Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Bydle musiało z daleka jechać a plecak rzadko do prania daje albo na 2 zmianę koledze pożycza. Nie smutaj - będziesz już na przyszłość bogatszy w wiedzę! Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Jeśli mówimy o gastro po nocnej popijawce ostatnimi czasy za nadjedzenie uważam tzw. slajsy (czy też slice'y) - trójącik (a ściślej mówiąc - sektor) 50cm placka, pełen sera, składników i sosów za ok. 7.5zł? Płacę z pocałowaniem rączki. Od kiedy za małego kebaba który nie jest zrobiony z psa zapłacić trzeba nie mniej niż 14zł pitcunia okazuje się strzałe w dziesiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 11 minut temu, standby napisał: Frytki też kur.va spocone:-/ frytki na dowóz to zawsze są chujowe i nawet jakby gordon ramsey je smażył to by dotarły miętkie jak kutas na widok krystyny pawlowicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Za mała zapiekanke dalem ostatnio 10zł, kiedyś to było kurwa, weekendowa najebka i duża zapiekanka za 6zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Nie no kebab/gyros to juz dawno przebil granice 20zl. We wro zestaw 22-25zl. A w dowozie to tylko pizza lub sushi. Gyrosy, burgery, frytki sie do tego nie nadaja. Ostatnio mnie podkusilo kupic sobie male rollo w budzie na ulicy. W sumie takie male nie bylo ale za to bylo tak paskudne, ze wyje.balem po polowie bo natrafilem na 3 chrzastki z kurczaka. No i bylo suche. Do tego wystarczy, ze raz zobacze jak ktos mi naklada mieso nie sciete z grila czy lezace pod nim a wyciagane z blaszanego parownika i moja noga tam nigdy juz nie zawita. I tak bylo teraz. No skusilem sie bo mialem mega ochote ale ku.rwa wracam do swojej zelaznej zasady, ze zrem gyrosy tylko tam gdzie wiem ze jest duzy ruch i je.bac tych przychodnikowych oszustow. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 U mnie spoko kebab Polka otworzyła (a jest tez z 5 lokali ciapatych). Kebs zawijaniec z serem feta 18 zyla, ale porcja tak syta że jak zjesz o 17:00, to już jest obiado-kolacja i do końca dnia nie trzeba jeść Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 w Opolu dobry kebab (Lion kebab na rynku) kosztuje 17 zl (kebab w bulce), jest naprawde zajebisty, tylko chu.jki odchodza od bulek i zaczynaja podawac tortille za ktora srednio przepadam. Jak ktos kiedys bedzie w kluczborku to mocno polecam Kebab Antalaya, zajebisty jest w chuj. i tez jest ponizej 20 zlotych Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 We Wro Gyros Petra się skurwił i to mocno. Cena poszła w górę, porcje duże ale kultowy smak, który zachwalałem od lat gdzieś uleciał. Nie wiem czego to przyczyna ale... jest przeciętny. Serce mi krwawi. ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
japco 275 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Spróbowałem ostatnio po raz pierwszy Max Burgers no i w sumie spoko. Smakowo mocno podobne do Burger King, chociaż ten to nadal mój #1 jeśli chodzi o sieciówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Z tymi kebabami w naszym kraju to tragedia. Te same mieso w kazdym kebabie czyli zmielona kura.Sosy tez te same gotowce i najtansze surówki. W Warszawie mega mi smakowal z chatty wariata kebs.Widac ze to co innego niz te najtansze gowna.U siebie w miescie tez mamy kebsa to chlop sam robi sos doprawia mieso i jest kozak, Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 13 godzin temu, Ma_niek napisał: chatty wariata kebs najgorsze scierwo ever. Jeszcze te frytki, które leżały może od poprzedniego dnia albo i dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Hmm jadłem z dwa lata temu i było spoko. Teraz to nie wiem. W Warszawie efes jeszcze spoko byl Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 2 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Przez przypadek zamówiłem karmelowego mcflurry no i dawno tak dobrych lodów kawowych nie jadłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 2 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Dla mnie za slodkie Cytuj Odnośnik do komentarza
bartez85 8 Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 W dniu 30.08.2021 o 18:20, Ma_niek napisał: Z tymi kebabami w naszym kraju to tragedia. Te same mieso w kazdym kebabie czyli zmielona kura Tona kapusty plus zieleniny.W tym kraju klient jest mało wymagający.Patrzy tylko na ilość i cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Dlatego nawet podchodzi mi Zahir, mimo że sieciowy. Minimalistyczny, ot tortilla, mięcho, sos, surówka (niezła imho, bez kapusty pekinskiej czy, tfu, czerwonej cieknącej spod kebsa fioletową wodą). Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 W dniu 3.10.2021 o 16:37, _Red_ napisał: Dlatego nawet podchodzi mi Zahir, mimo że sieciowy. Minimalistyczny, ot tortilla, mięcho, sos, surówka (niezła imho, bez kapusty pekinskiej czy, tfu, czerwonej cieknącej spod kebsa fioletową wodą). Dla mnie ten Zahir jakiś bezpłciowy jest. Ale za 20 ziko można się srogo najeść, Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Z braku laku przetestowałem wrap śniadaniowy z McD jajecznica bekon. Spoiler Spoiler Żart, niejadalne gówno Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Czyli nic sie nie zmienilo od momentu wprowadzenie sniadan do maca z 15 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 A w Burgeru Kingu roślinne nuggetsy to złoto. Jakies frytki też ostatnio jakby lepsze mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 O to ciekawe bo w bk frytki byly po prostu ok (najgorsze oczywiscie w kfc ale tam nie chodzie od lat). Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 te wrapy sniadaniowe sa spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Ja lubię nawet ofertę śniadaniową z MC zjeść z 2-3 razy w roku xd Lubiłem tortille wieprzową z pieczarkami i boczkiem ale ostatnio widziałem ,że nie ma już tego w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Kajzerki (z kurczakiem i twarogiem) są spoko na szybki kęs w trasie. Ale te gówno-wrapy z jajopodobnym, suchym na wiór wsadem to jakaś pomyłka. Z 10 lat temu na Węgrzech w McD można było dostać świeżo robioną jajecznicę z wybranymi dodatkami, która zawstydzala hotelowe odpowiedniki, a tu jest 2021 i McD Polska can not into jajka na śniadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Ale te "jajka" to sa w jakims plynie, wylewane do formy czy cos. Tam nikt nie bawi sie w skorupki. https://www.businessinsider.com/which-mcdonalds-dish-uses-real-eggs-2015-1?IR=T Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi