Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, Jotrazydwa napisał:

Może dlatego, że ludzie popijają to colą? Mistrzowie dedukcji. :szopenhauer:

Cytuje bo ku.rwa jeszcze nie slyszalem wytlumaczenia, ze burger jest popularny bo popija sie go cola.

• Haha 3
Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

Oj wujaszek jj nieźle zabalował w piąteczek  :pawel: A ten dżalalpino bardzo ostry czy taki w sam raz? Zwykły niestety dla burgerkowych desperatów

To samo co dżalapino burger, dla mnie zero ostrości, ale moze niech jakis normik sie wypowie.

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

A to chyba jadłem kiedyś, idealny był dla normika ostrości mojego pokroju

tam jest jeszcze ser, a nabiał niweluje ostrość papryczek, wiec powinno być git

Opublikowano

Ależ będzie uczta 24 listopada, podwójny Król Burgerów, zakręcone frytasy i colka zero :banderas:Ambrozja :obama:

Opublikowano

O żurawinka wróciła. Też ide i zrobie zdjęcie na forumek jak to dobrze czasem zjeść przetworzone żarcie.

Kierwa raz można chyba :we_need_to_go_deeper:

A i dodam, ze też nie popijam żarcia, a zwaszcza tego z labolatorium Mcdolana. 

Opublikowano
17 minut temu, Shen napisał:

Tylko ja tak mam, że nic nie pije do posiłków? Nie tylko o fastfoodach mowie.

Ktos mi mowil, ze to bardzo zdrowe i tak powinno sie robic. No ale raz ze nie potrafie a dwa, ze picie dodaje smaku samej potrawie.

Opublikowano

Ja lubie piwo pszeniczne do potraw w knajpie (te zlote krolewskie, wiem ze ch.uj a nie pszeniczne ale smakuje). A w chacie to w sumie jak sie drugi raz zastanowilem to czesto bywa, ze zjem obiad bez popicia. Ale sniadanie czy kolacje to bardzo rzadko.

Opublikowano
11 godzin temu, krupek napisał:

Ja lubię popijać, ale mało i herbatą, albo colą. Najgorzej to wodą, rozwadnia się treść w żołądku i gorzej się trawi. Zmuła po jedzeniu wtedy.

Jak na tę skalę, to wielkiej różnicy między szklanką wody i herbaty bym się specjalnie nie doszukiwał. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a moze by tak zrobic osobny temat o srakdonaldzie, np. w WKP, co by nie mylic tego z jedzeniem.

czlowiek wpada na forum raz na rok, z przekonaniem ze ktos poleci jakies prawdziwe jedzenie, a powraca na stary, dobrze znany temat makdonalda. 

podjara tym gownem w wieku >20 ... o wacie cukrowej tez se pogadajcie tutaj XD