Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drwalek to jedyna rzecz w maku, ktora jem ze smakiem. Maestro to grubszy czees w "kraftowym" kartoniku, a drwal to jak nie z maka. Jest inny w smaku, ser robi robotę. Nawet się najadlem wersja classic.

Opublikowano

O tym drwalu to już nawet piszą na Lublin 112, kolejki do mcDrive tak blokują ruch w niektórych miejscach. Kurwa co ludzie mają, żeby stać w takich kolejkach? Rozumiem, przejeżdżasz lub przechodzisz obok i się wpada jak nie ma tłumów ale takie coś? To już zakrawa na jakiś kult, a nie zwykły głód.

Opublikowano
2 godziny temu, Arkady napisał:

O tym drwalu to już nawet piszą na Lublin 112, kolejki do mcDrive tak blokują ruch w niektórych miejscach. Kurwa co ludzie mają, żeby stać w takich kolejkach? Rozumiem, przejeżdżasz lub przechodzisz obok i się wpada jak nie ma tłumów ale takie coś? To już zakrawa na jakiś kult, a nie zwykły głód.

Wczoraj jak przejeżdżałem obok maca na Puławskiej jakoś koło 22, to ze 20 samochodów stało w McDrivie xddd

Opublikowano

A to tak w całej Polsce, te kolejki na drive thru, nie tylko w Wawie, co jest kuriozalne, no ale marketing swoje zrobiło i stąd ten cały drywal, jest już tradycyjnie co roku opędzlowany przez naród.

Opublikowano

Nie bojta, zagramanica to samo. Double BigMac & Jerk Sauce Chicken i kolejki, że pewnie z godzinę trzeba czekać. No poyebało ludzi, ale dla mnie to lepiej... więcej roboty :kaz:

Opublikowano

Kolejki do maczka to są ogólnie od zamknięcia gastro, bo jednak to nadal szybki sposób na szame poza domem.

A drwal ojebany podwójny tradycyjnie z chrupserkami tyle, że kogoś zdrowo pojebało by kasować 8zł za 3 serki naplette w panierce, a sos żurawinowy to chyba jeszcze ziko ekstra.ZŁODZIEJE 

Opublikowano

Była kiedyś w maku taka bułka, zwało się to 'kanapka M'. To było Mistrzostwo Świata :banderas:Te drwale sr.ale to dla mnie badziewie, raz to jadłem i nigdy więcej. Prawie każda bułka z BK jest dla mnie lepsza niż ten wynalazek. 

Opublikowano

Always remember Big Tasty :nvmnd:

A kolejki w McD są cały czas, kiedy bym nie jechał to mcdrive kolejka jak za PRL. No ale faktycznie w obecnej rzeczywistości to po prostu miejsce na szybką szamę, bo dowozy to po 1-2 h czekania. 

Opublikowano
7 godzin temu, Tokar napisał:

Atakował już ktoś wersję żurawinową? Spina się to?

Lepszy od zwykłego. Ta żurawinka robi robotę

Spoiler

camembert z żurawinką to idealne połączenie od pokoleń

Opublikowano

Generalnie jestem na "diecie". Od 2 miesięcy jestem zdrowy i fit (czasem przy weekendzie tylko alko). Jak wpadłem do McD i zażądałem drwala z podwójnym mięsem, to zrobili kurwa najlepszą bułę na świecie. Jasny gwint, jakie to dobre. Jebać hejterów!

Opublikowano

Podwójny wjechał u mnie, najlepszy burger sieciówkowy, Jezu, Ronaldzie McDonaldzie, ty wspaniały sukinkocie :obama: