Rudiok 3 349 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 pisze to typ, co ma barn burgera w mieście :< jak nie doceniasz, to oddawaj! Barn coś właśnie ostatnio słabawo. Może kwestia, że tak trafiłem, ale było po prostu średnio, dwa podejścia i buły zupełnie bez smaku, mięso niedoprawione, nic specjalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 pisze to typ, co ma barn burgera w mieście :< jak nie doceniasz, to oddawaj! deal, wymienie za dobrego "chinczyka" Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Rozumiem jak sie jest w drodze, na dworcu mak to kawa i kanapka jak sie jest glodnym ale żeby iść tam specjalnie i wydać 18zł za kanapke? No ku.rwa xD Śmiem twierdzić, że lepiej tą kanapką z frytkami za 18 niż cheesem z kawą się najesz i tak, niektórym jedzenie z Maka smakuje. pisze to typ, co ma barn burgera w mieście :< jak nie doceniasz, to oddawaj! Do dzisiaj wspominam wizytę w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Ja dzisiaj Balkan Burger. I poki co drugi za moa burgerownik w miescie (acz w kolejce na sprawdzenie czeka jeszcze ltd). Mieso dosc "dziwne". Niby wolowina (jakas balkanska) ale konsystencja jak karkowka, czyli bardziej czuc wgryzanie sie, mieso nie jest takie "lekkie" jak w moa. Nie wiem czy tak ma byc ale mi smakowalo, przynajmniej nie bylo sciegien i zyl jak w pasibusie. Do wyboru jest jeszcze baran (z polski). Moze nastepnym razem. I 16zl za podstawowego w pieknej, wlasnej produkcji, sporej bulce a nie ku.rwa w jakims dmuchancu po czizburgerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Baranina mocno kontrowersyjne mièso. Trochè z gatunku kochasz albo totalnie nie lubisz. Szwagier z siostrą ma hodowlę owiec i trochę tego pojadłem (barany czy jagniaki) i czym w potrawie mniej było czuć mięso to było lepsze danie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 W górach mają w zwyczaju podawać baraninę wysuszoną, twardą, wręcz niejadalną. Jadłem 2 razy i za każdym razem to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Ja dzisiaj Balkan Burger. I poki co drugi za moa burgerownik w miescie (acz w kolejce na sprawdzenie czeka jeszcze ltd). Mieso dosc "dziwne". Niby wolowina (jakas balkanska) ale konsystencja jak karkowka, czyli bardziej czuc wgryzanie sie, mieso nie jest takie "lekkie" jak w moa. Nie wiem czy tak ma byc ale mi smakowalo, przynajmniej nie bylo sciegien i zyl jak w pasibusie. Do wyboru jest jeszcze baran (z polski). Moze nastepnym razem. I 16zl za podstawowego w pieknej, wlasnej produkcji, sporej bulce a nie ku.rwa w jakims dmuchancu po czizburgerze. A jak Ci podchodzi Bobby Burger? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 11 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2017 Nie jadlem Blazeju. Nestety moa tak mi zrobil dobrze, ze jak tylko mam okazje byc w rynku i mam ochote na burgera to kieruje sie tam. Ale sprawdze tez bobby jesli polecasz. Po prostu po pasibusie mam skife i niechetnie testuje "zwykle" burgerownie (balkan to jednak cos troche innego). Ltd na pewno tez wjedzie skoro Lucki polecajo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 349 Opublikowano 11 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2017 Bobby co najmniej dwie klasy niżej niż Moa. Zupełnie inne mięso (bardziej zbite, grube), trochę przypomina makdolanowe placki. Smakiem nie powala, ale testuj testuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2017 Bobby to sieciówka? W Gdańsku też jest, ale nie byłem. Nie wiem, czy to zbieżność nazw, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 11 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2017 sieciówka, nawet dość spora. nie jadłam, opinie jakoś nie zachęcają, ale chyba jest tanio Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 11 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2017 Nie powala, ale też nie jest zły. