Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 12.11.2021 o 17:35, Jotrazydwa napisał(a):

Może dlatego, że ludzie popijają to colą? Mistrzowie dedukcji. :szopenhauer:

Cytuje bo ku.rwa jeszcze nie slyszalem wytlumaczenia, ze burger jest popularny bo popija sie go cola.

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 513,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

• Czy ten typ to ty?

Opublikowano

No to zajebiste żarcie, że trzeba je popijać odrdzewiaczem :pawel:

Opublikowano

A cola jest popularna bo pije się ją z whisky :philosoraptor:

Opublikowano

Cola jest popularna bo mozesz placic karta.

Opublikowano

Oj wujaszek jj nieźle zabalował w piąteczek  :pawel: A ten dżalalpino bardzo ostry czy taki w sam raz? Zwykły niestety dla burgerkowych desperatów

Opublikowano
  W dniu 12.11.2021 o 18:15, Pupcio napisał(a):

Oj wujaszek jj nieźle zabalował w piąteczek  :pawel: A ten dżalalpino bardzo ostry czy taki w sam raz? Zwykły niestety dla burgerkowych desperatów

To samo co dżalapino burger, dla mnie zero ostrości, ale moze niech jakis normik sie wypowie.

Opublikowano

A to chyba jadłem kiedyś, idealny był dla normika ostrości mojego pokroju

Opublikowano
  W dniu 12.11.2021 o 18:26, Pupcio napisał(a):

A to chyba jadłem kiedyś, idealny był dla normika ostrości mojego pokroju

tam jest jeszcze ser, a nabiał niweluje ostrość papryczek, wiec powinno być git

Opublikowano

Ależ będzie uczta 24 listopada, podwójny Król Burgerów, zakręcone frytasy i colka zero :banderas:Ambrozja :obama:

Opublikowano

Uuu colka zero, chyba forma na lato już w przygotowaniu.

Opublikowano

Ja tylko przypomnę, że przychodzenie do fastfoodu bez własnego pićka jest jak przychodzenie na strzelaninę z nożem.

Opublikowano

No do Maka tak, ale do KFC, czy Burger Kinga to przychodzi się z pustą butelką i napełnia dolewką.

Opublikowano

Tylko ja tak mam, że nic nie pije do posiłków? Nie tylko o fastfoodach mowie.

Opublikowano

Fast food bez coli? To jak po tym beknąć zdrowo?

Opublikowano

O żurawinka wróciła. Też ide i zrobie zdjęcie na forumek jak to dobrze czasem zjeść przetworzone żarcie.

Kierwa raz można chyba :we_need_to_go_deeper:

A i dodam, ze też nie popijam żarcia, a zwaszcza tego z labolatorium Mcdolana. 

Opublikowano
  W dniu 12.11.2021 o 20:32, Shen napisał(a):

Tylko ja tak mam, że nic nie pije do posiłków? Nie tylko o fastfoodach mowie.

Ktos mi mowil, ze to bardzo zdrowe i tak powinno sie robic. No ale raz ze nie potrafie a dwa, ze picie dodaje smaku samej potrawie.

Opublikowano

Nie popijać jedzenia? To tak się da?

Opublikowano

Ja lubię popijać, ale mało i herbatą, albo colą. Najgorzej to wodą, rozwadnia się treść w żołądku i gorzej się trawi. Zmuła po jedzeniu wtedy.

Opublikowano

Ja lubie piwo pszeniczne do potraw w knajpie (te zlote krolewskie, wiem ze ch.uj a nie pszeniczne ale smakuje). A w chacie to w sumie jak sie drugi raz zastanowilem to czesto bywa, ze zjem obiad bez popicia. Ale sniadanie czy kolacje to bardzo rzadko.

Opublikowano
  W dniu 12.11.2021 o 20:58, krupek napisał(a):

Ja lubię popijać, ale mało i herbatą, albo colą. Najgorzej to wodą, rozwadnia się treść w żołądku i gorzej się trawi. Zmuła po jedzeniu wtedy.

Jak na tę skalę, to wielkiej różnicy między szklanką wody i herbaty bym się specjalnie nie doszukiwał. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jezuchryste, komitety kolejkowe chyba będą :obama:

1981131970_Screenshot_20211122-154335_McDonalds.thumb.jpg.5b55fac75623880813a1eef96247bbcb.jpg

Opublikowano

a moze by tak zrobic osobny temat o srakdonaldzie, np. w WKP, co by nie mylic tego z jedzeniem.

czlowiek wpada na forum raz na rok, z przekonaniem ze ktos poleci jakies prawdziwe jedzenie, a powraca na stary, dobrze znany temat makdonalda. 

podjara tym gownem w wieku >20 ... o wacie cukrowej tez se pogadajcie tutaj XD