standby 1 724 Opublikowano 5 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2021 Mialem dzisiaj 3 podejscie do Pasibusa. Jakie te ich burgery sa nijakie :-/ kurwa taki podwojny wieśmac z maka swoja kompozycja zjada kazdy z ich burgerow. Tyle dobrze ze te ich hambuksy sa w miare tanie (21zl) ale no raczej juz tam nie wroce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tynio 1 020 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 15 godzin temu, standby napisał: Mialem dzisiaj 3 podejscie do Pasibusa. Jakie te ich burgery sa nijakie :-/ kurwa taki podwojny wieśmac z maka swoja kompozycja zjada kazdy z ich burgerow. Tyle dobrze ze te ich hambuksy sa w miare tanie (21zl) ale no raczej juz tam nie wroce. Ja swego czasu jadłem burgery z Pasibusa (4 razy w roku pod naszą firmą stał) na początku były bardzo dobre, po jakimś czasie niestety było gorzej choć i tak lepsze niż w MC ale było to około 5 lat temu. Nasza firma zamawiała food trucka i była impreza dla klientów więc czasem dziennie udało się wyrwać nawet 3 burgerki Może to też zależy od miejscowości, wiadomo że Wrocek był ojcem Pasibusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 Jak na fastfooda to są zajebiste. Uwielbiam te ich kulki serowe na ostro. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 Nie miałem okazji być w Pasibusie, zawsze jakoś nie po drodze, sporo ludzi chwali. Za to jakiś czas temu byłem w Maku, bo miejsce miało wielkie wydarzenie, jakim jest wprowadzenie do oferty kanapki wege. Straszny balas. Pod względem wege opcji Mak jest sto lat za Burger Kingiem, albo Max Burgers. Opcje roślinne cieszą się rosnącą popularnością, a oni dają kotleta z rozgotowanych warzyw w panierce dziwnego pochodzenia i na to zdechły ser xd To wygląda jakby w Maku za marketing odpowiadali ludzie nie znający trendów, co wydaje się być absurdalne przy takiej marce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 Bylem w pasibusie dwa razy. Raz bylo mega ch.ujowo, drugim razem bardzo ok. Trzeci raz nie chce mi sie ryzykowac. Wole moa albo po prostu do maca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 724 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 Ja mialem podobnie Mejm z 3 razy jak bylem, 2 razy byl0 slabo raz bylo ok. Mam w Opolu lepsze opcje:-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 W Gdyni jest spoko, zawsze pytaja jak mocno wysmazony ma byc i faktycznie potrafia zrobić średnio wysmazonego, ktory nie jest jak kapeć z maka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 Jadłem dzisiaj na śniadanie przejazdem qurrito z jajem i bekonem z kfc. Powiem tak... Drugi raz nie ruszę. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 724 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 5 godzin temu, Jotrazydwa napisał: Jadłem dzisiaj na śniadanie przejazdem qurrito z jajem i bekonem z kfc. Powiem tak... Drugi raz nie ruszę. ;/ W kfc tylko dla mnie hotwingsy wchodza w gre, resza jest niejadalna :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 043 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 Dwa Grandery za 24.99zl? Boże wybacz, bo zgrzeszyłem wielokrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 W kfc serowy wrapper był kozak, ale chyba juz go nie ma. Tak to tylko qurrito jest tam dla mnie jadalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 8 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2021 Panowie, kanapka drwala w Mc Donaldzie jest regionalnie tylko w Polsce czy w innych krajach tez ja mozna dostac? Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 436 Opublikowano 8 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2021 W dniu 6.07.2021 o 22:02, Paolo de Vesir napisał: Dwa Grandery za 24.99zl? Boże wybacz, bo zgrzeszyłem wielokrotnie. Utył bym od samego patrzenia. Ale granderek zawsze w formie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2021 W dniu 6.07.2021 o 21:54, standby napisał: W kfc tylko dla mnie hotwingsy wchodza w gre, resza jest niejadalna :-/ Bsmarta ze stripsami i powiększonymi frytami zawsze chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 KFC i Subway najgorsze z tych wszystkich smieciodajni Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 13 godzin temu, Jotrazydwa napisał: Bsmarta ze stripsami i powiększonymi frytami zawsze chętnie. kfc ma najgorsze frytki z sieciówek a ty je jeszcze powiększasz O_o Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 Jak jadałem w KFC to bardziej mi ich frytki smakowały niż w Maku, bo nie lubię takich suchych patyków. Ajj dawno nie byłem w śmieciowni, muszę odwiedzić BK w drodze na wakacje, wleci roślinny whopper i nuggetsy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 23 godziny temu, Soban napisał: kfc ma najgorsze frytki z sieciówek Wolę frytki od kfc niż pana makdolana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 22 minuty temu, Jotrazydwa napisał: Wolę frytki od kfc niż pana makdolana. Tym z kfc bliżej do takich domowych frytek, a te z mickey d to no takie fryty z maka. Ogólnie dla mnie mak ma swoja kategorię smakową, bo nie stawiam żarcia stamtąd na równi z burgerem z burgerowni czy fryteczkami domowymi/restauracyjnymi. Smak maka to smak maka i czasem po prostu ma sie smaka na maka. Najbliżej ucieczki od swojego signature smaku byli przy maestro, ale oczywiscie wjebali tam to specyficzne makowe pieczywo i mimo ze, ze srodek byl całkiem lux to ten posmak chemicznej bułki, która pewnie by mogła być itemkiem w falloucie rujnował całe doznanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 724 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 33 minuty temu, Soban napisał: Tym z kfc bliżej do takich domowych frytek, a te z mickey d to no takie fryty z maka. Ogólnie dla mnie mak ma swoja kategorię smakową, bo nie stawiam żarcia stamtąd na równi z burgerem z burgerowni czy fryteczkami domowymi/restauracyjnymi. Smak maka to smak maka i czasem po prostu ma sie smaka na maka. Najbliżej ucieczki od swojego signature smaku byli przy maestro, ale oczywiscie wjebali tam to specyficzne makowe pieczywo i mimo ze, ze srodek byl całkiem lux to ten posmak chemicznej bułki, która pewnie by mogła być itemkiem w falloucie rujnował całe doznanie Otóż to Ja czasem po prostu mam ochote na ichnijeszego Czisburgera albo podwójnego wieśmaka lub royala. I wcale nie uważam że te kanapki są jakieś gorsze od tych z burgerowni Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Ostatnio wzialem bigmaca i kułwa, to smakuje dworcowym mielonym marki Yano czy Drobimex w slodkiej bulce z okruchami sałaty. Podobnie bylo z Royalem - odrobine grubszy cheesburger z plastrem ogorka bodajże. Tania pasza, ale wstrętna jak dla mnie i o ile szanuje gusta, to dowolny foodtruck grilujący swoje mielone > srakdonald. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Ja food trucki hejtuję za politykę cenową. Wołają hajsy jak w lokalu, a nawet nie ma gdzie dupy posadzić by się nie upierdolić sosem jedząc w biegu. Logika podpowiada, że powinno być taniej, bo odpadają koszta obsługi czy wynajmu, ale hipsterski vibe musi mieć swoją cenę. No z food truckami jest tak, że im mniejszy ruch tym lepsze jedzenie się dostanie, bo jak jest dużo zamówień to robią na odpierdol byle szybciej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 No to tak jak z cyfrowkami xD Aj ile kosztow odpadnie, posrednicy, tlocznie, drukarnie, plastik. A na koniec cena w cyfrze wieksza niz pudla. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Największa beks to jest jak food trucki przyjadą na fest do małego miasta, gdzie takie rzeczy są raz, albo dwa razy w roku. Wtedy to dopiero są fajne ceny. Tak a propos cen, w Molotece w Gdańsku zdechły burger kosztuje 36 zł, a Tyskie z kija 12 zł xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Masakra. Dawno nie bylem w moa i teraz na szybko sprwadzilem ceny bo ich klasyk zawsze byl tani a do tego spory (najadalem sie calym bez frytek). I teraz w menu ten sam burger... 21,50 xD To nie wiem jaki jest ten za 36. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi