krupek 15 475 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 Ciekawe dania w Maku w rożnych stronach świata. https://9gag.com/gag/am7N5Pd Cytuj
Shen 9 624 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 ale mam ochote na smiecia, wjedzie dzis steakhouse w burger kingu, nie ma lepszej kanapki w fastfoodach 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 Te spocone kanapki z Burger Kinga są okropne. Cytuj
Shen 9 624 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 spocony to ty jestes, jak na drugie pietro schodami wejdziesz. 1 2 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 Teraz, Shen napisał: spocony to ty jestes, jak na drugie pietro schodami wejdziesz. *wjedziesz Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 Ja bym właśnie powiedziałem, że te kanapki z BK są bardziej suche, mięso bardziej sprawia wrażenie grillowanego i nie jest tak sosem napaćkane. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 Zmartwię Cię, to nie sos Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 O chuj, Krupek, brata przyprowadziłeś na forum? Cytuj
Shen 9 624 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 Kanapka zbójnicka co za suche (pipi), bez popitki bym tego nie zjadł Cytuj
Kosmos 2 711 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 no słabiutko, imo placek psuje cały smak i rzeczywiście suchy całokształt. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 W dniu 12.01.2018 o 11:10, krupek napisał: Ciekawe dania w Maku w rożnych stronach świata. https://9gag.com/gag/am7N5Pd Nr 9 bylo w Polsce(albo bardzo podobne), pod nazwa kanapka sycylisjka. jeju jakie to dobre bylo, do dzis wspominam. Cytuj
Shen 9 624 Opublikowano 14 stycznia 2018 Opublikowano 14 stycznia 2018 19 godzin temu, Kosmos napisał: no słabiutko, imo placek psuje cały smak i rzeczywiście suchy całokształt. najgorsze co jadłem w maku, zdecydowanie 1 Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 jadłem niedawno na Cyprze, szczerze dosc suche to bylo takie 5-6/10 Cytuj
chmura 16 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 Z jaka czestotliwoscia kelnerzy donosza kawalki pizzy podczas tego "festiwalu pizzy" ? Nie jest to ujete w regulaminie, a nie chcialbym spedzic tam calego dnia. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 Nie ma reguły. Raz mogą chodzić z pizzą co chwile, a innym razem zjesz, kawałek i tak długo czekasz, ze zapomniałeś, że zjadłeś. 1 Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 W razie czego rób awanturę i żądaj wezwania kierownika. Być może wyda się to nieprawdopodobne, ale w dniu bożym 16.01.2018 r. po raz pierwszy w swoim życiu jadłem mcroyala i wieśmaca. Rzadko truję się makiem, jak już raz na ruski rok coś biorę, to na ogół rzeczy sezonowe i jakoś tak nigdy nie miałem potrzeby próbować największych obok drwala polskich fenomenów fastfudowych. No a dzisiaj coś mnie je/bnęło i zamówiłem jedno i drugie i to od razu w wersjach podwójnych. Po pierwsze nie rozumiem co takiego jest w wieśmacu, że jest to niby nasz regional exclusive. Czy świeży pomidor i cebula to jest jakaś kombinacja niespotykana w innych zakątkach świata? Być może "polski" ma być też sos chrzanowy, ale zawartość chrzanu w ordynarnym majonezie wynosi jakieś 0,0001%. Royal to taki upośledzony brat bliźniak wsiura z piklami i cebulą dla odmiany pokrojoną w kostkę. W obu przypadkach mimo dość ubogiej zawartości po pierwszym gryzie ów uboga zawartość wypierdala poza obręb burgiera. Natomiast kompletną abominacją w obu gównokanapkach jest mięso. Nie wiem czy suchość krowy to jest jakiś specjalny ficzer tych makprzebojów, ale takich trocin to jeszcze nie miałem okazji żuć. Jasne, mak to mak i nie ma się co dziwować, ale przecież już w biedackich czizach te kotlety są jakieś bardziej soczyste. Podwójna porcja tej dykty robi overkilla. Zgodnie z obrazkiem w obydwu między jedną i drugą krową powinien być plaster sera, ale albo nie było, albo był tak szczodry, że zdołał się w całości rozpuścić, a i tak nie natłuścił tego brykietu. Ogólnie jebnijcie się w głowy co wy żrecie 1 Cytuj
Rudiok 3 356 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 Dla takich klijętów jest specjalne, suche mięso z innej szufladki. Kasta Panów dostaje soczyste placuszki ociekające sosikiem (tudzież tłuszczykiem) Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 dokładnie, jak sie nie szanuje marki to sie dostaje kotleta który leżał kilka dni za szafą. jak mięso nie jest świeżo zrobione i gorące to nie jest suche tylko soczyste i fajne (jak na maka) zresztą nie ma co strzępić ryja Cytuj
oFi 2 454 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 @Tokar dałem plusika bo ładnie napisał, ale mcfastfód robi jedną dobrą robote = wiesz co dostaniesz, za ile i na ile ci to wystarczy czasu do ponownego ssania. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 To nie lepiej iść do roboty, zarabiać i mieć na jedzenie niż ssać dla jakiejś bułki z kotletem? Cytuj
Rudiok 3 356 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 Słoiki, testujcie: http://www.horecanet.pl/Pierwszy-w-Polsce-Johnny-Rockets-otwarty,wiadomosc,16,styczen,2018.aspx Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 A ja dzisiaj coś takiego na obiad sobie zrobiłem w domku. Wołowina, ogórek, cebula, papryka....mmmmmniam. 4 Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 Jak dla mnie za duze kawalki papryki. Ale ten ser... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.