Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jadę na drwala dżalapino, postaram się zapomnieć o moich niesnanskach z podstawowym drwalem i podejść do niego jak na burgerkowego profesjonaliste przystało  

Opublikowano

W zwyklym zestawie sa zwykle frytki a w powiekszonym te zakrecone. Wiem bo dyskutowalem o tym z jakims grubym 30 latkiem w poczekalni. Zapewne graczem.

Dzisiaj dostalem swoj egzemplarz. 

Powiem tak. Jestem zadowolony. 

Opublikowano

O kur.wa, co za guwno ten drwal xd wziąłem z żurawiną za waszym poleceniem i połowa poleciała do kosza. I pomyśleć, że za 5 zł wiecej kupiłbym normalnego burgera :drwal:

• Plusik 1
Opublikowano

Panowie, my się tu tą kanapką drwala podniecaliśmy sto lat temu. A dzisiaj widzę na fejsie znajomi wrzucają relacje (!) że jedzą tego burgera. Kobita mi pokazała swoją koleżankę z pracy a ta ma podpisane foto „obiad z mężem”. No ja cię pierdole, co to za obiad :/

Opublikowano
Godzinę temu, grzybiarz napisał:

Panowie, my się tu tą kanapką drwala podniecaliśmy sto lat temu. A dzisiaj widzę na fejsie znajomi wrzucają relacje (!) że jedzą tego burgera. Kobita mi pokazała swoją koleżankę z pracy a ta ma podpisane foto „obiad z mężem”. No ja cię pierdole, co to za obiad :/

Hype i trendy robią dziwne rzeczy z ludźmi.

Opublikowano

No właśnie muszę się wybrać na Rebel Whoppera z frytami i 7up Zero do Burger Kinga. Żałuję, że u nas nie ma tyle BK, co Maków w większych miastach i trzeba głównie do galerii uderzać.

Opublikowano

Moje dwie przygody przy dwóch ostatnich drwalach to:

- dostałem wieśmaka zamiast drwala

- dostałem pojedynczy zamiast podwójnego

A też chciałbym nagle być porwany wraz z dzieckiem do jakiegoś lodowatego pomieszczenia pełnego pojebów :(