Shankor 1 604 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 Jesteśmy prawdziwymi twardzielami! Jemy duże bułki i płaczemy tylko jak szampon szczypie w oczka! Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 Ja po tym podwójnym mógłbym wciągnąć też drugiego drwala normalnego, a wcale spaślakiem nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 No taki zestawik powiększony z podwójnym drwalem leciutko wchodzi. Jeszcze shake zamiast napoju Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 19 minut temu, MaZZeo napisał: Ja po tym podwójnym mógłbym wciągnąć też drugiego drwala normalnego, a wcale spaślakiem nie jestem. Po prostu masz głęboki żołądek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 Kwestia picia dużej ilości wody. Teraz jak jestem z kulturą fizyczną za pan brat i pije dużo wodiczki w ciągu dnia to potrafię zjeść więcej na raz niż jak byłem grubolem. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 Kiedyś oglądałem program o zawodowych wpierdalaczach, co startują w konkursach i jedne na kolację codziennie żarł jakieś chore ilości sałaty z oliwą, właśnie, żeby uczucie sytości przyszło późno i żeby żołądek się rozszerzał. Wody też dużo pili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 Moze wiecej jestescie w stanie zjesc bo od picia tylko tej wody jestescie po prostu glodni xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 W dniu 30.11.2020 o 09:18, Rudiok napisał: Ser + żurawina zawsze się spina Tego mi tłumaczyć nie trzeba. Bardziej chodziło o to, że to jest wepchnięte do buły, w której jest też prażona cebula i sos na bazie majonezu. No nic, jutro spełnię swój polski obowiązek, to się dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 350 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 11 minut temu, Tokar napisał: Tego mi tłumaczyć nie trzeba. Bardziej chodziło o to, że to jest wepchnięte do buły, w której jest też prażona cebula i sos na bazie majonezu. No nic, jutro spełnię swój polski obowiązek, to się dowiem. No w sensie takim, że żurawina do sera jest generalnie zawsze na plus. A w drwali daje trochę kwasowości, która przełamuje tłustość sera i mięsa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 No i nadal nie wiem, bo zamówiłem z żurawiną, a dostałem zwykłego. Nie bardzo było jak zainterweniować, bo dopiero w połowie zorientowałem się, że tej żurawiny to jednak tam nie włożyli, a poza tym trwała wojna podjazdowa z ochroną, która zapraszała do konsumpcji na mrozie xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Lipton, pewnie jeszcze żurawinowy droższy i jesteś w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 No właśnie nie, cena ta sama. Pewnie dlatego uznali, że jak wyszła, to nie ma sensu mnie o tym informować, bo i tak dostanę to, za co zapłaciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Ke, w moim maku zurawinowy byl niewiele (ale jednak) droższy. To franczyza, wiec powinna mieć standard cenowy wszedzie (może poza lotniskami). Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 on jest chyba o zybla droższy niż zwykły, bo tyle samo liczą za ten sos do chrupserków Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 9 godzin temu, _Red_ napisał: Ke, w moim maku zurawinowy byl niewiele (ale jednak) droższy. To franczyza, wiec powinna mieć standard cenowy wszedzie (może poza lotniskami). Na MOPach na autostradach i ekspresówkach chyba też drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Teraz sprawdziłem i te kurwy przekręciły mnie jednak na 50 groszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 I zamierzasz to tak zostawić? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Ja bym bez wahania dzisiaj tam wrócił i zabrał papier toaletowy z kibla. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Tam kible w ogóle czynne? ostatnio brałem drwala w mcdrajwie: klimat jedzenia w aucie tej buły z sypiącą się sałatą po spodniach, przy zaparowanych szybach - no brakowało mi tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Kible otwarte. Nie zdziwiłnym się, gdyby ktoś zdesperowany w poszukiwaniu spokoju i schronienia przed patrolami ochrony zdecydowałby się na konsumpcję na tronie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 350 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 No to już byłby akt mocnej desperacji Walić kloca jedząc drwala, brzmi poetycko. Cytuj Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Perpetuum mobile niemalże Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Pojepało was z tymi zachwytami nad drwalem. Zjadłem PODWÓJNEGO i większych ochów nie odnotowałem. Wolę podwójnego wieśka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 17 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2020 W końcu nadarzyła mi się dzisiaj okazja i zjadłem w końcu w Max Burgers i powiem, że doznania organoleptyczne sprostały oczekiwaniom i hype’owi. Podwojny burger + frytki z sosem chilli (mega chrupkie!). Sosu nie żałowano w żadnym, bułka raczej standardowa, ale smakowo świetnie. Cena dość wysoka, bo jak za burgera w burgerowni, ale mi te z sieciówek smakują często lepiej. Generalnie dziękuje za polecenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi