Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ta tlusta paniera. Mmie zawsze bolal brzuch i w kfc to zjem moze raz na 3 lata jakiegos pocketa. No ogolnie najchu.jowszy fast food.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dawno nie jadłem w Macu. Znajomi otworzyli pizzerię + 2 dobre burgerownie i o Macu zapomniałem. Ale nowość z Maca muszę obczaić, w końcu przydałoby się jakieś urozmaicenie w diecie.

Opublikowano

akurat dziwnym trafem dziś wylądowałem w Macu. To standardowa kanapka z tym sosem "ostrym" co zawsze i z tą miekką, niechrupiącą bułą co zawsze, tyle że z filetem z kurczaka. Nie jest źle, ale w sumie to czego można się spodziewać... kanapka jak to kanapka z maca.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pierwszy raz poszedlem do pasibusa i cholera jak na siecowke to za(pipi)iste burgery. Wzialem jakiegos z nachosami, bułka maślana bardzo dobra, mieso fajnie doprawione i średnio wysmazone jak poprosilem. Jeszcze tam wroce.

Opublikowano

Ostatnio byłem w MaxBurgers w Forum i wege burgery mają mega w smaku i jest w czym wybierać. Potem przechodziłem obok Pasibusa i widziałem, że oferta jest ciekawa, a ceny dużo mniejsze, więc zamierzam sprawdzić.

Opublikowano

Pasibus jest ok nawet jak nie na sieciowke, ich burger z chorizo i suszonym pomidorem jest w topce moich ulubionych burgerow. Chyba najlepsza polska sieciowka. Taki surfburger, ktory jest 'prawdziwa' burgerownia to w trojmiescie nie ma do nich startu. Swoja droga surfburger jeszcze z 3-4 lata temu byl spoko ale odkad zaczeli stawiac jeden lokal za drugim to jakosc spyerdolila sie niemilosiernie. Ostatni raz jak tam bylem to dostalem taka sucha i stara bulke ze lepiej bym wyszedl jakbym kupil 'burgera' za 3zl z biedry. Z surfburgerem to byla w ogole jakis czas temu drama jak pokasowali wiekszosc opinii z ostatnich kilkunastu miesiecy i ludzie w komentarzach nie dawali im zyc XD

A ja bylem ostatnio w maczku i jadlem tego crispy chicken. I mile zaskoczenie bo tam jest faktycznie kawalek prawdziwej kury a nie ta papka co w nuggetsach.

Opublikowano

Pasibus też się popsuł, zmniejszyli porcje, zwiększyli ceny, a obecne frytki to jest żart. No ale mięso z pietruszką jest OP. 

Opublikowano

Basibus troszkę overhype, ale wciąż liczę że MaxBurger mnie oczaruje. Szczerze mówiąc jakoś w ogóle dawno nie jadłem burgera którego mógłbym określić "wyśmienitym". Z drugiej to fast-food, czy można naprawdę oczekiwać cudów?

Opublikowano

Grilowana na medium wołowina dobrego gatunku, warzywa, sosy domowej roboty, ziemniaki. Zdrowy obiad.

Grilowana na medium wołowina dobrego gatunku, warzywa, sosy domowej roboty, bułka. Podrzędny fastfut.