Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 4.02.2019 o 20:27, krupek napisał:

MaxBurgers

No dobry jest, a te nuggetsy weganskie o cie chuy. Tylko pewnie dla polaka drożej niż McD więc raczej nie dla każdego. 

Opublikowano

BBQ? No jest bardzo fajna i jeszcze ten chrupiący jest spoko, ale spróbuj tych nuggetsów. Ja myslałem, że mnie ktoś w chuya robi i dal mi te mięsne i miałem mindfuck. 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, krupek napisał:

Ta wegańska kanapka z a'la szarpanym mięsem niezła.

Gdzie jest ten Max Burgers w Trójmieście? Znalazłem tylko MAX Premium Burgers na Przywidzkiej 11, ale nie wiem czy to o to chodzi.

https://www.maxpremiumburgers.pl/

Edytowane przez Paolo de Vesir
Opublikowano (edytowane)

Jo, coś takiego. Następnym razem sprawdzę Nuggetsy, ostatnio brałem też te paluszki serowe, ale fanem nie jestem, dziewczyna bardziej się lubuje w takich rzeczach i też chwaliła.

@Paolo de Vesir

Tak, to ten, przy Fashion House.

Edytowane przez krupek
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 4.02.2019 o 20:15, Rozi napisał:

Ale on jest cały czas w ofercie. Oczywiście to najlepsza kanapka, jaką Mac może zaoferować. Z dodatkowym bekonem :banderas: 

Podwójny McRoyal pikantny najlepszy w Macu.

Edytowane przez Arm9_Team
Opublikowano

W lidlu. Ale juz chyba nie ma tych duzych, wycofali. Sa takie standardowej wielkosci ale jakosc nie zachwyca. Ale dawno nie bylem wiec moze duze wrocily.

Opublikowano

Ale krupek tez musial gdzies byc myslami z lidlem bo Plugawy napisal polo a krupek lidl.

3 godziny temu, krupek napisał:

Ale Plugawy chyba Ci właśnie powiedział, że są w Lidlu, a nie pytał, gdzie kupić xd

• Plusik 1
  • Haha 1
Opublikowano
W dniu 16.02.2019 o 11:43, Plugawy napisał:

Tak czeka na Ciebie w polo :D

No to sobie poczeka. Sprawdzilem mape i sie okazuje, ze we wro jest jeden polomarket xD