Plugawy 3 703 Opublikowano 17 lutego 2019 Opublikowano 17 lutego 2019 A w biedrze nie mają czegoś takiego? Nie zwracałem uwagi czy jest coś takiego. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 17 lutego 2019 Opublikowano 17 lutego 2019 Pewnie jest. Sprawdze. Ale ta loooong od grzybiarza neci. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 17 lutego 2019 Opublikowano 17 lutego 2019 Byłem dzisiaj w restauracji Namaste w zielonej gorze. To nie jest sieciówka, jak widać na mapach googlr - kilka takich nazw. Tutaj podobno gesslerowa robiła kiedyś rewolucję. Podobała mi się szybka obsługa - od razu kelner dał menusy, za chwile przyjął i po paru minutach dał darmowa przystawkę: indyjskie chlebki plus trzy sosy do maczania. Za(pipi)iste, nowe dla mnie smaki... nie wiem, sos mango z mięta, albo jakiś słodko anyżowo ostry. Potem wjechało danie właściwe - kurczak tikka masala podany na gorąco w naczyniu które podgrzewała świeczka. Do tego ryż i chlebki. Nie wiem co oni tam maja za przyprawy, ale na pewno takich nie jadłem. Najadłem się w (pipi), dałem nawet 10 zł napiwku:), bo wyszedłem zadowolony. Tylko czego nie lubię, to jak mam zapchana mordę jedzeniem i podchodzi gość i pyta czy smakuje. Tutaj tak było:) ale na pewno jeszcze kiedyś tu zawitam. Cytuj
Shen 9 693 Opublikowano 22 lutego 2019 Opublikowano 22 lutego 2019 Jutro sobie chyba (pipi)ne combo king chili cheese z serkami i frytkami Cytuj
Arm9_Team 22 Opublikowano 22 lutego 2019 Opublikowano 22 lutego 2019 Dla mnie ten chili cheese zbyt jałowy. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 23 lutego 2019 Opublikowano 23 lutego 2019 3 Wieśmak 3 z sosem chrzanowym najlepszy. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 25 lutego 2019 Opublikowano 25 lutego 2019 Go.wno-zapiekanka jednak z lidla nie zniknela Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 lutego 2019 Opublikowano 26 lutego 2019 Jezus Maria, ale to Five Guy's jest tłuste xddd Pierwszy raz w życiu czułem, że mi się żyły zapychają. Bacon Cheeseburger z jalapeno, sosem BBQ, piklami i grillowaną cebulką (sosy i dodatki są darmowe), a do tego małe Cajun Fries (były małe, a można się było nimi samymi najeść) i nie ma gościa. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 26 lutego 2019 Opublikowano 26 lutego 2019 mogles poprosic o cole light do zestawu. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 26 lutego 2019 Opublikowano 26 lutego 2019 (edytowane) Jakie (pipi)a Five Guy's? Aaaaa Ty w Leeds jesteś. Nie no spoko Edytowane 27 lutego 2019 przez grzybiarz Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 27 lutego 2019 Opublikowano 27 lutego 2019 11 godzin temu, Rozi napisał: Jezus Maria, ale to Five Guy's jest tłuste xddd Pierwszy raz w życiu czułem, że mi się żyły zapychają. Bacon Cheeseburger z jalapeno, sosem BBQ, piklami i grillowaną cebulką (sosy i dodatki są darmowe), a do tego małe Cajun Fries (były małe, a można się było nimi samymi najeść) i nie ma gościa. Typowe "spocone" burgery, IMO takie sobie, hot dogi, frytki i shake'i mają zdecydowanie lepsze. Ogólnie na burgera tam już raczej nie wrócę, ale te hot dogi 9 godzin temu, Najtmer napisał: mogles poprosic o cole light do zestawu. w sumie to nigdy nie rozumiałem tej beki z coli light. Po co poza tłustym żarciem (i masą węgli) ładować w siebie jeszcze kubeczek cukru? 1 1 Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 27 lutego 2019 Opublikowano 27 lutego 2019 tak i patrząc na tabelę wartości odżywczych taki big mac ma 9g węglowodanów mniej w porcji niż duża cola Big Mac - 42g Duże frytki - 55g Zwykła cola - 51g Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 27 lutego 2019 Opublikowano 27 lutego 2019 24 minuty temu, Lucek napisał: w sumie to nigdy nie rozumiałem tej beki z coli light +1, warto ciąć kalorię tam gdzie ich rzeczywiście nie trzeba. To samo tyczy się sałatek: jeśli jestem na śniadaniu w McD to wolę opierdzielić już samego muffina z sałatką i zapić to kawą, niż tuczyć się frytkami i colą. