Skocz do zawartości

Fast food


Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

takiemu to dobrze, przyjedzie kilka furgonetek i całe miasto wie, jak w wawie jest taki zlot to ja o tym nawet nie wiem i nie odwiedze bo za daleko i nie wiem o tym nawet ;p

 

no ale kosztuj i dawaj foty, ciekawy jestem bardzo co tam nawieźli

Edytowane przez Yano
Opublikowano

Ogólnie fajna zjazd tylko pogoda nie dopisała bo było zimno jak w psiarni. Ja skusiłem się jedynie na tacos z CALAVERA Mexican Grill za 19 zł dostałem trzy porcie niestety ze względu by ograniczyć kolejki każda porcja musiała być taka sama. Idąc tam najbardziej się szykowałem na hamburgery które były serwowane z 200 g lub 400 g wołowiną niestety czas oczekiwania to przeszło 50 min więc odpuściłem bo byłem z dzieciakiem.

 

 

204756f307838efcmed.jpg
1ce8c6454a64a207med.jpg
38dc87042a6841abmed.jpg38ceb8ccad237bfbmed.jpg
7e27cd9554a76e8cmed.jpg

 

Największe kolejki były do takiego wynalazku 

 

18010400_1714190105546587_91213767871551

  • Plusik 1
Opublikowano

 

 

Największe kolejki były do takiego wynalazku

 

18010400_1714190105546587_91213767871551

 

A co to jest? Podobne do choco kebaba ale jednak nie do konca

bubble waffle(babelkowe gofry)
Opublikowano

Na Węgrzech dają podwójnego Royala z kotletami wielkości tych z Big Tasty, ale jeszcze grubszych... Omfg, jeden starczy na 1.5 dnia posiłku.

Opublikowano

A bywał ktoś ostatnio w Burger Kingu? Dzieje się coś tam ciekawego? Ja już bardzo dawno nie byłem, ale mam wrażenie, że ta sieciówka trochę dogorywa w naszym kraju.

Opublikowano

Bo mają za mało miejscówek, a jak już są to w dziwnych miejscach, czyli galeriach na końcu świata. Za to jak już mają w centrum (np. Wrocław) to ludzi a ludzi, whopper na gastro już częściej niż kebaby jedzony ponoć.

Opublikowano

Oj Rudiok nie wrzucaj zdjęć propagandowych. Ich kanapki na materiałach promocyjnych zawsze wyglądają na wypasione i tłuste kotlety a na żywo oklapnięta bułka i cienkie kotlety. ;)

Opublikowano

No Panie uwierzyć musisz. Jak znasz Big Tasty to wiesz o czy mówię. Stawiam, że za jakiś czas do nas też te kanapki dotrą.

 

A niezła beka jak chciałem zamówić u węgierskiej loszki za ladą i jej mówię nazwami kanapek żeby mnie zrozumiała a ta przestraszona woła koleżankę, bo nie rozumie... No kurde pracuje w amerykańskiej budzie i nie kuma co to McWrap czy Burger? Żenua.

Opublikowano

A bywał ktoś ostatnio w Burger Kingu? Dzieje się coś tam ciekawego? Ja już bardzo dawno nie byłem, ale mam wrażenie, że ta sieciówka trochę dogorywa w naszym kraju.

Dziś zahaczyłem na autostradzie na Whoppera Jr i kawę. Nic specjalnego, klasyczne burgery i kupony na to, co od zawsze było w ofercie.

Opublikowano

W galeriach zawsze turbo kolejka do Maka, trochę mniejsza do KFC, a do Burger Kinga prawie nikogo. W Polsce jakoś ludzie się do tego nie przekonali.

Opublikowano

Co jest w sumie dziwne, bo jeśli mam zjeść sieciówkowego burgera to pod kątem smaku wolę jakąś małą kanapkę w BK niż w McD. Skromny chilli cheese, Whopper Jr itp. Ale jak kiedyś w promocji było 2x mięso i oszamałem Angus z dwoma kotletami, to myślałem, że zwymiotuję od tłuszczu. W budżecie ~20zł to tylko małe burgerownie.


BTW. podczas krótkiego pobytu w Sopocie znalazłem Małpa Bistro. Bardzo zacna wołowinka i kompozycje burgerów, do tego cała plejada sosów do wyboru przy stolikach. Poletzam, u mnie w rankingu zaraz koło Moa.

Opublikowano

Co jest w sumie dziwne, bo jeśli mam zjeść sieciówkowego burgera to pod kątem smaku wolę jakąś małą kanapkę w BK niż w McD.

Mnie też zawsze dziwi co ludzie tak lubią w Maku, że stoją w kolejkach jak w BK pusto. Dla mnie Mak stał się już kompletnie opcją z braku laku, a do BK czasem na Whoppera mam ochotę zajrzeć.

Opublikowano (edytowane)

akurat oglądałem ten film wczoraj, no na luzie pewnie bym nie zjadł ale chętnie bym spróbował. szkoda tylko że to jest w krakowie, bo jakoś nie mam ochoty sobie fundować kilkudniowej sraki gdy jestem kilkaset kilometrów od domu :P

 

 

z innej beczki

tydzień temu próbowałem w końcu tej customizacji w maku i zrobilem sobie potrójnego wieśmaka z podwójnym bekonem - ogolnie spoko opcja, chociaż proporcje mięsa do całej reszty były troche przesadzone, trzeba było też dopakować pomidora i sałate a nie tylko mięso, bo sie troche zapchałem pod koniec

Edytowane przez Yano

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...