Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Jesteśmy prawdziwymi twardzielami! Jemy duże bułki i płaczemy tylko jak szampon szczypie w oczka!

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 520 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano
19 minut temu, MaZZeo napisał:

Ja po tym podwójnym mógłbym wciągnąć też drugiego drwala normalnego, a wcale spaślakiem nie jestem.

Po prostu masz głęboki żołądek.

Opublikowano

Kwestia picia dużej ilości wody. Teraz jak jestem z kulturą fizyczną za pan brat i pije dużo wodiczki w ciągu dnia to potrafię zjeść więcej na raz niż jak byłem grubolem.

Opublikowano

Kiedyś oglądałem program o zawodowych wpierdalaczach, co startują w konkursach i jedne na kolację codziennie żarł jakieś chore ilości sałaty z oliwą, właśnie, żeby uczucie sytości przyszło późno i żeby żołądek się rozszerzał. Wody też dużo pili.

Opublikowano

Moze wiecej jestescie w stanie zjesc bo od picia tylko tej wody jestescie po prostu glodni xD

Opublikowano
W dniu 30.11.2020 o 09:18, Rudiok napisał:

Ser + żurawina zawsze się spina :sir:

Tego mi tłumaczyć nie trzeba. Bardziej chodziło o to, że to jest wepchnięte do buły, w której jest też prażona cebula i sos na bazie majonezu. No nic, jutro spełnię swój polski obowiązek, to się dowiem.

Opublikowano
11 minut temu, Tokar napisał:

Tego mi tłumaczyć nie trzeba. Bardziej chodziło o to, że to jest wepchnięte do buły, w której jest też prażona cebula i sos na bazie majonezu. No nic, jutro spełnię swój polski obowiązek, to się dowiem.

No w sensie takim, że żurawina do sera jest generalnie zawsze na plus. A w drwali daje trochę kwasowości, która przełamuje tłustość sera i mięsa. 

Opublikowano

No i nadal nie wiem, bo zamówiłem z żurawiną, a dostałem zwykłego. Nie bardzo było jak zainterweniować, bo dopiero w połowie zorientowałem się, że tej żurawiny to jednak tam nie włożyli, a poza tym trwała wojna podjazdowa z ochroną, która zapraszała do konsumpcji na mrozie xd

Opublikowano

No właśnie nie, cena ta sama. Pewnie dlatego uznali, że jak wyszła, to nie ma sensu mnie o tym informować, bo i tak dostanę to, za co zapłaciłem.

Opublikowano

Ke, w moim maku zurawinowy byl niewiele (ale jednak) droższy. To franczyza, wiec powinna mieć standard cenowy wszedzie (może poza lotniskami).

Opublikowano
9 godzin temu, _Red_ napisał:

Ke, w moim maku zurawinowy byl niewiele (ale jednak) droższy. To franczyza, wiec powinna mieć standard cenowy wszedzie (może poza lotniskami).

Na MOPach na autostradach i ekspresówkach chyba też drożej.

Opublikowano

Teraz sprawdziłem i te kurwy przekręciły mnie jednak na 50 groszy :[

Opublikowano

I zamierzasz to tak zostawić?

Opublikowano

Ja bym bez wahania dzisiaj tam wrócił i zabrał papier toaletowy z kibla.

Opublikowano

Tam kible w ogóle czynne?

ostatnio brałem drwala w mcdrajwie: klimat jedzenia w aucie tej buły z sypiącą się sałatą po spodniach, przy zaparowanych szybach - no brakowało mi tego.

Opublikowano

Kible otwarte. Nie zdziwiłnym się, gdyby ktoś zdesperowany w poszukiwaniu spokoju i schronienia przed patrolami ochrony zdecydowałby się na konsumpcję na tronie. 

Opublikowano

No to już byłby akt mocnej desperacji :D

Walić kloca jedząc drwala, brzmi poetycko. 

Opublikowano

Pojepało was z tymi zachwytami nad drwalem. Zjadłem PODWÓJNEGO i większych ochów nie odnotowałem. Wolę podwójnego wieśka. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W końcu nadarzyła mi się dzisiaj okazja i zjadłem w końcu w Max Burgers i powiem, że doznania organoleptyczne sprostały oczekiwaniom i hype’owi. :) 

Podwojny burger + frytki z sosem chilli (mega chrupkie!). Sosu nie żałowano w żadnym, bułka raczej standardowa, ale smakowo świetnie. Cena dość wysoka, bo jak za burgera w burgerowni, ale mi te z sieciówek smakują często lepiej. :reggie:

Generalnie dziękuje za polecenie. :lapka: