.

Opublikowano

No to akurat jestem w stanie zrozumieć, bo są tacy zwyrole, co im żarcie smaka smakuje 10/10.

Opublikowano

Ja niestety do maca mam blisko i mam dwie kanapki, które mi smakują no i czasem właśnie wydam kasę, żeby się nie najeść. Wieśmaca i Royala + właśnie sezonowe lubię sobie zjeść. No ale resztę to zaorać. 

Opublikowano

ja w mc donaldzie jem tyle razy w roku ile jestem u masorza w zakopcu xDDD

czasem jeszcze latem wpadna lody, szczegolnie mc flurry 

no ale przyznam sie bez bicia, ze pare lat temu gdy w promocjach kartkowych byly dwa wiesmaczki za 10zl to jadlem je jak popi.erolony :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przed chwilą zjadłem 'kanapkę szefa na ostro'.

Nie polecam tego guwna, ani to ostre ani dobre. Jeszcze mnie mdli, dobrze że mam jeszcze mcwrapa na ostro.

Nie wiem na ile w tym zasługi lokalnego mcdrive'a a ile przepisu, ale nigdy więcej tego nie kupię.

Nie jadłem w mcdolanie od półtora miecha nic a tu takie coś :wujaszek:

Ale najebałem tego 'nie' :wujaszek:

Opublikowano

Zgadzam się z Pawłem. Tragiczna ta kanapka. W ogóle jak Makdolan to 2 podwójne Makrojale albo 5x macdouble i człowiek czuje, że pojadł. Sprawdzone. Polecam Ci kolego Masorzu. :cool:

Opublikowano

Ostatnio podwojnego wiesmaca jadlem. Pierwszy raz od lat az tak mi smakowalo cos z maca. Jesli to te kanapke polecal ragus to mial racje.

Opublikowano

ja też ją polecam, podwojny rojal i wieśmak są jednym z lepszych wyborów. wieśmiach dla tych co lubią mieć sałąte i pomidora, a rojal dla tych co lubią mięso i mało innych dodatkow

tylko jest haczyk - jeśli sie dostanie podwójne cokolwiek co leżało na półce i nie jest świeżo zrobione to może być zonk -bo jak taka ilość mięsa wystygnie i sie zeschnie to zamiast czegoś dobrego dostajemy toalnego kapcia którego w ogole cięzko zjeść bo sie człowiek zapycha

Opublikowano

Ostatnio podwojnego wiesmaca jadlem. Pierwszy raz od lat az tak mi smakowalo cos z maca. Jesli to te kanapke polecal ragus to mial racje.

Jeszcze jak.

Opublikowano

Ja jadłem kanapke drwala, fuj. Jedynie sos dobry.

Opublikowano

photo-thumb-46493.png?_r=1486334390

tu się puknij

Opublikowano

Dobrze pisze, suche go.wno przehajpowane przez forumek jak wiele innych rzeczy.

Opublikowano

Zawsze możesz poprosić o więcej sosu do kanapki.

Opublikowano

Zawsze mozna iść na normalnego burgera, a nie dolewac wiecej sosu do czegos, co nie smakuje.

Opublikowano

Ludzie często piszą że drwal to dobra kanapka tylko trochę sucha, a wystarczy poprosić o więcej sosu. Problem solved.

Opublikowano

- prosze mnie to go.wno polac wiecej sosem bo bez tego nie smakuje