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2017 Ja chyba mało wybredny jestem, bo gdzie bym nie jadł burgera to mi smakuje, choć też więcej jak 6-7 burgerowni nie odwiedziłem. W Gdańsku głównie Burger Stacja i Surf, albo Baranola w Gdyni. We wszystkich mi smakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 11 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2017 Jak chcecie, by w maku podali Wam gorącą, świeżą bÓłkę, każcie sobie zrobić bez jakiegoś składnika. Ja zawsze zamawiam bez tej spermy łysego konia, czyli sosów i zawsze burger jest gorący. Unikam sosów w burgerach, bo nie lubię, tak samo majonezów i keczupów. W Burger Kingu też biorę bez żadnych mieszanek, tam jeszcze dają miks majonezu i keczupu, jakbym z tym zjadł, to bym się porzygał. W macu była kiedyś tzw. "kanapka M" i to była imo najlepsza buła, jaką tam wymyślili. Mogłaby wrócić. Mniejsza a bułkę jak chcecie świeże mięso albo frytki to poproście o kotlet bez przypraw i frytki bez soli Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 14 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2017 (edytowane) Przez weekend trwac bedzie Street Food Polska Festival w Galerii Kazimierz w Krakowie. Ponad 20 truckow, kocyki, lezaczki, trawka. Az sie przerowerkuje na jedzonko (za pieniążki). Edytowane 14 lipca 2017 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 14 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2017 kocyki, lezaczki, trawka. I kolejki oraz oczekiwanie na zarcie w ch.uj dlugie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 349 Opublikowano 15 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2017 Dlatego ja oszukuję system i idę od razu na otwarcie nie czekając w kolejkach jak plebs. #hajlajf Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2017 Co to za aktywacja BK na mieście? Tak to zawsze w galeriach a nagle conajmniej 2 w posen Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 15 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2017 W Gdańsku też 2 dołożyli ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 349 Opublikowano 16 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2017 Suaby ten festival w Krk. W kółko te same trucki, które zjadają własny ogon. Najbardziej mnie śmieszą panowie od reubena, gdzie za dwa plastry pastrami, chleb i kapustę kiszoną każą sobie płacić ponad 20 pelenów. Rozczarował ramen od Akita ramen, lurowata zupa bez smaku. Na plus zaskoczyły hot dogi od YNO, ich Chicago style wszedł jak złoto. Dobre też pulled porki i kubańska z różowego trucka. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 18 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2017 Oszamawszy maestro w McD 280g burgera za 17.50 xd nie ma tam nic co by usprawiedliwialo cenę, gdy podwojny mcroyal o podobnych gabarytach jest za 13 zl, a w Moa masz prawie półkilowego luja za 17. W smaku jak wiekszy czeesburger, mcdoland pozostanie jednak dolandem jeśli chodzi o jakość. Jeden szablon ubierany w inne rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 18 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2017 A za zestaw powiekszony tego chca 25zl xD Myslalem wczoraj bedac w macu ze sie przewidzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 349 Opublikowano 19 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2017 A sama kanapeczka ma jedynie 818 kcal, hehe, I'm lovin' it. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 Spróbowałem obu maestro. W serowym ten cammambert jest grubości zwykłego plasterka sera xD Ale tak poza tym krowa gruba i sycąca, a pikle i prażona cebulka pasują do zestawu. Za to w kwestii sosu mogli wymyślić coś ciekawszego niż musztarda z niewielką domieszką keczupu.Ten drugi wariant z roszponką i czerwoną cebulą lepszy, głównie za sprawą bardzo dobrego, lekko pikantnego sosu. Inna sprawa, że jest on na 2 piętrach kanapki, co w kombinacji ze zbyt grupo pokrojonym ogórkiem powoduje, że mimo wykałaczki zawartość burgera ewakuuje się poza granice bułki. Cena samego burgera to niezła kpina, ale biorąc pod uwagę, że za złotówkę więcej są już do tego frytki, a za kolejne 4 zł możesz sobie dobrać do tego jakiś dodatek, m.in. bardzo dobre frytki z pieprzem, to robi się już konkretne żarcie za 23 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 konkretne żarcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi