Opublikowano 13 grudnia 20195 l No ale te kapciowe bulki to przeciez esencja maca. Zawiodlbym sie gdybym otrzymal zamawiajac tego najtanszego burgera jakas dobra jakosciowo bułeczke
Opublikowano 14 grudnia 20195 l Czy nie jest tak, że kajzerka śniadaniowa nie jest aż takim kapciuchem? Jadłem, ale już dawno i nie pamiętam dokładnie.
Opublikowano 14 grudnia 20195 l No ostatnio widziałem reklamę kanapka śniadaniowa z serkiem i rzodkiewka.
Opublikowano 14 grudnia 20195 l Muffiny, tosty - syf. Kajzerka z kurczakiem - bardzo dobra opcja na szybkie śniadanie na ciepło.
Opublikowano 14 grudnia 20195 l Jeśli bardzo dobra opcja to opcja szybka, na ciepło i smaczna dla kogoś, to prawda. Ale ta buła z twarożkiem to jednak troche dziwna opcja jak na Maka xd Edytowane 14 grudnia 20195 l przez krupek
Opublikowano 14 grudnia 20195 l Przecież w ofercie śniadaniowej kanapeczki są w normalnych kajzerkach. o__O
Opublikowano 15 grudnia 20195 l 16 godzin temu, krupek napisał: Ale ta buła z twarożkiem to jednak troche dziwna opcja jak na Maka To nie jest normalna bułka tylko taka sama jak do tych małych bułeczek z jajkiem itp. Za to normalna bułka jest w tej śniadaniowej kajzerce z wieprzowiną/kurczakiem nawet można wybrać pieczywo wieloziarniste.
Opublikowano 14 stycznia 20205 l A ja zajechałem w weekend do BK spróbować tego słynnego Rebel Whoppera. No taki średni bym powiedział, dziwny ten kotlet, bardziej przypominał taką burgeropodeszwę z Biedry, którą się jadło za gówniaka. Nie warto raczej, fast fody sieciówkowe jakoś nie bardzo potrafią w wege burgery, wyłączając Max Burgers. Za to frytki były całkiem okej, na pewno lepsze niż z Maka. Edytowane 14 stycznia 20205 l przez krupek
Opublikowano 6 lutego 20205 l kolejna reklama z serii 'wiemy, że nasze standardowe burgery są chu.jowe więc zrobiliśmy takie grubsze jak z małych burgerowni', geniusze marketingu
Opublikowano 6 lutego 20205 l te kampanie makdolana próbujące przyciągnąć ludzi jedzących w małych burgerowniach przypominają mi trochę złotówy i ich płacz o ubera i nielegalne przewozy
Opublikowano 6 lutego 20205 l Mnie zastanawia, czy te reklamy próbują być cool i wychodzi czerstwo, czy mają za cel wywołanie zainteresowania i poruszenia poprzez cringe.
Opublikowano 6 lutego 20205 l ja (pipi)ie, wszystko fajnie ale mógł na koniec powiedzieć ile dostał hajsu za taki udawany filmik. Edytowane 6 lutego 20205 l przez grzybiarz
Opublikowano 12 lutego 20205 l Wlasnie mi wywalilo na yt reklame kfc dream burger. Ktos ma zamiar to sprawdzic? Mialem juz plany w tym miesiacu na cheata, ale w sumie taki EKSLUZYWNY burger kusi edit: wlasnie doczytalem i wychodzi na to ze to po prostu grander oblany topionym serem, hypometr opadl Edytowane 12 lutego 20205 l przez Rillas
Opublikowano 12 lutego 20205 l Przecież to jest gunwo, jest milion filmów youtube na temat tego nowego burgera grandera, gdzie te fjuty z kfc chyba na oczy nie widzieli jak wygląda ser z fondue XD. Normalnie ten ser wygląda jak ejakulat z czyjegoś karła. Tak besztają, a cena też zaporowa, 35 zł XD Za tyle to ja mogę zjeść w dobrej i porządnej burgerowni. Edytowane 12 lutego 20205 l przez Faka
Opublikowano 12 lutego 20205 l KFC to już chyba ryjem w mule drąży, bo ciężko powiedzieć, że ich oferta to dno. Skapciałe, tłuste kurczaki, albo suche buły. Oferta wege to bułka z plackiem ziemniaczanym xd
Opublikowano 12 lutego 20205 l Przestalem to go.wno jesc 3 lata temu. Zamiast tych skrawkow kurczaka w tlustej panierze juz lepiej sobie kupic polowke takiego z rozna przy Kauflandzie.
Opublikowano 12 lutego 20205 l a ja odkryłem w warszawie na tarchominie kebabik za 16zł - jest tak wielki ze ledwo zjadłem, mięso bardzo dobre i opinie mają zayebiste na google mapach. Polecam Spoiler A i sranko też było potężne po tym