Opublikowano 22 listopada 20213 l 42 minuty temu, Najtmer napisał: czlowiek wpada na forum raz na rok, z przekonaniem ze ktos poleci jakies prawdziwe jedzenie, a powraca na stary, dobrze znany temat makdonalda. I do tematu Fast food pewno wszedłeś szukając przepisów na owsiankę
Opublikowano 22 listopada 20213 l Ja chyba oprócz żurawinowego opierdole tego z kurczakiem, bo ciekawi mnie. Crispy z maka jest dobry, a panierka i mięso lepsze niż z kfc + brak sraki jak po specjałach pułkownika sandersa
Opublikowano 22 listopada 20213 l Drwal to w sumie fenomen biznesowy od strony macdonalda. Ludzie szturmem po kanapkę z serem camembert. Sam pójdę
Opublikowano 22 listopada 20213 l Znowu auta będą się od północy ustawiać do makdrajwa w czterogodzinną kolejkę. Pójdę z buta w nocy zjeść, byle odkreślić z listy to-do na ten rok
Opublikowano 22 listopada 20213 l 2 minuty temu, _Red_ napisał: Znowu auta będą się od północy ustawiać do makdrajwa w czterogodzinną kolejkę. serio ludzie tak robią?
Opublikowano 22 listopada 20213 l Tez w tym roku pojde ale nie ku.rwa jak jakis pojeb w ciagu tygodnia od premiery zeby stac w kolejce do macdonalda xD A potem napisze na forumie, ze go.wno z wiorami. Tak bedzie.
Opublikowano 22 listopada 20213 l 9 minut temu, Shen napisał: Skandal ku,rwa ludzie serio nie mają godności xd
Opublikowano 22 listopada 20213 l 7 minut temu, Figaro napisał: serio ludzie tak robią? Łopanie, nie idzie przejechać w okolicy McD czasami.
Opublikowano 22 listopada 20213 l Plus te bananowe zoomery z yt beda krecily filmiki jak zra drwala co z kolei napedzi ich 11 letnia widownie i bedziecie stali w kolejkach.
Opublikowano 22 listopada 20213 l Mnie ciekawi, czy w inny krajach Drwal też taką furrorę robi jak u nas.
Opublikowano 22 listopada 20213 l Ja sie zastanawialem czy Kevin sam w domu leci co rok w innych krajach na gwiazdke.
Opublikowano 22 listopada 20213 l 10 minut temu, krupek napisał: Mnie ciekawi, czy w inny krajach Drwal też taką furrorę robi jak u nas. W Stanach/UK od lat do buksów ładują mozarella sticks więc taki drwal tam nikogo. Kanapki ze smażonym serem są okresowo w McD w Czechach i na Słowacji (McSyr), ale trudno się wypowiadać o ich popularności jak dla nich smażony ser to tak jak u nas schabowy
Opublikowano 22 listopada 20213 l No żeby już tak nie drzeć łacha to kiedyś jako kompan drwala był burger zbójnicki bodajże, który faktycznie miał placek ziemniaczany, ale kupowało go chyba 3 osoby w Polsce, więc został tylko drwal.
Opublikowano 22 listopada 20213 l Na początku chyba były dwa Drwale, jeden z plackiem, drugi z serem, tak mi się cos kojarzy. O tak jak Rudiok pisze.
Opublikowano 22 listopada 20213 l Mi sie zdaje ze Burger Drwala i ten Zbojnicki mialy premiere w jednym momencie jak Rudiok pisze. Ale ten zbojnicki to byl dopiero tragiczny. Zrec sie tego nie dalo Edytowane 22 listopada 20213 l przez Ma_niek
Opublikowano 22 listopada 20213 l No ogolnie jakikolwiek burger z plackiem i do tego onion ringami, sosem BBQ to idealne combo. A jak chodzi o ser panierowany to "drwala" mam cały rok w krakowskim Homie Burger: