Opublikowano 5 marca 20187 l Kiedyś na Dni Łomży przyjechał Kuroń bo gotowano rekordowo wielki bigos. Zamieszał dwa razy i pojechał dalej. Też go nie lubię.
Opublikowano 5 marca 20187 l U nas na otwarciu minimala* był Makłowicz, ale nie widziałem go, bo tyle ludzi przyszło, a ja miałem może z metr czterydziesci. Minimal, co to w ogóle za sklep był? Zero reklam w tv, zero innych minimali w okolicy. U kogoś był?
Opublikowano 11 marca 20187 l @milan w nowej soli kiedyś polecałeś jakiś zajazd, czy burgera... Tego? https://www.facebook.com/burgerroomnowasol/
Opublikowano 11 marca 20187 l Wziąłem burgera i kurczaka grillowanego z frytkami. Zobaczymy. W sumie coś mi świta ze jadłeś tu tosty. Tosta nie da się zepsuć.
Opublikowano 13 marca 20187 l NAJADŁEM SIĘ W MAKDOLANIE! MCzestaw + burger z aplikacji za 21 zł. Poszedł podwójny MacRoyal + 6x Macnuggets + średnie frytki i czuję się syty jak dawno. Polecam. Edytowane 13 marca 20187 l przez JJoker
Opublikowano 21 marca 20187 l Zjadłem w dolanie jalapeno burgera i jak za cztery złote całkiem spoczi. To to samo co cheeseburger, tyle że zamiast keczupu i sera jest jakiś sos i z trzy plasterki jalapeno. Pikantności prawie nie czuć i przy sranku tylko lekko piecze, dla mnie oki.
Opublikowano 21 marca 20187 l Za brak sera to należy im się juch w dupę, bo tylko tyle brakuje do bycia królem w tej kategorii cenowej.
Opublikowano 26 marca 20187 l W uk znowu Big Tasty w makdonalach chyba czwarty raz w przeciągu roku, smakuje jak zawsze czyli całkiem ok.
Opublikowano 30 marca 20187 l jeśli nie prowo to będzie jedzony,. dobra pewnie prima aprilis xd zapomniałem ze jutro jest. Edytowane 30 marca 20187 l przez Orzeszek