Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Byłem drugi raz w Max, kupiłem dwa burgersy, bez żadnych zestawów, frytek i innych pierdół. Pierwszy, chyba ich flagowy produkt, Frisco (zdaje się że taki odpowiednik Whoppera z BK) mnie nie zachwycił. Średniawka. Drugi, Premium Cheddar pikantny (pewnie coś pojebałem w nazwie, ale chyba wiadomo o którego chodzi) to sztosik nieziemski, będzie jedzony od czasu do czasu. No ale póki co nadal Burger King wygrywa na froncie sieciowych bułeczek.

Aha, KFC ma najlepsze frytki i nawet z tym nie handlujcie. 

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 513,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

• Czy ten typ to ty?

Opublikowano
14 godzin temu, japco napisał:

Aha, KFC ma najlepsze frytki i nawet z tym nie handlujcie. 

Prawda objawiona. Fryty z KFC są jak w domu - grube i syte. Frytki z Maka cienkie i chrupiące. Obydwie wersje można popsuć przez stary olej i przesolenie.

Opublikowano

To ladnie w domach mieliscie ;/

Opublikowano
2 godziny temu, Mejm napisał:

To ladnie w domach mieliscie ;/

My tam pół biedy. Powiedz lepiej - kto z Twoich rodziców był taką rozmejmioną marudą? ;>

Opublikowano

Pysznie zjadłem tego drwala na ostro no dobra ta kanapka, z tym że to chyba pierwszy fastfood od kilku miesięcy to też może robić inne wrażenie.

Opublikowano

Ja sie o kanapce drwala dowiedziałem z forum bo raczej oferty MC nie sledze ale robi gnojek robote. Mógłby na stałe zostać w ofercie bo raz na jakiś czas dobrze by wchodził. 

Opublikowano

No moglby byc raz na trzy lata.

Opublikowano

A jak dobrze kojarzę to kilka lat wstecz poza drwalem w sezonie zimowym była chyba jeszcze zbójnicka kanapka coś takiego? 

Opublikowano

Tak. Ona byla z plackiem ziemniaczanym. Mi sie poje.balo bo dawno nie jadlem drwala, ze to on ma ziemniaka (a ma "smazony" ser).

Opublikowano

Ale ruch im robi ten drwal, lokal prawie full, drivethru kolejka a w BK po drugiej stronie ulicy praktycznie zero ludzi. A gdyby nie drwal to bym pewnie zjadł whoopera tam. 

Opublikowano

Whopper najgorsza kanapka w bk. Steakhouse i chillicheese :banderas:

Opublikowano

Dzisiaj też w cholere ludzi do sklepów wyjebało. Sporo osób ma wolny dzień po świętach i korzysta żeby bongosa na sylwestra kupić. 

Opublikowano
Godzinę temu, Shen napisał:

Whopper najgorsza kanapka w bk. Steakhouse i chillicheese :banderas:

A czym sie ten stakehouse rozni od stakehouse bacon? Bulka? I ktora wersje brac?

Opublikowano

To w czwartek pewnie wjedzie. Szkoda ze we wro raptem kilka bk i to rozje.banych po calym miescie.

Opublikowano

A tego przekladanca serowego polecasz? Z czedarem.

Opublikowano

Nie jadłem, raczej staram się miche trzymac, jak juz jem jakiegos śmiecia, to wole sprawdzone rzeczy.

Opublikowano

https://burgerking.pl/pl/menu/product/59506411/triple-steakhouse-bacon-king ja jadlem niedawno tego i wyglad na zywo to nijak ma sie do tego co na zdjeciu

ale w smaku genialny <3 przepyszne jedzenie.

Jak byłem w hiszpanii to skomponowalem sobie sam swojego burgerka i był po prostu cudowny zaplacilem za zestaw jakies 15 euro ale bylo warto <3

Opublikowano

Trzy kotlety to juz przeginka dla mnie, do steakhouse dorzucalem sobie jedno mieso i bylo optymalnie.

Opublikowano

Jak komuś jeszcze mało drwala to od dziś nowy :lapka:

8324190_Screenshot_20220105-105856_McDonalds.jpg.5dddad28bce96158b5d3e557fe39c7d7.jpg

Opublikowano

Wczoraj jadłem w galerii Rebel Whoppera, a dookoła większość jadła drwale, więc popyt wciąż jest.

Opublikowano
Godzinę temu, Rudiok napisał:

Jak komuś jeszcze mało drwala to od dziś nowy :lapka:

8324190_Screenshot_20220105-105856_McDonalds.jpg.5dddad28bce96158b5d3e557fe39c7d7.jpg

o chuj, ide:obama: