Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raz jak zamawiałem jakiś kurwito z kfc przez net, to nie mieli pieczarek :[

Ten pasibus to niby taki dobry czy taki chujowy? Bo ostatnio wyrzucił subwaya z manufaktury xd

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Za piątaka nawet się opyla:

big-mac.png

Ale jak na to patrzę i mam przed oczami burgera z lokalnego foodtracka, gdzie sami pieką bułki, sami robią mięcho, to taki Big Mac wydaje się strasznie biedny.

Opublikowano
W dniu 10.06.2018 o 02:31, Shen napisał:

Grand Big Maca ktoś testował?

Wczoraj jadłem. Generalnie, był bardzo dobry, aromatyczny, świeży, w sam raz sosu, całość nie była skapciała, no jak nie Mak. W dodatku, potem nie było ciężko po nim, ani też pić się nie chciało, uczucia zapchania syfem też nie. Nie wiem, czy tak się trafiło z przypadku, czy faktycznie dobra kanapka, ale już dawno nie byłem tak zadowolony z wizyty w Maku, a zawsze jestem na szybko.

Opublikowano

Ostatnio to w ogóle mac w kuponach robi to słabo, dawno już w klatkach nie ma tych papierowych kuponów, a w tamtym było coś cały czas.

Opublikowano
7 godzin temu, Faka napisał:

Ostatnio to w ogóle mac w kuponach robi to słabo, dawno już w klatkach nie ma tych papierowych kuponów, a w tamtym było coś cały czas.

Czytales zanim kliknales "Dodaj odpowiedz"?

Opublikowano

Też wystawiam grand big macowi okejkę. Duże, sporo sosu, mięso jakieś lepsze bo soczyste, no na bogato. Bez porównania ze zwykłym suchym kapciem. 

• 2 tygodnie później...