Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, grzybiarz napisał:

zależy od maca, jego lokalizacji i godziny. U mnie na wsi blisko są szkoły więc o 12:00 palca nie wciśniesz :) wagarowiczy pełno i nie każdy zamawia, a stolik zajmuje.

kolejki, jak wyżej. W mieście obok mają osobną kasę na kawę i ciasta więc tam nigdy nie czekałem 10 minut.

A najgorsze to jest KFC. Wprowadzili tam w końcu te zamawianie przy tym ekranie?

Chyba bardziej od obslugi. Ja dzisiaj w Lebroku bylem przejazdem i ludzi full. Zamowilem na ekranie, poszedlem rece umyc i cyk zamowienie gotowe. Czasami jak mniej kumata obsluga to wolniej im to idzie.

No bigmac ma 509kcal wedlug tabeli maka. To drwal 1000 max

Opublikowano
8 minut temu, MichAelis napisał:

Wyszło roziego znanie się na kaloriach 

2700 xD zaraz powie ze mial na mysli kJ 

Zaraz powie, że wszedł na jakąś (pipi) stronkę i tam źle było napisane. Nie znam się na wszystkim.

Opublikowano
57 minut temu, MaZZeo napisał:

no i podwójny drwal zaliczony, w sumie to mógłbym zjeść takie dwa xD po rozjemcy tasiemca z barna chyba żaden burger już mnie nie zaskoczy :reggie:

Tez oyebawszy ostatnio. No dobry, jedyne co jest relatywnie smaczne w McD. Ale jakos specjalnie nie cisnie nnie na powrot, wole coś z lokalnej burgerowni. Wieksze, tansze, lepsze i bardziej nasycone smakiem dobrej wołowiny.

Opublikowano
35 minut temu, _Red_ napisał:

Wieksze, tansze

Gdzie jest burgerownia z burgerami większymi i tańszymi niż 19 złotych, bardziej nasyconymi smakiem wołowiny?

Opublikowano (edytowane)

Drwal? Czy można o bardziej przehypowaną kanapkę? XDDD Dzisiaj na test poszła wersja V E G E (tę klasyczną już znam) i to wszystko za(pipi)ane majonezem, ale to tak że czułem jakbym jadł majonez z dodatkami. Wisienką na torcie było jednak to, że w środku dostałem dwa plastry boczku.

W ogóle kolejka niesamowita i szanuję speców od marketingu, bo sprzedać tak przehypowany produkt w takiej ilości to trzeba się urodzić z darem do wciskania ciemnoty. :) 

Edytowane przez Paolo de Vesir
Opublikowano (edytowane)
W dniu 23.11.2019 o 23:17, Rozi napisał:

Gdzie jest burgerownia z burgerami większymi i tańszymi niż 19 złotych, bardziej nasyconymi smakiem wołowiny?

Hm no nie chcę uzyc słowa "Moa", a tam za 18 zl chyba jest spory cziz (co prawda bez panierki jak w Drwalu). W okolicy mnie otworzyli nową burgerownię, buły tygodnia są po 15-17 zł - spodziewałem się kapcia, wskoczyły od razu do mojego top 3

Ale... ale w zasadzie dlaczego ta dyskusja? Pytasz zaczepno-retorycznie czy serio chciales wiedziec? xd Bo bronic makdonaldowego wyrobu za 18.60 zl gdy naprawde o lepszą wołowinę nietrudno. Chociazby z faktu, ze McD nigdy nie zrobi srednio wysmazonego klopsa (chyba? Nie spotkałem się). A dla mnie krowa ma smak jak jest czerwona i soczysta, a nie szara jak mielony u babci.

Edytowane przez _Red_
  • Plusik 1
Opublikowano

No moa podstawowy jest wiekszy niz to co daja w macu. I chyba 18zl.

Tez nie rozumiem skad hajp na drwala w sensie, ze nastaje listopad i ludzie zaczynaja psiac, ze ooo drwal w macu.

Raz jadlem i smakowal jak wiory wiec w sumie nazwa pasuje (bo kumacie, drwa rabia, wiory leca hehe heeeee). Ale w tym roku sobie znow odswieze opinie.

Opublikowano

[template]zatylesamomamburgerawburgerownizprawdziwomwołowinom[/template]

Opublikowano (edytowane)

Drwal jest dobry, da się nim najeść, do tego pepsi/cola i bebech napchany. Nie ma jednak co ukrywać, że w tej cenie nie można znaleźc czegoś lepszego, bo można, ale Mc ma ten charakterystyczny smak, który osobiście mi pasuje i lubię do niego wracać.

Edytowane przez Plugawy
Opublikowano

Wiadomo, że w burgerowni lepszy, a w Maku masz kanapkę od ręki, ale pisać, że jakis Drwal to Bóg i się spuszczać to trochę jak milo, czy inny jj chwalacy piwo za 1,59.

• Plusik 6
Opublikowano (edytowane)

dokladnie, to ze jest tani to jest jakis ultra cebulowy argument. w jego cenie kupisz 3-4 hotdogi z zabki i tez sie najesz. nie mniej zdrowy posilek niz mcdolanowe 'jedzenie' z probowki.

'bardziej wypelniony smakiem wolowiny'

szkoda ze nie wypelniony wolowina. :yao:

w ogole zydzenie kilku zlotych i forsowanie takiej 'ekonomicznej opcji' to chyba tylko jakis argument kogos, kto tam wpie.rdala codziennie i dolozenie 6-7 do kanapki codziennie w skali miesiaca pusciloby go z torbami. no wiec rozi: wpierdalasz tam codziennie czy jestes po prostu zakladnikiem mcdonalds z syndromem sztokholmskim?

Edytowane przez Najtmer
  • Plusik 1
Opublikowano

Porównywanie piwa z burgerem :obama: Uwielbiam to forum.

Idę się ubiczować, że mi smakuje burger z McDonald's, jestem niegodny egzystencji.