Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Byłem na qurrito niedawno i do tego wziąłem jakieś kurczaki. Pamiętam, że za czasów studenckich lubiłem tam wpaść, ale tamto qurrito, a dzisiejsze to jakaś totalna przepaść. Wszystko co jadłem było suche i niedorobione. Za to kajzerka z maca na śniadanko nadal trzyma poziom. 

Edytowane przez Kosmos

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 513,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

• Czy ten typ to ty?

Opublikowano

Zależy od restauracji a bardziej od obsługi. Ja kanapek z kfc nie tykam. Ostatnio będąc często w drodze miałem okazję sprawdzić to i owo i za 10 zł nigdzie nie najadłem się jak w kej ef si. Kubełek best of kfc mnie urzekł tylko trzeba patrzeć czy mięso nie wyschnięte (widać po stopniu usmażenia paniery). 

@Kosmos Bardzo przyjemnie dla oka trafić na Twój profil. :cool:

Edytowane przez Jotrazydwa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Figaro odkrywa słodko-słone połączenia w 2020 roku.

Opublikowano

Aż mi się niedobrze zrobiło od samego spojrzenia na to xd

Opublikowano

Oje.balbym takiego samego donata. Ale ku.rwa z kurczakiem w obe.sranej panierce to xD.

Opublikowano

Rok 2020, forumek odkrywa chicken&waffles

IMG_8885.jpg

Opublikowano

I co, moze mizeria tez na slodko?

Opublikowano

na tłusty czwartek lokalna burgerownia miała pączki zamiast bułek. Podobno sprzedały się migusiem.

Opublikowano

Chicken and waffles to akurat trochę co innego niż to gunwo z lukrowanymi donutami.

Opublikowano

No toś Panie nie jadł prawdziwego c&w, który ocieka syropem klonowym. 

Tłuszcz, cukier i węglowodany nigdy nie smakowały lepiej. 

Opublikowano

Nie no, syrop klonowy to ja szanuję. Sam robię marynaty z niego.

Opublikowano

Kurczak z kfc z donatkami? 

Moze byc niezle. Na wszelki wypadek jednak kupilbym tez węgiel i cos na przetykanie żył

Opublikowano
  W dniu 26.02.2020 o 07:37, krupek napisał(a):

Nie no, syrop klonowy to ja szanuję. Sam robię marynaty z niego.

albo kurczaczek w całodobowej marynacie z sosu sojowego i miodku :3

Opublikowano

Byłoby śmiesznie jakby donuty też był z mięsa kurczaka otoczonego glazurowanym ciastem

Opublikowano

Jadłem wczoraj wege hot-doga z Żabki, bo była PREMIERA. Całkiem spoko parówy, za 4 zł jak najbardziej legitny śmieciuch na szybko. Nie wiem tylko, z czego ta parówa, bo ciężko znaleźć info, ale raczej soja. W każdym razie, pewnie i tak lepsza składowo niż reszta z momem.

Opublikowano

Jak lubię wszelkie wegezboczenia, tak tej parówki się boję.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wlecial dzisiaj pierwszy maczek po ponad 2 miesiacach i to pod korek. Maestro grilled cheese, wiesmak, fryteczki i sprite. Mozna zyc :banderas: 

Kolejka aut na drajwie zayebista. Narod woli zdechnac od korony niz odmowic sobie maczka i ja to szanuje

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

W KFC jest kupon na 2 grandery za 22 zl. Sztos cenowo (normalnie solo ok 17zl) jak i imho to jedna z lepszych rzeczy w tej knajpie.

Opublikowano

A był ktoś w Maku ostatnio? Bo coś się chwalą ostatnio, że teraz poprawili jakość i sprawdź jak się zmieniło :yao:

Opublikowano

Uwielbiam te hasla "teraz to jest jakosc". To by znaczylo, ze wczesniej firmy dostarczaly cos ch.ujowego.

Opublikowano

Ja z 3 tygodnie temu jadłem podwójnego wiesmaca, nie wiem czy to już po poprawie jakości ale był wyborny :banderas:

Opublikowano

jak oni tam chyba tylko bulki zmienili i sa teraz prawie identyczne jak w tych maestro burgerach

Opublikowano

A ceny zostały takie same czy podobnie jak BK nawet za małego cheesa trzeba dac 5zł?