Gość _Be_ Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 1 minutę temu, Metoda napisał: lepiej zjeść jakiegoś kebzorka Ten to w ogóle nie ma podejrzanego mięsa Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Ale pajdę to ty szanuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Grzybiarz, mam nadzieję że nie zostawiłeś napiwku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 No ale, w takim Amricie to za cenę tej 15 cm kanapki z Subwaya, masz spoko kebsa. A co do mięsa, to jeśli chodzi o kebaby, to nawet nie biorę pod uwagę tych obesranych bud koło dworców, szanujmy się Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 To są jakieś kebaby z mięsem wysokiej jakości? Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Czy są jakieś fast foody z mięsem wysokiej jakości? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 8 minut temu, Metoda napisał: No ale, w takim Amricie On pieniądze przekazuje na wsparcie reżimu Al-Asada, ja mu nie daje pieniązka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 14 minut temu, _Be_ napisał: On pieniądze przekazuje na wsparcie reżimu Al-Asada, ja mu nie daje pieniązka. Jeszcze zjemy jakiegos falfelka na schodkach przy wisle. Tak bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 W Maku znowu Bajgiel i te New York Tasty, czy coś tam. Bajgiel kiedyś mi bardzo zasmakował, tym razem jest tak samo, całkiem dobry, ale niepotrzebnie wziąłem pikantnego, bo oczywiście wpakowali te skapciałe jalapeno, które dojrzewa pod piętą w skarpecie i skórzanych sandałach. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Jadłem kebsa "Kura Warzyw" w Poznaniu na wrocławskiej, bardzo spoko kebsik robiony tylko i wyłącznie z drobiu, koszt 15 zł. Składniki świeże i smaczne, co ciekawe można wybrać albo klasyczne świeże surowe warzywa, albo warzywa grillowane (bakłażań, ziemniaki, czosnek), mięsko za(pipi)iście przyprawione i smaczne, tylko na mój gust nieco zbyt go mało. Na równi napewno z Kraszkebabem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 >kebab >sam kurczak xd ja je.bie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 W dniu 5.04.2018 o 14:23, froncz piotrewski napisał: ale co oni do tych buł dają, że są smaczne to nie wiem i nie chcę wiedzieć. Pewnie łzy afrykańskich dzieci z domieszką pavulonu. ale takiego spicy italian na miodowej posypce z kowbojskim to bym opier.dolił ojojoj z sosem CEZAR panie piotrze i mamy deal Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Ja ostatnio jadłem pizze w Warszawskiej knajpce co się zowie Mąka i Woda. Wszystko fajnie, ale jak na tak hipsterską pizze, ten ich sos pomidorowy, to jak żywcem wylany z jakieś puszki, nie wiem co tak słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 3 godziny temu, _Be_ napisał: >kebab >sam kurczak xd ja je.bie Mega dobrze przyrządzony ! Polecam serdecznie Poznaniakom i nie tylko. W sam raz szama po wyjsciu z imprezy, jedyny problem to duzy ruch w lokalu, swoje trzeba poczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Do Maka znowu wrzucili Stars of America, czyli New York Beef Classic, Chicken Caesar, frytki amerykańskie, lemoniada, no i pyszny Beef Bajgiel. Nie można być bardziej leniwym niż sieć restauracji McDonald's i rotować jednym i tym samym, ale lepsze to niż Maestro. Rozi w Fastfood, dla Ciebie @raven_raven. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Bajgiel i frytki i spoko, lemoniady nie zauważyłem. Dobra jest? Często gdzieś w knajpach biorę lemoniadę i 3/4 przypadków to jest takie lecenie w ch.uja, że mam ochotę wylać to na łeb temu, kto to przyrządza. Sprite z cytryna i wodą gazowaną. Na szczęście, zdarza się też elegancko zrobiona, z cytryn, kwaśna i orzeźwiająca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 W Maku jest taka z kruszonym lodem, słodka jak pizda niestety Jezu, w Zawierciu w Bistro Mojego Brata jest drink bezalkoholowy zwany Lemoniadą Mojego Brata - cytrynka, pomarańcza, woda gazowana, syrop korzenny. Mogę to pić litrami. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 No i tak to jo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Jednak ten niu jork bif klasik jest ujowe, zjadłem dziś i nic specjalnego, z tych wszystkich limitowanych burgerów to tylko drwal wjeżdża dobrze, no ale to trzeba czekać aż znowu dadzą do oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Dla mnie spoko, taki normalny burger bez udziwnień. A ja dziś spróbuję Bajgla na ostro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Wetnę się między te skapcianiałe podeszwy przypominając jedyną słuszną kanapkę w McD. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Bajgiel na ostro padaka, bo nie ma w nim tego, co w tym bajglu najlepsze - chrzanowego sosu Klasyczny jak najbardziej dobry, chociaż odniosłem wrażenie, że gorszy niż w zeszłym roku, ale pewnie mi się wydaje Big Tasty w sumie u Niemca dostępne w stałej ofercie i też uważam, że to dobra, solidna, kanapka, ale jakoś jakby gorsza niż w Polsce - zresztą w sumie wszystko w niemieckim maku smakuje gorzej niż w polskim Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 uuu już się tęskni za polskim chlebkiem makiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 W Polsce mamy najlepsze hamburgi w w makdolanie! Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 (edytowane) Oglądałem ostatnio kanał jakiegoś podróżnika, w wenezueli, jak zamawiał burgery w maku, to akurat nie mieli sera. U nas by to nie przeszło - a no i oczywiście było pełno dzieci-żebraków. Edytowane 24 Maja 2018 przez grzybiarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi