milan 7 022 Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 grillowana czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Ostatnio jadłem w subwayu, dałem się zrobić w konia Widzę kanapkę za 12,90, biorę, baba pyta o składniki, mówię jakie, pyta jaki sos, mówię jaki sos, a potem cena wychodzi 22 zeta. Co to za z(pipi)ana polityka naciągania? W maku nie mówią czy chcę dodatkową paprykę za dodatkową kase. To wychodzi że za 12 zeta mam bułkę z mięsem, a reszta dodatków płatna i nie informują o tym? Ładna (pipi)oza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 12.90 to cena za 15cm kanapkę. Pewnie spytała Cię o rozmiar i dodatkowe składniki (ser etc.) za co zabuliłes ekstra. Chooyowo że Cię o tym nie poinforomowano. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 poinformowano, tyle że każdy, kto pierwszy raz idzie do subwaya zachowuje się jakby miał pisać maturę z fizyki, jadąc wcześniej na trójach z minusem, bo na elektrodzie znalazł gotowca mówisz do słupa, a słup du,pa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 hmm nie rozumiem, dodatki są w cenie kanapki tylko awokado bodaj jest płatne i typiara ci o tym mówi Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) No wziałem oliwki, jalapeno, ser jakiś tam już był na miesie + sos musztardowy, sałata chyba też była. 2 kanapki - 40parę złotych. Nic nie mówiła, że dodatki płatne, kolejka była non stop, pewnie była zmęczona a bluber jest głupi. To był jakiś zjazd z autostrady, połączony ze stacją paliw, więc trochę tym ludziom współczuję - bo ruch tam jak diabli - z samą zapłatą za paliwo stałem pół godziny. Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 No ale 15 czy 30? Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) @grzybiarz czy kanapka była tej wielkości? ale bym opier.dolił, dawno nie jadłem Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez D.B. Cooper Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Miała podobno 15 cm. Wyglądało jak 2/3 z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Ponad 4 dychy za dwie 15 w Subwayu xDDD Pięknie się dałeś ojebać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Grzybiarz następnym razem zamiast do Subwaya idź do biedry, kup pszne bułeczki za 24 gr i do tego pszną wiendlinkę proszę ja Ciebie, to za to co Ci zostanie będziesz mógł żetony na show upa kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) No może być ciężko na autostradzie o biedronkę i bułki za 24gr, a w takich warunkach grzybiarz dokonał zakupu. Co do tej ceny to może mają jakieś specjalny kwoty na autostradach. Bo normalnie jest ot niemożliwe i tyle płaci się za "30 cm"". No chyba, że ze zmęczenia się Pani pomyliła. Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 xd dobrze że bizon tego nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Ech... no przyznam że nie wiem ile to dokładnie miało centymentrów, n ie jestem wstanie powiedzieć, czy 15, czy 30, bo byłem głodny, w(pipi)iony i zmęczony. o takie gónwo: http://subway.pl/subway/pl/layouts/page_menu_hot_and_fresh_toasted_teriyaki.html Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Czyli zwykła 15 za 13 zyla. Do tego pewnie wziąłeś podwójne mięso, podwójny ser i dodatkowy bekon. Dodatki w Subwayu są strasznie drogie( a Ty nie wiedziałeś że są dodatkowo płatne) i dlatego Ci wyszło ponad 20zł za 15cm kanapkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 taka prawda, tez raz sie złapałem w subwayu na to xd za kanapeczke 23zł <ok> jak z innymi sieciówkami, jak sa talony mozna poszaleć, ale imo dać 15pln to juz wole krowi odbyt w bergerkingu czy innym macu oszamać Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Do subwaya tylko z linijką Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) zawsze mam bekę z ciemnego pieczywa w subwayu, które robi się w ten sposób: a)weź białą bułkę b)opędzluj karmelem c)zapiecz e)wspaniałe, zdrowie, ciemne pieczywo była pracowała tam 3 lata na studiach, to co się odjaniepawla w subwayu to materiał na książkę Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Ale przyznajcie się, że pierwsza wizyta w Subwayu w większości przypadków wyglądała jak u grzybiarza. Laska pyta jak gdyby nigdy nic o dodatki i nagle z kawałka bułki robi się ponad 20 zł. A jak jeszcze lokal na autostradzie to więcej okazji do naciągania, bo przemiał duży. I feel you bro. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 13 godzin temu, ragus napisał: zawsze mam bekę z ciemnego pieczywa w subwayu, które robi się w ten sposób: a)weź białą bułkę b)opędzluj karmelem c)zapiecz e)wspaniałe, zdrowie, ciemne pieczywo była pracowała tam 3 lata na studiach, to co się odjaniepawla w subwayu to materiał na książkę A to norma akurat, dużo burgerowni też ma takie buły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Przecież kolorowanie karmelem białego pieczywa i sprzedawanie jako ciemne to w co drugiej piekarni się odbywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 16 godzin temu, Rudiok napisał: Ale przyznajcie się, że pierwsza wizyta w Subwayu w większości przypadków wyglądała jak u grzybiarza. Laska pyta jak gdyby nigdy nic o dodatki i nagle z kawałka bułki robi się ponad 20 zł. A jak jeszcze lokal na autostradzie to więcej okazji do naciągania, bo przemiał duży. I feel you bro. Nie przyznam się, bo wszystko jak wół wypisane jest na tablicy, a o płatnych dodatkach informuje sprzedawca. Oprócz tego +15cm jest jak powiększony zestaw w Macu, od razu wiadomo że będzie drożej (jeszcze raz podkreślam, wszystko jest na tablicy). Także szkoda, że Grzybiarzowi ze zmęczenia naliczyli dodatkowy hajs, ale go tłumaczy zmęczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 ale co oni do tych buł dają, że są smaczne to nie wiem i nie chcę wiedzieć. Pewnie łzy afrykańskich dzieci z domieszką pavulonu. ale takiego spicy italian na miodowej posypce z kowbojskim to bym opier.dolił ojojoj Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Dla mnie to fast food ze zmarnowanym potencjałem, głównie przez te podejrzane mięsne składniki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Wiadomix, że za cenę tej pajdy z subwaya, to lepiej zjeść jakiegoś kebzorka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi