Opublikowano 24 sierpnia 20177 l To ta nowa sieć fast foodów ze Szwecji, co chce podbić Polskę. Jak coś, to czekam na opinie czy dobre to to. http://streetfoodpolska.pl/maxymalnie-dobry-fast-food-z-wizyta-w-max-burgers/ Wyglądają super.
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l To ta nowa sieć fast foodów ze Szwecji, co chce podbić Polskę. Jak coś, to czekam na opinie czy dobre to to. http://streetfoodpolska.pl/maxymalnie-dobry-fast-food-z-wizyta-w-max-burgers/ Wyglądają super. Ano. Wyglada na takiego domowego burgera. Miedzy odciskanym od formy mcdonaldsem a full pro z burgerowni. Czekam.
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Na zdjęciach wyglądają jak taki typowy śmieciowy Fast Food, podoba mnie się to.
Opublikowano 1 września 20177 l Zajechałem dziś do Maka spróbować tego Royala nowego. No to zamówiłem go z frytami łódeczkami, Colą Zero bez lodu i Big Mac na deser. Dostałem zamówienie na wynos, dojechałem do domu, zaglądam a tam zwykły Royal, McChicken, łódeczki i zwykła Cola z lodem. Sprawdzam paragon, a tam Big Mac, frytki, Cola zwykła, lody i dodatkowy keczap. To żeśmy się wszyscy dogadali xd
Opublikowano 1 września 20177 l Zajechałem dziś do Maka spróbować tego Royala nowego. No to zamówiłem go z frytami łódeczkami, Colą Zero bez lodu i Big Mac na deser. Zdrowie najważniejsze!!!
Opublikowano 6 września 20177 l Nowy podwójny royal z bekonem i prażoną cebulką całkiem mi podszedł. Zawsze lubiłem royale, ale wydawały mi się zbyt małe. Wziąłem go w powiększonym zestawie i do tego chickera, bo nie uznaję pojechać do maca i się nie najeść jak świnia. Jak już jestem to zamawiam więcej. No ale bułka w tym chickerze fatalna. Lepiej wziąć doubla czy "kurczakburgera" Edytowane 6 września 20177 l przez Kosmos
Opublikowano 6 września 20177 l Możesz z doubla i kurczak burgera zrobić kanapkę z sekretnego menu - MC'Gangbang :)
Opublikowano 19 września 20177 l jadłem właśnie, nie polecam, bardzo podobne do qurito z dodatkami niby mającymi przypominac pizze, ale ogolnie bardzo średnie
Opublikowano 19 września 20177 l Jadłem jakieś 3 tygodnie temu w KFC. Bitesy niejadalne, Grander suchy i czerstwy, frytki nieporozumienie. Niech to umrze. Edytowane 19 września 20177 l przez krupek
Opublikowano 19 września 20177 l Zapraszam do Wrocławia. Bitesy zawsze dobre a frytusie lepsze jak w Makdonaldzie.
Opublikowano 19 września 20177 l Wujek juz ustalone ze najlepsze kuraki we wro to te z budek przy kauflandach. Kfc to gow.no tak jak pan krupek napisal, a frytkami nie nakarmilbym biednego bo by mnie do sadu podal. I by wygral.
Opublikowano 19 września 20177 l Panie kolego ja tam wiem, co najlepsze pod Kaufem ale KFC mi osobiście smakuje jak na fast food i wszycho w temacie.
Opublikowano 19 września 20177 l Kiedyś były kupony w McD na 2x McWiesiek ale tylko między 00:00 - 6:00. Jakoś niespecjalnie chciało mi się wpieprzać 1100 kcal w nocy, ale teraz są dostępne całodobowo.Dobry deal, za 13 zł można się nachapać.
Opublikowano 19 września 20177 l Wujek juz ustalone ze najlepsze kuraki we wro to te z budek przy kauflandach. Kfc to gow.no tak jak pan krupek napisal, a frytkami nie nakarmilbym biednego bo by mnie do sadu podal. I by wygral. To chyba mega zależy od lokalu. Też znam dosłownie jeden KFC, gdzieś fryty tak dobre smażą, że szok Panie. A gdzie indziej to jakby bezdomnemu spod pachy wyciągnęli.
Opublikowano 19 września 20177 l Trzeba przyznać, że są konsekwentni z tym czerstwym pieczywem w kfc. Może to taki trademark? Ale mega pockety w obu wersjach bardzo jadalne.
Opublikowano 22 września 20177 l (pipi)a, dzisiaj po 2 latach znowu byłem w sphinxie, i nic się tam nie zmieniło, bezpłciowe jedzenie. Edytowane 22 września 20177 l przez milan
Opublikowano 23 września 20177 l http://kfc.pl/menu/nowosci/ Niezłe, trza będzie stestować. Zjadłem te pepperoni. Bardzo smaczne. Fajny GORONCY sos, dobre pepperoni, fajne przyprawy na wierzchu, dużo sera. Obok Mega Pocketa chyba jedyna zjadliwa rzecz w KFC. Edytowane 23 września 20177 l przez ragus
Opublikowano 25 września 20177 l (pipi)a, dzisiaj po 2 latach znowu byłem w sphinxie, i nic się tam nie zmieniło, bezpłciowe jedzenie. sukces i popularnosc tej knajpy to jest dla mnie zagadka. w toruniu w ogole ten sphinx ma chyba najlepsza mozliwa lokalizacje (w centrum centrum), zawsze pelno ludzi, zarcie do dupy i drogo (stosunek ceny do jakosci).