Paolo de Vesir 9 068 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 Dobra okazja by odwiedzić ponownie BK, bo jednak te burgery to złoto. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2018 Wybierałem się już kiedyś przetestować do Max Burgers i w końcu zapomniałem o tym, bo nigdy nie miałem po drodze, a w całym Trójmieście jest tylko jedna restauracja. Dziś przejeżdżałem i dotarło do mnie, że to jest ten dzień, okazja i zajadę. Wziąłem tego Burgera w promocji za 6 zł, nazywa się Frisco, do tego wege z jakimś kotletem sojowym w panierce, fryty, krążki cebulowe i wodę. Po kolei, Frisco, jak na kanapkę za 6 zł okazał się być bardzo smaczny, kotlet taki jakby mniej zgrillowany, bardziej smażony, dobry, wyraźny smak. Dodatki to ser, bekon, warzywa, sosy takie standardowe burgerowe, było wszystko w porządku, nic nie było skapciałe, ale największym zaskoczeniem jest bułka. Miękka, pełna i smaczna, a nie jakaś dmuchawka jak w Maku, albo KFC. No kanapka za 6 zł, a była lepsza od jakiejkolwiek z Maka, serio. W ofercie są bardziej złożone kanapki i cenowo raczej standardowo na tle konkurencji, podobnie. Wege Burger, też całkiem spoko, bułka taka sama, kotlet miał wyraźny smak i chrupiącą panierkę, na plus kilka wege opcji, kotlet sojowy, ser halloumi, albo wegański. Ogólnie, testowane burgery wydają się być dość świeże i wyglądają bardzo ładnie. Nie są takimi sztucznymi tworami podeszowymi jak w Maku, no są dużo lepsze, moim zdaniem. Frytki chrupiące, nie nasiąknięte olejem, lepsze niż w innych fast foodach. Krążki ceblowe takie o, po prostu ok, jak to krążki. Keczap też smaczny i co ciekawy jest wolno stojący dystrybutor i bierze się ile chce, nie wydzielają w saszetkach. Ciekawe jest też to, że za napój się płaci wedle wielkości, ale dolewka jest dodatkowo płatna. Polecam sprawdzić, moim zdaniem, najlepszy Fast Food, który jest takim czymś pomiędzy typowymi fast foodami sieciowymi, a burgerowniami, bo jak wspomniałem wcześniej, żarcie wydaje się być mniej klepane masowo, smakuje mniej sztucznie i chemicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 Ijo, ijo, 21 listopada wraca Król do Maka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 będzie brany na ostrooooo Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 Maestro cebulka najlepsza, będzie mi go brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 https://mcdonalds.pl/lepsza-strona-zimy/ Ofiszal już Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 20 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 Mogliby coś w nim zmienić, ewentualnie nową opcją zaproponować. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 317 Opublikowano 20 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 50 minut temu, krupek napisał: Mogliby coś w nim zmienić, TSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO jutrzejszy obiad w takim razie juz znany Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 20 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 To w drwalu jest ten chu.jowy placek? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 293 Opublikowano 20 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 nie, w zbójnickim jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 20 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 pójdę raz jak co roku i jak co roku będę się zastanawiał nad czym ludzie się zachwycają. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 20 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 3 godziny temu, grzybiarz napisał: nie, w zbójnickim jest. nie przypominaj mi nawet tego suchego kapcia, najgorszy burger jaki jadłem w maku Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 17 godzin temu, D.B. Cooper napisał: pójdę raz jak co roku i jak co roku będę się zastanawiał nad czym ludzie się zachwycają. No właśnie, myślę że każdy idzie sprawdzic o co chodzi i stąd ta sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 Drwal ma jedną zasadniczą wadę - jest mdły. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 ale dziś wjedzie ostry drwal Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 A ja dzisiaj skoncze pewnie na wiesmacu bo serio od tych drwali to suchot mozna dostac. W promocjach lipa, za 10zl mc double :| Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 Suchoty? W smaku może jest taki sobie, ale z tego co pamiętam, to jest sporo tego sosu, do tego ten placek serowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 068 Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 Kajzerka + Sałatka + Napój w McD za 10 zł w ofercie śniadaniowej dalej aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Kajzerka + Sałatka + Napój w McD za 10 zł w ofercie śniadaniowej dalej aktualne? Prawie. Zamiast salatki frytki. 10 minut temu, krupek napisał: Suchoty? W smaku może jest taki sobie, ale z tego co pamiętam, to jest sporo tego sosu, do tego ten placek serowy. No jak jadlem to bez napoju by bylo ciezko. Nawet nie wiedzialem ze tam jest sos. A ostatnio zjadlem mcteasty i chyba chca podkupic klientow burger kinga bo fajny grilowy smak miesa, nie kolejna wariacja mcburgera z innym sosem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 No tam akurat sos jest z Big Tasty i on daje taki posmak. Czuć w nim też smak kawy, dziwne. Ale lubię go. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 Kawy i popielniczki, ale mi też mega to fresh tasty smakuje. A ludzie hejtują strasznie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 Aaaiii czyli to nie pieczenie miesa tylko sos. No to dalem sie nabrac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 Tak, niestety to nie BK, gdzie mięso tak smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 317 Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 Chamy siknely mi za duzo sosu i zabili troche serek ale i tak bylo ok. Ostatnio mialem okazje jesc za granico owianego legenda big tasty bacon i dla mnie caly czas drwal to nr 1 w maku. A jak jeszcze dodam ze milosc do drwala to prawdopodobnie jedyna rzecz jaka laczy mnie z Rozim to tym bardziej jest to dla mnie wyjatkowa kanapka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 Jeszcze miłość do RDR2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi