Skocz do zawartości

Fast food


Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 godzin temu, Kosmos napisał:

no słabiutko, imo placek psuje cały smak i rzeczywiście suchy całokształt. 

najgorsze co jadłem w maku, zdecydowanie

  • Minusik 1
Opublikowano

Z jaka czestotliwoscia kelnerzy donosza kawalki pizzy podczas tego "festiwalu pizzy" ? Nie jest to ujete w regulaminie, a nie chcialbym spedzic tam calego dnia.  

Opublikowano

W razie czego rób awanturę i żądaj wezwania kierownika.

 

Być może wyda się to nieprawdopodobne, ale w dniu bożym 16.01.2018 r. po raz pierwszy w swoim życiu jadłem mcroyala i  wieśmaca. Rzadko truję się makiem, jak już raz na ruski rok coś biorę, to na ogół rzeczy sezonowe i jakoś tak nigdy nie miałem potrzeby próbować największych obok drwala polskich fenomenów fastfudowych. No a dzisiaj coś mnie je/bnęło i zamówiłem jedno i drugie i to od razu w wersjach podwójnych. 

 

Po pierwsze nie rozumiem co takiego jest w wieśmacu, że jest to niby nasz regional exclusive. Czy świeży pomidor i cebula to jest jakaś kombinacja niespotykana w innych zakątkach świata? Być może "polski" ma być też sos chrzanowy, ale zawartość chrzanu w ordynarnym majonezie wynosi jakieś 0,0001%.

Royal to taki upośledzony brat bliźniak wsiura z piklami i cebulą dla odmiany pokrojoną w kostkę. W obu przypadkach mimo dość ubogiej zawartości po pierwszym gryzie ów uboga zawartość wypierdala poza obręb burgiera.

Natomiast kompletną abominacją w obu gównokanapkach jest mięso. Nie wiem czy suchość krowy to jest jakiś specjalny ficzer tych makprzebojów, ale takich trocin to jeszcze nie miałem okazji żuć. Jasne, mak to mak i nie ma się co dziwować, ale przecież już w biedackich czizach te kotlety są jakieś bardziej soczyste. Podwójna porcja tej dykty robi overkilla. Zgodnie z obrazkiem w obydwu między jedną i drugą krową powinien być plaster sera, ale albo nie było, albo był tak szczodry, że zdołał się w całości rozpuścić, a i tak nie natłuścił tego brykietu.

 

Ogólnie jebnijcie się w głowy co wy żrecie :drwal:

  • Plusik 1
Opublikowano

Dla takich klijętów jest specjalne, suche mięso z innej szufladki. Kasta Panów dostaje soczyste placuszki ociekające sosikiem (tudzież tłuszczykiem)  :sir:

Opublikowano

dokładnie, jak sie nie szanuje marki to sie dostaje kotleta który leżał kilka dni za szafą.

 

jak mięso nie jest świeżo zrobione i gorące to nie jest suche tylko soczyste i fajne (jak na maka)

 

zresztą nie ma co strzępić ryja

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...