Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Gizycku mają foodbusa "Kiełbus" xd

Lokalny wurst od mazurskiego rzeznika, do tego domowe sosy. Grilowane podane z cebulką i frytami lub opcja w bułce z dodatkami. Na wzor burgera mają Wieprzaka z polędwica, ale jeszcze nie próbowałem. Jak dobrze, że mam siłownię pod kwaterą.

Opublikowano (edytowane)

Trochę firm z Wrocka było, np. Pasibus, Panczo.

Spróbowałem wczoraj Panczo w lokalu i uojezu jakie to dobre  :obama: BigAssBurrito z wołowinką i chipotle wielkie i sycące, naczosy z kolendrą i fasolą, a do tego piwko z 4Hops. Dużo plusów.

A w drodze powrotnej Snekker z North Fisha (jedynej sieciówki, w której kanapki wyglądają faktycznie jak na zdjęciach) i było baardzo dobrze, bułka przepyszna, wszystko się ładnie komponuje z sosami, a całość za naprawdę przyzwoitą cenę. Żałuję, że nie mam bliżej.

Edyta: Lol, samemu śmiechłem z tego skrótu myślowego ;)

W drodze powrotnej z Wro ma się rozumieć ;)

Edytowane przez Rudiok
Opublikowano (edytowane)

Balkan Burger najlepiej zapamiętałem, czyli chyba najlepiej wypadł

O, to z Wrocławia. Bardzo spoko są, w dodatku stoją przy moim ulubionym parku południowym

Gdzie konkretnie? Tylko bez podawania nazw ulic poprosze.

Trochę firm z Wrocka było, np. Pasibus, Panczo.

Spróbowałem wczoraj Panczo w lokalu i uojezu jakie to dobre  :obama: BigAssBurrito z wołowinką i chipotle wielkie i sycące, naczosy z kolendrą i fasolą, a do tego piwko z 4Hops. Dużo plusów.

To juz chyba druga po Tacos Locos mexknajpa ktora polecasz. A ze brakowalo mi takich z tacosami (pomijam mexico bar i the mexican, ten drugi polecam) to sprawdzilem w googlach i... czy tam wczesniej nie byl bar z kraftowymi piwami 4Hops?

Edytowane przez Mejm
Opublikowano

To juz chyba druga po Tacos Locos mexknajpa ktora polecasz. A ze brakowalo mi takich z tacosami (pomijam mexico bar i the mexican, ten drugi polecam) to sprawdzilem w googlach i... czy tam wczesniej nie byl bar z kraftowymi piwami 4Hops?

Tam dalej jest ten bar. Połączyli siły i wyszła świetna miejscówka, gdzie zamówisz dobre piwo i do tego sensownie zjesz.
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Jak wyżej, pyszne piwko i tex-mex, dawno tak dobrze nie pojadłem. Tylko jalapeño walą od serca, więc jak ktoś nie przepada to warto zgłosić :)

PS Panczo > Tacos Locos.

Edytowane przez Rudiok
  • Plusik 1
Opublikowano

W końcu koniec karty do Mc'a. 10 zestawów w ciągu 13 dni to kiepska dieta. Ale co śmieszne to wagi mi nie przybyło, pewnie jelita dziurawe i organizm wypłukany z witamin. Nie mogę patrzeć na to już.

Opublikowano

Dałem drugą szanse Big Tasty z bekonem no i kurde dobre to to jak na mcdonalds. Nie wiem dlaczego za pierwszym razem nie podeszło może za szybo próbowałem zjeść tego bydlaka, później brzuch mnie bolał cały dzień. Ostatecznie Big Tasty>Drwal

Gość Rozi
Opublikowano

W normalnej, tylko kilkanaście restauracji na Polskę tego nie ma.

Gość ragus
Opublikowano

Kusiło ale jednak przeszedłem obok ze łzami w oczach.

Opublikowano

Właśnie przed chwilą skończyłem go konsumować i jest naprawdę spoko. Taki mcroyal na sterydach.

Po ile ten premium? Zawsze w zestawie z frytami na tacy, czy bułka w singlu też możliwa?