Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Nie no badzmy powazni, kto ma tyle pieniedzy zeby tak robic

  • Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 519,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

  • Gość osiol
    Gość osiol

    @Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

  • No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

  • Gość _Milan_
    Gość _Milan_

    Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Zawsze sobie można dokupić dżalapejno z 2 for U i zrobić drwala z podwójnym wkładem :kaz:

Opublikowano

Jak bralem drwala z żurawina to nie mogłem go spersonalizowac o dodatkowe mieso na tym automacie do samoobslugi. Tylko gotowce: klasik, żuraw, ostry, podwójny :(

 

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Wczoraj oszamałem tego z żurawiną i rzeczywiście siadł na miękko. Z tym, że wybija się nie na tle konkurencji całościowo, a kanapek z Maka co sprawia, że zastanawiam się co za ścierwo podają oni na codzień.

Tez tego dzis jadlem i niczym sie on nie wybija. Nie czulem ze jem jakiegos nowego burgera o niepowtarzalnym smaku. Nie byl tak wyrazisty jak bigmac, royal czy wiesmak. Przy tych wiesz co je rozni, jak smakuja, przy drwalu no to taka bula z maca + mieso z maca i tyle bo ten ser niczym nie smakowal.

Opublikowano

"Wyrazisty jak bigmac" :dafuq:

Czisburgerowa bulka (no dobra, z sezamem) z dodatkową bułką w srodku, sałatą i dwoma kotletami 5mm grubości marki Drobimex. Raz wzialem biga z kuponu i to bylo obrzydliwe, gorsze od buły z budki na dworcu.

 

Drwal za to ma ten boczus, grubsze mięso, cebulke prażona, ser panierowany, posypkę na bułce itp. Wszystko jeden makowy szajs no ale ten się wyróżnia imho.

Opublikowano

na mnie ostatnio to zrobił wrażenie angus z burger kinga. Tylko to również jest kanapka sezonowa i nie wiem kiedy się znów pojawi.

Opublikowano
4 godziny temu, Ma_niek napisał:

@Il Brutto

 

10887544_1023523994329631_30921270774793

 

Ochydne to bylo  i juz wycofali

Chrupserki były GOTY, ale kurwa drogie jak jakieś normalne jedzenie w restauracji. Chyba ponad dyche stały za jakieś 4 sztuki

Opublikowano

Mejm A wziąłeś chociaż drwala dżalapino czy zwykłego suchola?

Opublikowano
29 minutes ago, oFi said:

na mnie ostatnio to zrobił wrażenie angus z burger kinga. Tylko to również jest kanapka sezonowa i nie wiem kiedy się znów pojawi.

to jest to samo co steakhouse praktycznie, u mnie steakhouse jest caly rok

a jeszcze mi sie jedna kanapka z maca przypomniala o ktorej slyszalem ze ktos narzekal ze w polskim nie ma. Mcrib ale jest chujowa i nie polecam

Opublikowano

Mcrib to się chyba w 90% składa z sosu barbecue, upierdoliłem się tym małym gównem po same łokcie.

Opublikowano
Godzinę temu, _Red_ napisał:

"Wyrazisty jak bigmac" :dafuq:

Czisburgerowa bulka (no dobra, z sezamem) z dodatkową bułką w srodku, sałatą i dwoma kotletami 5mm grubości marki Drobimex. Raz wzialem biga z kuponu i to bylo obrzydliwe, gorsze od buły z budki na dworcu.

 

Drwal za to ma ten boczus, grubsze mięso, cebulke prażona, ser panierowany, posypkę na bułce itp. Wszystko jeden makowy szajs no ale ten się wyróżnia imho.

No moglem napisac "charakterystyczny" zeby sie komus nie skojarzylo ze smakami z atelier Amaro :wujaszek: 

Big ma wyrozniajacy go sos majonezowy, ze z zawiazanymi oczami od razu rozpoznasz. Tak samo rozpoznasz royala czy czizburgera. A drwal nie ma nic bo zurwiny nie czuc, ser to jakis bezsmakowy klajster a "posypka" (xD) na bulce jest chyba rysowana bo tez sie nie wybija. No typowa bula bez charakteru, gdyby to bylo w ofercie caly rok pewnie tez jadlbym raz na 3 lata. No nie bylo duszy w tym burgerze.

 

46 minut temu, Pupcio napisał:

Mejm A wziąłeś chociaż drwala dżalapino czy zwykłego suchola?

Wzialem z zurawiona bo mowili, ze pomaga w zuciu xD Na dzalapenio jestem za slaby.

Opublikowano

Ale on nie jest ostry, taka idealna lekka ostrość która pomaga przełknąć tego zamulacza xD I tak giga średniak więc spróbuj za rok dopiero 

Opublikowano

Jak dla was głównym wyznacznikiem fajności burgera jest jego współczynnik mokrości, to powinniście się zakochać w tureckich wet burgerach

 

383553_508851925810561_1371192344_n.jpg?

 

 

 

islak-hamburger357864915f42e4548589d.jpg

 

960d466c986cd025e48f9b446ac0fc8e.jpg

 

EI5.gif

 

 

 

 

Opublikowano

Kiedys big mac był dobry (na standardy maka), ale zjebali go jakies 2 lata temu nowym sosem i teraz jest niejadalny. Edit: teraz widze, ze chyba w 2020 te zmiany zrobili

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

 

Z tym mi się wetburger skojarzył trochę.

Opublikowano

Nie no rozplywajacy serek plus chyba najbardziej aromatyczny i najpiekniejszy zapach kuchni czyli smazony boczek to rdzen drwala. Jeszcze mogliby jakies pieczareczki dorzucic.

 

Dobra to dzis wezme tego z podwojnym mieskiem co mowi inch. 

Opublikowano

Byłem na dworcu, mialem ochotę na Maca, nie było kolejki, wziąłem Drwala na ostro, był smaczny, nie zatkało mnie ani nie było rzadziochy. Koniec tej wspaniałej historii.

 

Też szału pizdy na tego burgera nie rozumiem.

Opublikowano

Jestes pewien, ze gdy siedziałeś przy stoliku nagle nie wciągnęło cie do magicznej lodowej krainy pelnej smiejacych sie ludzi na łyżwach? 

Opublikowano

Ja bym nawet nie zwrócił uwagi, bo takie rzeczy dzieją się u mnie codziennie.

Opublikowano

Będę pamiętał kolejny raz siedząc przy okienku w Zusie xD

Opublikowano

Jednak mialem racje. Rok temu musialem wziac podwojnego nie zwyklego. Zwykly jest dla dziewczyn 

Wlasnie pieknie wszedl podwojny drwalik no i tutaj to juz moge z glodnym podyskutowac :sapek:

 

Kurła restrykcje wprowadzili i stalem jak pizda przed drzwiami bo na klucz pani boss otwierala i zamykala xd

 

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Ostatnio przeglądający 0

  • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.