Opublikowano 1 lutego 20178 l Pieczary już są w kfc i mi to nie pasuje w (pipi). Patrzę sobie do apki z kuponami maca, a tam promocja do 13ego lutego. Dobrze to wymyślili - wiadomo że randkowicze przyjdą na walentynki do maca.
Opublikowano 1 lutego 20178 l Mi tam smakuje ta z pieczarkami. Coś słabo wymyślają te nowości, w kółko jedno i to samo. Bring Big Tasty Bacon back!
Opublikowano 1 lutego 20178 l Zawsze mozna sobie skomponowac wlasnego burgera w macu za 18zl+ zamiast pojsc do klasycznej burgerowni i wygrac.
Opublikowano 1 lutego 20178 l Chyba w wybranych Macach tylko ta kompozycja. A ostatnio byłem w KFC, wziąłem z kobitą jakieś Grandery, kawę i colę (w puszcze za 5zł!), razem coś ponad 40 zł. Za dużo jak na fastfood.
Opublikowano 1 lutego 20178 l No Mak to samo, jak chcesz się najeść to minimum 2 dychy nie Twoje, a i tak szybko znów jesteś głodny.
Opublikowano 1 lutego 20178 l Za 25 zł lepiej zjeść w burgerowni a nie wszystko maku czy kejefsi. :idea: Chociaż znam takich co w Maku jedzą bo idą dla smaku a nie żeby się najeść.
Opublikowano 1 lutego 20178 l No to akurat jestem w stanie zrozumieć, bo są tacy zwyrole, co im żarcie smaka smakuje 10/10.
Opublikowano 1 lutego 20178 l Ja niestety do maca mam blisko i mam dwie kanapki, które mi smakują no i czasem właśnie wydam kasę, żeby się nie najeść. Wieśmaca i Royala + właśnie sezonowe lubię sobie zjeść. No ale resztę to zaorać.
Opublikowano 1 lutego 20178 l ja w mc donaldzie jem tyle razy w roku ile jestem u masorza w zakopcu xDDD czasem jeszcze latem wpadna lody, szczegolnie mc flurry no ale przyznam sie bez bicia, ze pare lat temu gdy w promocjach kartkowych byly dwa wiesmaczki za 10zl to jadlem je jak popi.erolony :D
Opublikowano 11 lutego 20178 l Przed chwilą zjadłem 'kanapkę szefa na ostro'. Nie polecam tego guwna, ani to ostre ani dobre. Jeszcze mnie mdli, dobrze że mam jeszcze mcwrapa na ostro. Nie wiem na ile w tym zasługi lokalnego mcdrive'a a ile przepisu, ale nigdy więcej tego nie kupię. Nie jadłem w mcdolanie od półtora miecha nic a tu takie coś Ale najebałem tego 'nie'
Opublikowano 12 lutego 20178 l Zgadzam się z Pawłem. Tragiczna ta kanapka. W ogóle jak Makdolan to 2 podwójne Makrojale albo 5x macdouble i człowiek czuje, że pojadł. Sprawdzone. Polecam Ci kolego Masorzu.
Opublikowano 13 lutego 20178 l Ostatnio podwojnego wiesmaca jadlem. Pierwszy raz od lat az tak mi smakowalo cos z maca. Jesli to te kanapke polecal ragus to mial racje.
Opublikowano 13 lutego 20178 l ja też ją polecam, podwojny rojal i wieśmak są jednym z lepszych wyborów. wieśmiach dla tych co lubią mieć sałąte i pomidora, a rojal dla tych co lubią mięso i mało innych dodatkow tylko jest haczyk - jeśli sie dostanie podwójne cokolwiek co leżało na półce i nie jest świeżo zrobione to może być zonk -bo jak taka ilość mięsa wystygnie i sie zeschnie to zamiast czegoś dobrego dostajemy toalnego kapcia którego w ogole cięzko zjeść bo sie człowiek zapycha
Opublikowano 13 lutego 20178 l Ostatnio podwojnego wiesmaca jadlem. Pierwszy raz od lat az tak mi smakowalo cos z maca. Jesli to te kanapke polecal ragus to mial racje. Jeszcze jak.
Opublikowano 13 lutego 20178 l Dobrze pisze, suche go.wno przehajpowane przez forumek jak wiele innych rzeczy.
Opublikowano 13 lutego 20178 l Ten drwal to chyba najgorsze go.wno z maka. Sucha buła z tym obrzydliwym niby serem.
Opublikowano 13 lutego 20178 l Zawsze mozna iść na normalnego burgera, a nie dolewac wiecej sosu do czegos, co nie smakuje.
Opublikowano 13 lutego 20178 l Ludzie często piszą że drwal to dobra kanapka tylko trochę sucha, a wystarczy poprosić o więcej sosu. Problem solved.