Paolo de Vesir 9 069 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 @Ficuś nigdzie tak nie twierdzę, posłużyłem się cytatem. Z resztą, jak słabe by nie były te śniadania w Macu dla konkurencji jest to poziom nieosiągalny. Jako tako polecić mogę ofertę śniadaniową z Subwaya, a to i tak jak nie masz alternatyw. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 To zależy, często restauracje, albo bary mają ciekawe śniadania w dobrej cenie. W Gdańsku polecam Aioli, albo restaurację w Manhattanie. Solidne śniadanie z kawą za 10 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 069 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 Nie no, mówimy o fast-foodach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 Hola hola, muffiny są faktycznie suche jak lesbijka po okresie, ale kajzerka z ciepłym mięchem jest najlepszym co FF mają w ofercie śniadaniowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 Sniadania w mcdonalds najwieksze paskudstwo jakie istnieje.Te kanapki z wieprzowina nadaja sie jedynie do kosza.A co tych kuponow mam apke qpony i w jednym macu babeczka nie chciala mi uznac kuponu z tej apki.Kazala instalowac oficjalna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 No te śniadania, to beka okrutna. Chyba jakiś trolling zmasowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 44 minuty temu, Orzeszek napisał: Co wy gadacie, pijani i niespełna rozumu. Te śniadania w Macu to największe guwno jakie można nabyć w fast foodach. Już wole zdychać z głodu niż te pseudo tosty i guwno bajgle, tylko kawa z menu śniadaniowego się do czegoś nadaje raz wziałem wrapa z wieprzowiną i pieczarkami o (pipi), do dzisiaj mnie wzdryga Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 Ale tak jak Pan Rudiok napisał. Ta kajzerka z kurczakiem jest naprawdę spoko. Tylko trzeba uważać na podniebienie, bo te bułki nieraz się twarde trafiają i rysują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 kanapka z podwojna wieprzowina jest spoko, innych rzeczy z oferty sniadaniowej sie boje i nie mam zamiaru probowac, zreszta nawet jak jestem w trasie w pracy to i tak sniadanko staram sie prawilnie zrobic w domu Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 (edytowane) Wrapa z bekonem uwielbiam, ale przyznam że zabrakło mi odwagi by próbować te z krewetkami czy pieczarkami xd. Za to cała reszta oferty śniadaniowej (bez pieczarek) jest okej moim zdaniem, szczególnie tosty i muffiny mają ten "śniadaniowy" posmak, w sam raz do herbaty czy kawy. No ale placek ziemniaczany Edytowane 17 września 2018 przez c0ŕ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 50 minut temu, ragus napisał: raz wziałem wrapa z wieprzowiną i pieczarkami o (pipi), do dzisiaj mnie wzdryga READ MY LIPS NIGGA. Piszemy o kuraku. Wieprzowina w McD to pomyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 317 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 Oczywiscie ze sniadania w maku (kajzerki i muffiny) sa spoko. Ale jak gejmerzy biora tosty kur wa i croissanty za 1,25zl to pozniej beda zale wylewac jakie to sniadania chuyowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 Dobrze, ze Rudiok wyjasnil bo jak zobaczylem ze w jednym zdaniu zestawil "sniadania mc, smaczne" to zdebialem. A przy kasie nie trzeba nawet pytac o te kupony, wystarczy sobie sprawdzic na stronie ze sa i przy kasie tylko powiedziec, ze sie chce to i to z promocji i nara. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 Racja, śniadania nie są złe. Na kaca wchodzą bardzo dobrze. Jadłem ostatnio jakiegoś wrapa i był zaskakująco smaczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 20 września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 września 2018 Za 5 zl makmufin jajko i do tego gorąca kawka to spoko opcja. Sprobowalem tej nowej sieciowki max premium burgers. Bułka ladna, duza (frisco burger), sos i salata ok, ale jak wgryzlem się w mięso (a to chyba meritum) to poczulem nadmorskie budki z burgerami z lat 90, tudzież gabczaste mięso oddzielone mechanicznie z biedronki marki Yano czy inny Drobimex. McD i BK depczą i nie wiem po co komu to. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 20 września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 września 2018 A jadł ktoś frytki z batatów z Maka? Ludzie chwalą, że dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 września 2018 Nie, ale za to spróbowałem tego Maestro z grillowaną cebulą. Dawno takiego pierdolonego gówna nie jadłem, omijać, zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 22 września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 września 2018 wieś mac z dżalapeno i dodatkowym beconem jest bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 000 Opublikowano 22 września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 września 2018 śniadanie w maku, to już chyba zdrowiej będzie angielskie wciągnąć z tą ich ociekającą tłuszczem kiełbasą i fasolką po bretońsku Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 22 września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 września 2018 Ona nie jest po bretonsku. W angli uwielbialem te sniadania (z wyjatkiem mleka w herbacie). W polszy mozna dostac te baked beans i sam sobie robie z tostami, parowka i pomidorem smazonym albo pieczara. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 września 2018 Uwielbiam tę fasolkę, w UK są też fajne opcje bez cukru, albo w innych sosach, też w opakowaniach jak Danonki. U nas jak zwykle bieda i jedyna opcja to taka jak żołnierzom na wojnie zrzucali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 22 września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 września 2018 Elo, przecież nawet w Lidlu jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 września 2018 No ta standardowa to wszędzie jest, prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 23 września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 września 2018 W lidlu to nie wiedzialem, kiedys byla tylko w tygodniu brytyjskim. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 września 2018 Te szejki mango i masło orzechowe z kfc to napój bogów, mógłbym się uzależnić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi