Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 516,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

• Czy ten typ to ty?

Opublikowano
42 minuty temu, Najtmer napisał:

czlowiek wpada na forum raz na rok, z przekonaniem ze ktos poleci jakies prawdziwe jedzenie, a powraca na stary, dobrze znany temat makdonalda. 

I do tematu Fast food pewno wszedłeś szukając przepisów na owsiankę :reggie::Coolface:

Opublikowano

Ja chyba oprócz żurawinowego opierdole tego z kurczakiem, bo ciekawi mnie. Crispy z maka jest dobry, a panierka i mięso lepsze niż z kfc + brak sraki jak po specjałach pułkownika sandersa

Opublikowano

Drwal to w sumie fenomen biznesowy od strony macdonalda. Ludzie szturmem po kanapkę z serem camembert. 

Sam pójdę :cool:

Opublikowano

Znowu auta będą się od północy ustawiać do makdrajwa w czterogodzinną kolejkę.
Pójdę z buta w nocy zjeść, byle odkreślić z listy to-do na ten rok :[

Opublikowano
2 minuty temu, _Red_ napisał:

Znowu auta będą się od północy ustawiać do makdrajwa w czterogodzinną kolejkę.

serio ludzie tak robią?

Opublikowano

Tez w tym roku pojde ale nie ku.rwa jak jakis pojeb w ciagu tygodnia od premiery zeby stac w kolejce do macdonalda xD

A potem napisze na forumie, ze go.wno z wiorami. Tak bedzie.

Opublikowano
7 minut temu, Figaro napisał:

serio ludzie tak robią?

Łopanie, nie idzie przejechać w okolicy McD czasami.

Opublikowano

Plus te bananowe zoomery z yt beda krecily filmiki jak zra drwala co z kolei napedzi ich 11 letnia widownie i bedziecie stali w kolejkach.

Opublikowano

No jeszcze ku.rwa z jong elosia wrzuccie cos.

Opublikowano

Mnie ciekawi, czy w inny krajach Drwal też taką furrorę robi jak u nas.

Opublikowano

Ja sie zastanawialem czy Kevin sam w domu leci co rok w innych krajach na gwiazdke.

Opublikowano

10 minut temu, krupek napisał:

Mnie ciekawi, czy w inny krajach Drwal też taką furrorę robi jak u nas.

W Stanach/UK od lat do buksów ładują mozarella sticks więc taki drwal tam nikogo. Kanapki ze smażonym serem są okresowo w McD w Czechach i na Słowacji (McSyr), ale trudno się wypowiadać o ich popularności jak dla nich smażony ser to tak jak u nas schabowy :D

Opublikowano

A to w srodku drwala to nie placek ziemniaczany tylko ser? xD

Opublikowano

Nie nazywaj się Polakiem jak się takie rzeczy pytasz :daddy:

Opublikowano

Bezkitu myslalem ze placek :wujaszek:

Opublikowano

A na haslo "ofi" pozwola zaje.bac pieniadze z kasy.

Opublikowano

No żeby już tak nie drzeć łacha to kiedyś jako kompan drwala był burger zbójnicki bodajże, który faktycznie miał placek ziemniaczany, ale kupowało go chyba 3 osoby w Polsce, więc został tylko drwal.

Opublikowano

Na początku chyba były dwa Drwale, jeden z plackiem, drugi z serem, tak mi się cos kojarzy.

O tak jak Rudiok pisze.

Opublikowano

Mi sie zdaje ze Burger Drwala i ten Zbojnicki mialy premiere w jednym momencie jak Rudiok pisze. Ale ten zbojnicki to  byl dopiero tragiczny. Zrec sie tego nie dalo

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

No ogolnie jakikolwiek burger z plackiem i do tego onion ringami, sosem BBQ to idealne combo.

A jak chodzi o ser panierowany to "drwala" mam cały rok w krakowskim Homie Burger:

IMG_20211122_210306.thumb.jpg.d1380372f5368fcbe3b6f27c9ecdadb1.jpg

:obama: