Lucek 4 417 Opublikowano 24 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2017 W Krakowie i Wrocławiu są Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 25 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2017 Jadłem tego bajgla, buła mi nie podpasowała - nie chcę żeby Mac robił "zdrowe" kanapki. Sucha ta buła, a poza tym reszta ok. I to chyba najdroższa kanapka w Macu? Prawie 16 zeta. Za to te chrupserki z bekonem bardzo dobre. Chrupiące i przypominają smak kanapki drwala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2017 Ja te fryty inne z Maka jadłem i są ok, mało soli bo te zwykle to dramat aż ryj wykręca. Jadłem też new York beef classic ale jak dostałem to poszedłem wymienić bo kanapka była zimna a ser nie rozpuszczony. Żenada. Po podgrzaniu weszło bardzo fajnie, jadłem też podwójnego Wieśka ale tym razem było za dużo majonezu. Najadłem się ale wciąż wolę prawdziwe burgery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 25 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2017 poszliśmy spróbować i IMO ten bajgiel to jedna z najlepszych rzeczy w maku, naprawdę daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 25 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2017 Tym sosem chrzanowym z bajgla, to do teraz mi sie beka:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 25 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2017 Najlepszy fastfood to robie w domie. Bułka świerza z piekarni, kotlet z biedry (mięso wieprzowo wołowe) z przyprawami, cebula czerwona, ogórek kiszony, pomidor, majonez, ketchup, przyprawy. Poza tym to tylko Mcwrap bekon delux, bo te nowości typu kanapka szefa to shit... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 25 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2017 poszliśmy spróbować i IMO ten bajgiel to jedna z najlepszych rzeczy w maku, naprawdę daje radę był by dobry gdyby nie z(pipi)any bajgiel i sos chrzonowy, wszystko inne było spoko,ale buła była słaba Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 26 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2017 yano uważa ze bułka z dziurką i sosem chrzanowym jest super, poza dwoma wadami, ma bułke z dziurką i sos chrzanowy. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 26 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2017 Śmiechłem gromko. Dałbym mu nawet plusa za ten post, ale milan jest zbyt alternatywny na plusy i minusy. To wolę nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2017 (edytowane) Wczoraj po raz pierwszy chyba od dwóch lat zamówiłem coś w KFC wybór padł na kubek klasyczny, chyba za 28 zł dla dwóch osób. Frytki fatalne miękkie coś, których nie dokończyłem reszta ok. Najgorsze było następnego dnia, dostałem takiej zgagi że musiałem zeżreć tabletki. Także znów zrobię sobie długą przerwę od KFC :) Edytowane 26 marca 2017 przez SG1-ZIELU Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 26 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2017 jak mozna miec zgage od jedzenia zjedzonego poprzedniego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2017 Jak zjadł na wieczór to na następny dzień prawdopodobna zgaga jak ma problemy z żołądkiem. Niektórzy są farciarzami, nie znają co to zgaga... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 350 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 McDonald's ruszył z ofertą na wzór Burgerkingowego "have it your way", można modyfikować skład burgerów i dodać m.in. bekon, rukolę, pomidor, ser. Potrójny Wiesiek z bekonem i extra serem? Please. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 tutaj detale co jest obięte promocją http://mcdonalds.pl/zrob-po-swojemu/?utm_source=mcdonalds.pl&utm_medium=slider&utm_campaign=zrob-po-swojemu chyba sie skucze na mcroyala z potrójnym mięsem i bekonem :DD:D:D:d Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 Oczywiście Rzeszów przoduje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 Wziąłem podwójnego wieśmaca, dowaliłem wincyj sosu, parpyczki jalapeno i bekon. No dobre było oczywiście. 1zł za składnik, 50 groszy za sos. Ujdzie, myślałem że będą krzyczeć po 3zł jak w KFC z tym ich dodatkowym serem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 1zł za każdy składnik? 3x mięso 3x bekon CONFIRMED!! :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 Mięso też 1zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 mięso to nie wiem, reszta tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 eh jestem prawie pewny że mięso będzie droższe przykładowo w tych kilku makach gdzie jest create your taste można robić burgera w jakiejś tam cenie i większość składników sie wlicza w tą cene chyba że sie czegoś bardzo dużo nawali - ale za dodatkowe mięso i bekon cena odrazu wzrasta nawet jak sie nie doda nic innego Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 No ale bekon 1zł z tego co pisze ragus. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 724 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2017 no (pipi)a ten mu piszę a ten dalej swoje, co za łeb Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 350 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2017 Bekon i ser po 1.50. Sera nie warto, lepiej dodać więcej tego topionego, bo ementaler ginie w smaku. Za to bekon zawsze na propsie. Chyba ogólnie McD robi badanie rynku po prostu, co ludzie najczęściej będą brać to pewno potem mogą wprowadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2017 Chyba ogólnie McD robi badanie rynku po prostu, co ludzie najczęściej będą brać to pewno potem mogą wprowadzać. czyli nie pozostawiają mi wyboru - musze zamówić 3x mieso oraz 3x bekon zeby kiedyśtam wprwoadzili fajna kanpke ale trzeba im przyznać że dali do własnej konfiguracji dwie najlepsze rzeczy - wieśmak i mcroyal (oraz ich podwojne wersje) = całkiem nieźle wiedzą co robią Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2017 (edytowane) Dziś po raz pierwszy w moim miasteczku zjazd Food trucków. Szkoda tylko że pogoda pod psem, ale i tak się nie zrażam bo zapowiada się smakowicie. Wrzucę parę fotek jakie trucki przyjechały i co serwowały. Edytowane 29 kwietnia 2017 przez SG1-ZIELU Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.