Cloud_strife 2 Opublikowano 28 listopada 2018 Opublikowano 28 listopada 2018 Byłem dzisiaj w kfc z 5 kumplami. 5 kubsów za friko. Później do domu i grane w rdr. Urocze promo chociaż staliśmy od 8. 2 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 28 listopada 2018 Opublikowano 28 listopada 2018 Ale to wiekszosc jakies malolaty ze sredniej, mama dala na kanapki to jak sobie zjedza za free to na jakies viceroye starczy. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 grudnia 2018 Opublikowano 9 grudnia 2018 Zjadłem drwala na ostro i był spoko. Aczkolwiek następny raz pewnie zjem za rok. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 9 grudnia 2018 Opublikowano 9 grudnia 2018 Ciekawe, czy doczekam(y) się jeszcze kiedyś imo najlepszej kanapki w historii McDonald's, a mianowicie kanapki "The M", czy też "M". Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 9 grudnia 2018 Opublikowano 9 grudnia 2018 Jak jesteśmy w temacie Makdolana, to polecam ten filmik: W sumie zjadłbym wszystko z tej listy 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 grudnia 2018 Opublikowano 9 grudnia 2018 hotdogi w macu były spoko, to jeszcze były czasy przed wprowadzeniem hotdogów na stacjach Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 11 grudnia 2018 Opublikowano 11 grudnia 2018 Dobrze dziś Da Grasso weszło Łyżki do sosów jak do zupy, ale to dobrze nie trzeba się namachać żeby dobrze pokryć cały kawałek. 3-4 łyżki stołowe i pitca aż się ugina od zblendowanych pomidorów. 100% pokrycia prócz końcówek, które jak wszyscy dobrze wiemy maczamy w sosie czosnkowym. 1 Cytuj
zlewo 233 Opublikowano 5 stycznia 2019 Opublikowano 5 stycznia 2019 Apropo McDonalda :https://jbzdy.pl/obr/892945/masz-smaka-na-maca Cytuj
koffkongen 666 12 Opublikowano 6 stycznia 2019 Opublikowano 6 stycznia 2019 Zdrowe odżywianie najważniejsze w tych czasach, gdy środowisko straszliwie zanieczyszczone jest! Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 6 stycznia 2019 Opublikowano 6 stycznia 2019 Byłem na delegacji z pracy na tydzień w Dubaju i powiem jedno - Wendy’s to najlepszy fastfood jaki do tej pory jadłem... Dave’s double i powiększony zestaw czyli chyba pół kilo frytek z ziemniaków ze skórką i 1,25L kubek pepsi weszły idealnie. Wielka szkoda, ze nie ma tej sieci nigdzie na naszym kontynencie... 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 stycznia 2019 Opublikowano 6 stycznia 2019 3 godziny temu, Smiti napisał: Byłem na delegacji z pracy na tydzień w Dubaju i powiem jedno - Wendy’s to najlepszy fastfood jaki do tej pory jadłem... Dave’s double i powiększony zestaw czyli chyba pół kilo frytek z ziemniaków ze skórką i 1,25L kubek pepsi weszły idealnie. Wielka szkoda, ze nie ma tej sieci nigdzie na naszym kontynencie... w Wendy's w usa serwują (a przynajmniej serwowali w 2002 roku) chore gów,no - miska taka na oko z pół kilo pier,dolonych paluszków mozarella w panierce z sosem miodowa musztarda słodki jezu, z każdym kęsem aorta coraz bardziej zapchana, ale zbyt pyszne, żeby się temu oprzeć i nie takie piz,dki jak te z maca co są na jednego gryza, normalne paluszki nie żadne odmieńce Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 Wendy’s bardzo spoko, szkoda ze nie wyszło im w latach 90 w Polsce w sumie w całej Europie, do tej pory pamietam jak rodzice mnie zabrali do niego w Krakowie i te kraniki z sosikami ale to było wtedy goty xd Btw pod koniec maja lecę do Kanady i postanowiłem ze do tego czasu nie ruszam fast foodow a tam jadę na całego, śniadanie, obiad i kolacja xd Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 Szczerze polecam Max Burgers. Macie kraniki z sosami do oporu, dobre paluszki serowe i w ogóle wszystko lepsze niż Maku i BK. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 Max mnie odrzucil po pierwszej probie. Za to nosilem sie zamiarem sprobowania Wendys w delegacji w US kilka lat temu i jakos zadnego lokalu nie mialem po drodze. Pamietam ten wstyd, gdy klient smial sie ze Wendys szukam. To pewnie dosc niska półka spoleczna w kategorii gastronomii. Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 Amerykanie u nas mówią, że nasz mac to zupełnie inny niż u nich. Zarówno w smaku, jakości jak i ludzi odwiedzających. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 A to dziwne, bo każdy mój znajomy, który tam jadł w Maku mówił, że to to samo, tylko oferta inna. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 McDonald's w Stanach to ogólnie największy szajs w hierarchii sieciówek fast foodowych. Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 Ja wierze ze kiedys postawia u nas 5 guys DAAAYUM! Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 Tydzień temu w Paryżu spróbowałem Five Guys, i faktycznie dobry szajs. Frytki najlepsze jakie jadłem w sieciówkach w porcjach rodem z USA (czyli ledwo się da radę zjeść), różowe i soczyste mięso w sieciówce, wszystkie dodatki wliczone w cenę (można wziąć all-in czyli wszystkie dodatki naraz, taki Burger a'la Janusz), a na dopchanie szejk i darmowe orzeszki. Cenowo jednak stoją trochę wysoko, bo nawet powyżej tradycyjnych burgerowni, ponad 20€ za zestaw boli przy kasie. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 (edytowane) To nie tak dużo. Tutaj są ludzie co za mniej niż 80 zł śniadania nie zjedzą, a co dopiero hamburgerowy zestaw na full-wypas. Edytowane 7 stycznia 2019 przez Metoda 1 Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 Co dziwne w przynajmniej w Dubaju ceny fast foodów akceptowalne. Za taki zestaw w Wendy’s czy innym maku płaciłem max 33-35zł. Porównując porcje do polskich to wychodzi taniej niż u nas. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 (edytowane) 28 minut temu, Metoda napisał: To nie tak dużo. Tutaj są ludzie co za mniej niż 80 zł śniadania nie zjedzą, a co dopiero hamburgerowy zestaw na full-wypas. No ale nadal mówimy o sieciówce, a jeśli dwie ulice dalej jest coś a'la Barn Burger gdzie za 15€ mamy bułę z wołowiną, która jeszcze muczy, fryty, napój i klimacik to jednak 30% więcej w lokalu nastawionym na masówkę jest zgrzytem. Edytowane 7 stycznia 2019 przez Rudiok Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi