_Red_ 11 980 Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Raz w dupe to nie pedau. Myslalem, ze tylko sobie cos kupie, no ale te pankejki <3 Przysiegam, ze to nie bedzie regułą i na obiad zrobie mu puree ziemniaczane z cielecinką gotowana. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Swiezy sosik z truskawek pracownik rwal na przerwie na papierosa Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 980 Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 A to, ze sa rodzice co karmia tak jak powyzej to widac naokolo, takze po stanie uzebienia. 4latek ktory wymaga kilku plomb, bo mamcia daje zdrowego kompociku do spania. Milan rozumiem prawilnie napaja dzieci tylko wodą po umyciu zebow? ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Znaczy ogolnie sie tylko smieje, ale fakt ze staralem sie zawsze, glownie zona zeby jedli zdrowo. Syn woli papryke swieza niz batona. Ale nie ze gardzi slodkim. Ale np. Chipsow dlugo nie znal dopiero jak zaczely sie imprezy kolegow i kolezanek probowal. Inaczej niz jab hodowla na fritosach i ruffles. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 3 minuty temu, _Red_ napisał: no ale te pankejki <3 Rzucilem okiem czy sa prawdziwe foty i nie wygladaja faktycznie zle. Praktycznie tak jak na obrazku z reklamy. Niemniej jakos nie moge sie przemoc do innego rodzaju zarcia niz to, z ktorym dana knajpa jest od zawsze kojarzona. Jak pomysle o tych jajkach od formy z maca, ich "tostach" i calym menu sniadaniowym to Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Akurat farmerska z rana jak smietana Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Godzinę temu, milan napisał: i kolezanek probowal. i co, smakują mu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Pewnie byly slone Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 980 Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Słone paluszki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 McD próbuje w kurczaki po raz kolejny. No nawet im to wyszło, choć i tak najlepszą kanapką z kurą pozostaje Grander. Na plus, że kurczak faktycznie chrupie i jest z całego kawałka a nie MOM jak w Chickenie. Do tego sałata, ser, cebula, słodkawe sosy i słodkawa bułka. Można zjeść i nawet być zadowolonym więc okejka. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Ta kanapka jest naprawdę dobra, fajna buła i sosy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Kurła chyba uzależniłem się od boxa z chrupiącym kurczakiem i makaronem w Zen Thai. Ten sos ciemny, ta panierka Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 W dniu 3.06.2019 o 16:56, Rudiok napisał: McD próbuje w kurczaki po raz kolejny. No nawet im to wyszło, choć i tak najlepszą kanapką z kurą pozostaje Grander. Na plus, że kurczak faktycznie chrupie i jest z całego kawałka a nie MOM jak w Chickenie. Do tego sałata, ser, cebula, słodkawe sosy i słodkawa bułka. Można zjeść i nawet być zadowolonym więc okejka. Potwierdzam, calkiem dobre, ten na ostro bardziej mi podszedl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Moze dlatego, ze pikantne zabilo "smak". Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Potwierdzam oba dobre, w koncu jakies okej promo Cytuj Odnośnik do komentarza
Arm9_Team 22 Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Maestro wróciły do Maca. Z nowych to chyba meksykański tylko. Nie rozumiem ciśnięcia maestro. Solidne kanapeczki a cena zestawu nie odstrasza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Wzialem podwojnego mc royala i albo cos sie zmienilo albo przypadek ale nigdy wczesniej nie jadlem tak miekkiej wolowiny w macowym burgerze. I to przy takiej ilosci miecha jaka jest w podwojnym mc royalu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 327 Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Wczoraj pierwszy raz od roku jadłem w McDonaldzie. Zamówiłem sobie boxa z nuggetsami i cheeseburgera, ledwo to wymęczyłem, a po wszystkim czułem okropny niesmak, byłem wręcz na skraju puszczenia bełta. Nie wiem czy to jedzenie tak się pogorszyło czy po prostu moje kubki smakowe stały się bardziej świadome tego śmieciowego jedzenia, ale jedno jest pewne: więcej już w tym fastfoodzie nie zawitam. To już naprawdę lepiej się przejść nawet do kfc albo north fisha albo gdziekolwiek indziej. Teraz wszędzie jest pełno pizzerni, kebabowni i innych przybytków, aż się dziwię że ludzi tak ciągnie do tego M-ścierwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Nuggetsy z maka Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Zbyt absurdalne żeby nie spróbować xd Po znanych z zeszłego roku nijakich tacosach zawijanych w miękką tortillę, teraz wjeżdżają jeszcze raz z 2 nowymi wariantami smakowymi. Pierwszy to niby łagodne guacamole - barwiony na zielono miękki placek wydaj się nie mieć żadnego smaku. Natomiast w środku trochę świeżych warzyw, średnio chcące się utrzymać w obrębie tacos stripsy no i samo guacamole. Nigdy nie przepadałem za mdławo kwaśnym smakiem tego sosu, a tutaj plus jest taki, że dostaje się ósemkę limonki, żeby samemu sobie pokropić wedle uznania, więc defaultowo sos nie jest w ogóle kwaśny, a przez to znacznie bardziej zjadliwy. Całościowo całkiem może być W drugim wariancie barwione są oba placki. Tutaj jakby nawet czymś smakowały, ale posmak jest tak delikatny i niewyraźny, że podejrzane jest wszystko o czerwonym odcieniu od buraka po paprykę. W środku tak samo nie mieszczące się stripsy, a do tego sporo pomidorowej salsy, grubo krojone plastry żelapeno i jakby trochę z innej imprezy rukola. Ale w sumie czemu nie, rukola i do sernika by pasowała. Kompozycja dobrze nakurwia po kubkach smakowych, ryj upocony. Trzeciego wariantu nie próbowałem, bo zakładam że to to samo, co rok temu. Oba nowe warianty są ciekawsze niż wersja podstawaowa, je się to całkiem przyjemnie, choć całkiem niewygodnie. Mimo nie najgorszych wrażeń, w trakcie konsumpcji i tak pozostaje wrażenie, jakby dano białoruskiemu rolnikowi wcielić życie jego wyobrażenia na temat kuchni meksykańskiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 I gdzie takie tacosy są? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 w kurczakolandzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 W maku mogli poczekać jeszcze ze dwadzieścia lat z tymi lodami czekoladowymi, bo takiego syntetycznego smaku to najtańsze lody na początku lat 90. nie miały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Tokar podziwiam cie za testowanie tych go.wno nowosci z reklam kfc i maca. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Tokar lubi chodzić na pierwszy ogień i przecierać szlaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi