Opublikowano 12 listopada 20213 l W dniu 12.11.2021 o 17:35, Jotrazydwa napisał(a): Może dlatego, że ludzie popijają to colą? Mistrzowie dedukcji. Cytuje bo ku.rwa jeszcze nie slyszalem wytlumaczenia, ze burger jest popularny bo popija sie go cola.
Opublikowano 12 listopada 20213 l Oj wujaszek jj nieźle zabalował w piąteczek A ten dżalalpino bardzo ostry czy taki w sam raz? Zwykły niestety dla burgerkowych desperatów
Opublikowano 12 listopada 20213 l W dniu 12.11.2021 o 18:15, Pupcio napisał(a): Oj wujaszek jj nieźle zabalował w piąteczek A ten dżalalpino bardzo ostry czy taki w sam raz? Zwykły niestety dla burgerkowych desperatów To samo co dżalapino burger, dla mnie zero ostrości, ale moze niech jakis normik sie wypowie.
Opublikowano 12 listopada 20213 l A to chyba jadłem kiedyś, idealny był dla normika ostrości mojego pokroju
Opublikowano 12 listopada 20213 l W dniu 12.11.2021 o 18:26, Pupcio napisał(a): A to chyba jadłem kiedyś, idealny był dla normika ostrości mojego pokroju tam jest jeszcze ser, a nabiał niweluje ostrość papryczek, wiec powinno być git
Opublikowano 12 listopada 20213 l Ależ będzie uczta 24 listopada, podwójny Król Burgerów, zakręcone frytasy i colka zero Ambrozja
Opublikowano 12 listopada 20213 l Ja tylko przypomnę, że przychodzenie do fastfoodu bez własnego pićka jest jak przychodzenie na strzelaninę z nożem.
Opublikowano 12 listopada 20213 l No do Maka tak, ale do KFC, czy Burger Kinga to przychodzi się z pustą butelką i napełnia dolewką.
Opublikowano 12 listopada 20213 l Tylko ja tak mam, że nic nie pije do posiłków? Nie tylko o fastfoodach mowie.
Opublikowano 12 listopada 20213 l O żurawinka wróciła. Też ide i zrobie zdjęcie na forumek jak to dobrze czasem zjeść przetworzone żarcie. Kierwa raz można chyba A i dodam, ze też nie popijam żarcia, a zwaszcza tego z labolatorium Mcdolana.
Opublikowano 12 listopada 20213 l W dniu 12.11.2021 o 20:32, Shen napisał(a): Tylko ja tak mam, że nic nie pije do posiłków? Nie tylko o fastfoodach mowie. Ktos mi mowil, ze to bardzo zdrowe i tak powinno sie robic. No ale raz ze nie potrafie a dwa, ze picie dodaje smaku samej potrawie.
Opublikowano 12 listopada 20213 l Ja lubię popijać, ale mało i herbatą, albo colą. Najgorzej to wodą, rozwadnia się treść w żołądku i gorzej się trawi. Zmuła po jedzeniu wtedy.
Opublikowano 12 listopada 20213 l Ja lubie piwo pszeniczne do potraw w knajpie (te zlote krolewskie, wiem ze ch.uj a nie pszeniczne ale smakuje). A w chacie to w sumie jak sie drugi raz zastanowilem to czesto bywa, ze zjem obiad bez popicia. Ale sniadanie czy kolacje to bardzo rzadko.
Opublikowano 13 listopada 20213 l W dniu 12.11.2021 o 20:58, krupek napisał(a): Ja lubię popijać, ale mało i herbatą, albo colą. Najgorzej to wodą, rozwadnia się treść w żołądku i gorzej się trawi. Zmuła po jedzeniu wtedy. Jak na tę skalę, to wielkiej różnicy między szklanką wody i herbaty bym się specjalnie nie doszukiwał.
Opublikowano 22 listopada 20213 l a moze by tak zrobic osobny temat o srakdonaldzie, np. w WKP, co by nie mylic tego z jedzeniem. czlowiek wpada na forum raz na rok, z przekonaniem ze ktos poleci jakies prawdziwe jedzenie, a powraca na stary, dobrze znany temat makdonalda. podjara tym gownem w wieku >20 ... o wacie cukrowej tez se pogadajcie tutaj XD
Opublikowano 22 listopada 20213 l W dniu 22.11.2021 o 14:54, krupek napisał(a): rozi patrzący na licznik: rozi to najpewnie odlicza teraz ile bana zostało xd