Opublikowano 21 listopada 20195 l Wyszło roziego znanie się na kaloriach 2700 xD zaraz powie ze mial na mysli kJ
Opublikowano 21 listopada 20195 l 12 minut temu, grzybiarz napisał: zależy od maca, jego lokalizacji i godziny. U mnie na wsi blisko są szkoły więc o 12:00 palca nie wciśniesz wagarowiczy pełno i nie każdy zamawia, a stolik zajmuje. kolejki, jak wyżej. W mieście obok mają osobną kasę na kawę i ciasta więc tam nigdy nie czekałem 10 minut. A najgorsze to jest KFC. Wprowadzili tam w końcu te zamawianie przy tym ekranie? Chyba bardziej od obslugi. Ja dzisiaj w Lebroku bylem przejazdem i ludzi full. Zamowilem na ekranie, poszedlem rece umyc i cyk zamowienie gotowe. Czasami jak mniej kumata obsluga to wolniej im to idzie. No bigmac ma 509kcal wedlug tabeli maka. To drwal 1000 max
Opublikowano 21 listopada 20195 l 8 minut temu, MichAelis napisał: Wyszło roziego znanie się na kaloriach 2700 xD zaraz powie ze mial na mysli kJ Zaraz powie, że wszedł na jakąś (pipi) stronkę i tam źle było napisane. Nie znam się na wszystkim.
Opublikowano 21 listopada 20195 l no, i z takim motto powinienes popie.rdalac przez swiat, Ronald. Edytowane 21 listopada 20195 l przez Najtmer
Opublikowano 23 listopada 20195 l no i podwójny drwal zaliczony, w sumie to mógłbym zjeść takie dwa xD po rozjemcy tasiemca z barna chyba żaden burger już mnie nie zaskoczy Edytowane 23 listopada 20195 l przez MaZZeo
Opublikowano 23 listopada 20195 l 57 minut temu, MaZZeo napisał: no i podwójny drwal zaliczony, w sumie to mógłbym zjeść takie dwa xD po rozjemcy tasiemca z barna chyba żaden burger już mnie nie zaskoczy Tez oyebawszy ostatnio. No dobry, jedyne co jest relatywnie smaczne w McD. Ale jakos specjalnie nie cisnie nnie na powrot, wole coś z lokalnej burgerowni. Wieksze, tansze, lepsze i bardziej nasycone smakiem dobrej wołowiny.
Opublikowano 23 listopada 20195 l 35 minut temu, _Red_ napisał: Wieksze, tansze Gdzie jest burgerownia z burgerami większymi i tańszymi niż 19 złotych, bardziej nasyconymi smakiem wołowiny?
Opublikowano 23 listopada 20195 l Drwal? Czy można o bardziej przehypowaną kanapkę? XDDD Dzisiaj na test poszła wersja V E G E (tę klasyczną już znam) i to wszystko za(pipi)ane majonezem, ale to tak że czułem jakbym jadł majonez z dodatkami. Wisienką na torcie było jednak to, że w środku dostałem dwa plastry boczku. W ogóle kolejka niesamowita i szanuję speców od marketingu, bo sprzedać tak przehypowany produkt w takiej ilości to trzeba się urodzić z darem do wciskania ciemnoty. Edytowane 23 listopada 20195 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 24 listopada 20195 l W dniu 23.11.2019 o 23:17, Rozi napisał: Gdzie jest burgerownia z burgerami większymi i tańszymi niż 19 złotych, bardziej nasyconymi smakiem wołowiny? Hm no nie chcę uzyc słowa "Moa", a tam za 18 zl chyba jest spory cziz (co prawda bez panierki jak w Drwalu). W okolicy mnie otworzyli nową burgerownię, buły tygodnia są po 15-17 zł - spodziewałem się kapcia, wskoczyły od razu do mojego top 3 Ale... ale w zasadzie dlaczego ta dyskusja? Pytasz zaczepno-retorycznie czy serio chciales wiedziec? xd Bo bronic makdonaldowego wyrobu za 18.60 zl gdy naprawde o lepszą wołowinę nietrudno. Chociazby z faktu, ze McD nigdy nie zrobi srednio wysmazonego klopsa (chyba? Nie spotkałem się). A dla mnie krowa ma smak jak jest czerwona i soczysta, a nie szara jak mielony u babci. Edytowane 22 grudnia 20195 l przez _Red_
Opublikowano 24 listopada 20195 l W sumie Surf Burgerze za 19 masz cheesa, a jak dorzucisz tę złotówkę to już w ogóle el Dorado.
Opublikowano 24 listopada 20195 l No moa podstawowy jest wiekszy niz to co daja w macu. I chyba 18zl. Tez nie rozumiem skad hajp na drwala w sensie, ze nastaje listopad i ludzie zaczynaja psiac, ze ooo drwal w macu. Raz jadlem i smakowal jak wiory wiec w sumie nazwa pasuje (bo kumacie, drwa rabia, wiory leca hehe heeeee). Ale w tym roku sobie znow odswieze opinie.
Opublikowano 24 listopada 20195 l NA drwala jest hajp, bo ten burger jest chyba tylko dostępny przez 2 miesiące w ciągu roku. Nie zjesz w 2019 i musisz znowu rok czekać na kolejny termin
Opublikowano 24 listopada 20195 l [template]zatylesamomamburgerawburgerownizprawdziwomwołowinom[/template]
Opublikowano 24 listopada 20195 l Drwal jest dobry, da się nim najeść, do tego pepsi/cola i bebech napchany. Nie ma jednak co ukrywać, że w tej cenie nie można znaleźc czegoś lepszego, bo można, ale Mc ma ten charakterystyczny smak, który osobiście mi pasuje i lubię do niego wracać. Edytowane 24 listopada 20195 l przez Plugawy
Opublikowano 24 listopada 20195 l Wiadomo, że w burgerowni lepszy, a w Maku masz kanapkę od ręki, ale pisać, że jakis Drwal to Bóg i się spuszczać to trochę jak milo, czy inny jj chwalacy piwo za 1,59.
Opublikowano 24 listopada 20195 l dokladnie, to ze jest tani to jest jakis ultra cebulowy argument. w jego cenie kupisz 3-4 hotdogi z zabki i tez sie najesz. nie mniej zdrowy posilek niz mcdolanowe 'jedzenie' z probowki. 'bardziej wypelniony smakiem wolowiny' szkoda ze nie wypelniony wolowina. w ogole zydzenie kilku zlotych i forsowanie takiej 'ekonomicznej opcji' to chyba tylko jakis argument kogos, kto tam wpie.rdala codziennie i dolozenie 6-7 do kanapki codziennie w skali miesiaca pusciloby go z torbami. no wiec rozi: wpierdalasz tam codziennie czy jestes po prostu zakladnikiem mcdonalds z syndromem sztokholmskim? Edytowane 24 listopada 20195 l przez Najtmer
Opublikowano 24 listopada 20195 l Nie bez powodu odniosłem się do piwa za 1,59, bo pierwszy byś się przyje.bał, gdyby ktoś napisał, że mu smakuje
Opublikowano 24 listopada 20195 l Porównywanie piwa z burgerem Uwielbiam to forum. Idę się ubiczować, że mi smakuje burger z McDonald's, jestem niegodny egzystencji.