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 27 lutego 2019 Opublikowano 27 lutego 2019 Pomijając już fakt, że jak do takiego żarcia dowalisz jeszcze tyle cukru to będzie się gorzej trawiło i zamulało w kichach. Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 28 lutego 2019 Opublikowano 28 lutego 2019 No w końcu ktoś to powiedział na glos, bo myslalem, ze tylko mnie te smieszki irytują. Wiadomka, że jak oy(pipi)ie się burgera to po co jeszcze ładować w siebie 10 lyzeczek cukru z coli. Byłem pierwszy raz w max burgers, wzialem tam jakiegoś i nawet dobre to. Co mnie zaskoczylo to zamiast frytek można brać marchewke xd a zamiast buły sałate xdd Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 28 lutego 2019 Opublikowano 28 lutego 2019 (edytowane) Hypujecie te Max Burgers jak po,ebani. Dam szansę przy najbliższej okazji. Z mojej strony przeżyłem lekkie rozczarowanie z z Pasibusem: bułka była tak krucha że się rozpadała, sam kotlet nieco bez wyrazu, a z napojami zapłaciłem za mnie i za dziewczynę prawie 60 zł XD No nie tak miało być. Edytowane 28 lutego 2019 przez Paolo de Vesir Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 28 lutego 2019 Opublikowano 28 lutego 2019 W większości burgerowni burger + jakiś fancy napój to 25-30 zł, nic nowego. W Pasibusie nigdy nie byłem, a sporo znajomych chwaliło. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 28 lutego 2019 Opublikowano 28 lutego 2019 Pasibus to od jakiegoś czasu po prostu fabryka. O ile kiedyś pod Arkadami to było coś, nowe smaki, pasja i 0 kompromisów tak teraz to po prostu sieciówka ze średniej półki, nic więcej nic mniej. Dawałem kilka razy szansę w różnych lokalizacjach, ale już raczej nie wrócę, bo podobne odczucia - suche mięso i ceny za wysokie do jakości. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 28 lutego 2019 Opublikowano 28 lutego 2019 Ja mam z pasibusem doznania 1:1. Pierwszy raz byl ch.ujow, najgorszy burger jaki jadlem. Za drugim mocno spoko, wyszedlem zadowolony. Trzeci raz zdefiniuje ale patrzac po ilosc pasibusow we wro to niedlugo bedzie sieciowa na rowni z makiem. Bo bkinga chyba juz wyprzedzili. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 lutego 2019 Opublikowano 28 lutego 2019 Godzinę temu, MichAelis napisał: No w końcu ktoś to powiedział na glos, bo myslalem, ze tylko mnie te smieszki irytują. Wiadomka, że jak oy(pipi)ie się burgera to po co jeszcze ładować w siebie 10 lyzeczek cukru z coli. Bo lepiej takim osobom wtedy smakuje burger. Proste. Kanapki też ludzie potrafią na śniadanie popijać mocno słodzoną herbatą / kawą albo snickersa zapijać redbullem. Co was dziwi? Czego tu nie rozumieć?? Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 28 lutego 2019 Opublikowano 28 lutego 2019 Nic tak jak zapić posmak pysznej wołowiny cukrzycą w płynie. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 28 lutego 2019 Opublikowano 28 lutego 2019 Chilli cheese nugetsy z BK złoto jak zawsze. Ostrość idealna, trochę smyra ale nie wypala dziury w mordzie. 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 lutego 2019 Opublikowano 28 lutego 2019 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Nic tak jak zapić posmak pysznej wołowiny cukrzycą w płynie. Znacznej części konsumentów to pasuje. Nie mi oceniać. Jak we Wroclavii jadłem pod makdolanem makrojale i popijałem lanym browarkiem patrzyli na mnie dziwnie a sami popijali colą. Przyzwyczaiłem się. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi