Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

I oje.bałem zestaw z drwalem na ostro, dla takich chwil zdecydowanie warto żyć

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 513,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

• Czy ten typ to ty?

Opublikowano

Macowi można zarzucić wiele. Wszystkie ich kanapki mi się znudziły i już nie ma tam nic dla mnie. No ale jak przychodzi sezon na drwala to :banderas:

Opublikowano

Drwal o ile nie jest suchy i przetrzymany na poczekalni to nadal bardzo dobra kanapka. 

A trochę z przekory wsunąłem big kinga w BK i dalej sztosik, to mięso w BK >>>>>>>>>>>> McD. 

Opublikowano
2 minuty temu, Rudiok napisał:

A trochę z przekory wsunąłem big kinga w BK i dalej sztosik, to mięso w BK >>>>>>>>>>>> McD. 

skubany, dobra wymówka na zjedzenie fast fooda xd

Opublikowano

No, a w MaxBurgiers ktoś jadł oprócz mnie? Moim zdaniem, lepsze od McD i BK.

Opublikowano
15 minut temu, krupek napisał:

Lepsze, ale to trochę inna półka i malutko lokali. 

Opublikowano

No do Maka popularnością już się raczej nikt nawet nie zbliży, choć BK nawet jakoś poszerza działalność, powstają kolejne wolnostojące restauracje.

Opublikowano

Właśnie się zdziwiłem tej ekspansji BK, tzn. pozytywnie, może te kapcie z McD wypłoszą. 

Opublikowano
50 minut temu, krupek napisał:

Wg mnie zdecydowanie lepsze i mają dużo fajniejszy wybór rzeczy wege (chociaż tutaj pod tym względem króluje francuski McD IMO). Pisałem tu już chyba mini recenzję ze 2 lata temu, ogólnie polecam, jeśli tylko ktoś ma okazję spróbować, warto. A drwal jak to drwal, meh - w maku było już tyle lepszych rzeczy, że zjeść można, ale bez hajpu :potter:

Opublikowano

Big tasty na zawsze w naszych sercach :empathy:

Opublikowano

Faktycznie, tych opcji wege mają sporo, próbowałem jednej i była dobra.

Opublikowano

Burgery ostatnio jadłem jedynie w Burger Kingu. Dzisiaj wziąłem Drwala i Zbójnickiego. Takiego ścierwa (pipi)onego to się nie spodziewałem. To jakiś żart? Przecież to smaku nie ma. Jedno mega mdłe drugie suchy papier. Zaraz bełtne. 

PS: Kręcone frytki też uja warte. 

Edytowane przez Arm9_Team

Opublikowano

Serio, zesralbym sie wam do ryja za tego drwala. Oddawac moje 15zl. Sos chyba stal kolo ch.uja. Miesa nie czuć, bo smak jest zabity przez ta panierowana mastke - zwana serem. Na szczęście wziąłem na ostro, to przynajmniej jakies emocje były. Serio nie wiem co ludzie widzą w tej kupie (pipi). A nadmienię, ze bylem w maku gdzie wszystko robią na świeżo i nic nie leży.

Jest mi smutno przez was, bo zjadlem 1000kcal na próżno.

Opublikowano

Przeciez ten drwal to najbardziej przehajpowane guwno w maku.Jeszcze muli po tym scierwie pol dnia.

Opublikowano

Dużo tłusto kalorycznie. Powinni to w zimie przy stokach narciarskich dawać a nie nastolatkom wczesnej jesieni. Zjadłem, ale bez efektu wow, a bez przepity to nie wiem jak to można przyjąć. 

Opublikowano

No drwal przehajpowany, ale dajcie mu drugą szansę. Mi za pierwszym razem też nie podpasował. 

Opublikowano

Rozi robi ich w ch.uja co roku wiec to nie jest ich pierwszy drwal.

Opublikowano

Drwal jest dla koneserów, a nie januszy fast foodowych co top czipsy popijają harnasiem. Także ten, nie zrozumieliście tej kanapki.

Opublikowano

W srode w kazdym kfc bedzie czekalo 250 darmowych kubelkow :sapek: 

Opublikowano

Te kubełki będą małe XD jakieś bitesy sztuk 2, frytki i coś tam XD

Opublikowano

Tak po prostu, kto pierwszy ten lepszy?

Miej ich Panie w swojej opiece.

Opublikowano

"w tę środę w każdej restauracji KFC dla pierwszych 250 osób które odwiedzą restaurację o godzinie 10 i podadzą hasło "Prawdziwy kurczak - prawdziwy smak" będzie czekał darmowy kubełek"

:reggie: