Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 514,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

• Czy ten typ to ty?

Opublikowano

Ciekawe, czy jakieś swoje napoje też będą mieli, czy koncernowe.

Opublikowano

To ta nowa sieć fast foodów ze Szwecji, co chce podbić Polskę. Jak coś, to czekam na opinie czy dobre to to.

http://streetfoodpolska.pl/maxymalnie-dobry-fast-food-z-wizyta-w-max-burgers/

Wyglądają super.

Ano. Wyglada na takiego domowego burgera. Miedzy odciskanym od formy mcdonaldsem a full pro z burgerowni. Czekam.

Opublikowano

Na zdjęciach wyglądają jak taki typowy śmieciowy Fast Food, podoba mnie się to.

Opublikowano

Zajechałem dziś do Maka spróbować tego Royala nowego. No to zamówiłem go z frytami łódeczkami, Colą Zero bez lodu i Big Mac na deser. Dostałem zamówienie na wynos, dojechałem do domu, zaglądam a tam zwykły Royal, McChicken, łódeczki i zwykła Cola z lodem. Sprawdzam paragon, a tam Big Mac, frytki, Cola zwykła, lody i dodatkowy keczap.

To żeśmy się wszyscy dogadali xd

Opublikowano

Zajechałem dziś do Maka spróbować tego Royala nowego. No to zamówiłem go z frytami łódeczkami, Colą Zero bez lodu i Big Mac na deser.

Zdrowie najważniejsze!!!

Opublikowano

Nowy podwójny royal z bekonem i prażoną cebulką całkiem mi podszedł. Zawsze lubiłem royale, ale wydawały mi się zbyt małe. Wziąłem go w powiększonym zestawie i do tego chickera, bo nie uznaję pojechać do maca i się nie najeść jak świnia. Jak już jestem to zamawiam więcej. No ale bułka w tym chickerze fatalna. Lepiej wziąć doubla czy "kurczakburgera" 

Edytowane przez Kosmos

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

http://kfc.pl/menu/nowosci/

Niezłe, trza będzie stestować.

Opublikowano

jadłem właśnie, nie polecam, bardzo podobne do qurito z dodatkami niby mającymi przypominac pizze, ale ogolnie bardzo średnie

Opublikowano

Jak dodasz camemberta to robi sie dobre.

Opublikowano

Jadłem jakieś 3 tygodnie temu w KFC. Bitesy niejadalne, Grander suchy i czerstwy, frytki nieporozumienie. Niech to umrze.

Edytowane przez krupek

Opublikowano

Wujek juz ustalone ze najlepsze kuraki we wro to te z budek przy kauflandach. Kfc to gow.no tak jak pan krupek napisal, a frytkami nie nakarmilbym biednego bo by mnie do sadu podal. I by wygral.

Opublikowano

Panie kolego ja tam wiem, co najlepsze pod Kaufem ale KFC mi osobiście smakuje jak na fast food i wszycho w temacie. :lapka:

Opublikowano

Kiedyś były kupony w McD na 2x McWiesiek ale tylko między 00:00 - 6:00. Jakoś niespecjalnie chciało mi się wpieprzać 1100 kcal w nocy, ale teraz są dostępne całodobowo.

Dobry deal, za 13 zł można się nachapać.

Opublikowano

Wujek juz ustalone ze najlepsze kuraki we wro to te z budek przy kauflandach. Kfc to gow.no tak jak pan krupek napisal, a frytkami nie nakarmilbym biednego bo by mnie do sadu podal. I by wygral.

To chyba mega zależy od lokalu. Też znam dosłownie jeden KFC, gdzieś fryty tak dobre smażą, że szok Panie. A gdzie indziej to jakby bezdomnemu spod pachy wyciągnęli.

Opublikowano

Trzeba przyznać, że są konsekwentni z tym czerstwym pieczywem w kfc. Może to taki trademark? Ale mega pockety w obu wersjach bardzo jadalne.

Opublikowano

(pipi)a, dzisiaj po  2 latach znowu byłem  w sphinxie, i  nic się tam nie zmieniło,  bezpłciowe jedzenie.

Edytowane przez milan

Opublikowano

http://kfc.pl/menu/nowosci/

Niezłe, trza będzie stestować.

Zjadłem te pepperoni. Bardzo smaczne. Fajny GORONCY sos, dobre pepperoni, fajne przyprawy na wierzchu, dużo sera. Obok Mega Pocketa chyba jedyna zjadliwa rzecz w KFC.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

(pipi)a, dzisiaj po  2 latach znowu byłem  w sphinxie, i  nic się tam nie zmieniło,  bezpłciowe jedzenie.

sukces i popularnosc tej knajpy to jest dla mnie zagadka. w toruniu w ogole ten sphinx ma chyba najlepsza mozliwa lokalizacje (w centrum centrum), zawsze pelno ludzi, zarcie do dupy i drogo (stosunek ceny do jakosci).