Faka 3 979 Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Jak człowiek głodny był to i wylewu dostał jak widział taki cyrk w north fishu. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Ostatnio byłem w Chinolu, klasyczny taki z czerwonym logo, co śmierdzi olejem na pół osiedla. Ceny przez wzrosty kosztów poszły spokojnie z 19zl na 27 zł za kuciaka na golącym półmisku, ale jakość zachowana. Mięcha dużo, gorące, pikantne, skwierczące na tym żeliwie. Wolę to niż fastfuda typu KFC. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 @_Red_ ale mi przypomniałeś mmmmmm... Ostatnio wyczaiłem dobrego chińczyka w Szczecinku. Ceny spoko, a chrupiąca kaczuszka pychotka. Do tego były ostatnio u nas food tracki i jazdlem zajebiste dim-sum, nie obyło się bez burgera i churosów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Kurde nigdy nie wierzylem, ze w takim chinobarze oni te kaczke potrafia zrobic. A jednak wyglada fajnie, chociaz za tym miesem nie przepadam. NF to mi sie z kolei zawsze kojarzyl jako przereklamowana knajpa gdzie ceny wysokie BO RYBA DROGA i malo na talerzu, wiec w sumie wolalem przeplacac w sezonie nad baltykiem a w pozostale miesiace je.bnac sobie dorsza w ciescie piwnym a'la fish n chips. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 North Fish to zbierało zawsze pochwały głównie za możliwość dojebania dodatków pod korek. Nieważne, że to suche ziemniaki, albo wiórowe fryty, ważne, że dużo można było nałożyć, to najważniejsze dla większości konsumentów. Kupę lat temu jadłem tam zupę rybną i stek z tuńczyka i dwa razy było tragicznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Zamawiam w BK planta z kuponu, pani patrzy na mnie zdziwiona i po 3s ciszy "...ale wie pan, że to jest wegetariańskie?" Nawet restauratorzy gardzą trawozercami, musiałem się tłumaczyć, że to tylko na próbę hehe, że mienso zjem później itp. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Czy po zjedzeniu czujesz pociąg do mężczyzn? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Nie, na razie tylko do kutasów, uff. Powiem, że dobra buła. Mięso chyba najbardziej mięsne z roślinnych, te wszystkie udawacze z Biedronki GoWege odpadają. Duża porcja, fryty, 16.99 zł, najadłem się nawet i wróciłbym kiedyś po kolejnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Tego Plant Based Royal, albo zwykłego hamburgera też warto spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 17 godzin temu, krupek napisał: North Fish to zbierało zawsze pochwały głównie za możliwość dojebania dodatków pod korek. Nieważne, że to suche ziemniaki, albo wiórowe fryty, ważne, że dużo można było nałożyć, to najważniejsze dla większości konsumentów. Kupę lat temu jadłem tam zupę rybną i stek z tuńczyka i dwa razy było tragicznie. Dla mnie to była podstawa diety na studiach, z tego co rozumiem po tym co piszecie, wyjebali totalnie mozliowsc brania dodatkow ile się chce? Chujnia bo te ryby nie były jakieś tam spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Wizyta u Pepików musiała się skończyć tym, no musiała, 10/10 skurwysyn: Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 kiedy drwal? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 W listopadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Drwal 23 listopada. A jutro jakieś gówno z kurczakiem. No i kawa z syropem borówkowym i herbata z jabłkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 yebać to guwno, nie dam się drugi raz nabrać Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Ostatnio miałem smaka na Maka, to ogarnąłem z kuponów powiększony zestaw Wieśmaca + MC Chicken za 32 zł. Dawno już nie jadłem w maku, ale nawet z tymi kuponami, te 2 przepocone kanapki były takie biedne, smutne i małe, że szkoda strzępić ryja. Następnym razem trzeba będzie na bożego chińczyka iść i się najeść po korek, chociaż czasy chińczyka za 20 zł już za nami. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 2 godziny temu, mcp napisał: nie dam się drugi raz nabrać nabrać na co? na pyszyną kanapkę? przecież 11. przykazanie boże brzmi "przynajmniej raz w roku zjeść kanapkę drwala". Ale przyznam, że pierw forumek hajpował, a teraz poszło dalej i na premierę jest full kolejek. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Drwal to dla mnie jedyna pozycja w McD, którą mogę nazwać smaczną xd Reszta to wilgotne kapcie z cienkim mięsem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Śniadaniowa kajzerka z kurczakiem w bułce wieloziarnistej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 No kajzerka z kurakiem nie raz nie dwa ratowała od kaca więc zawsze na plus A drwala trza jak co roku opierdolić, jak karpia na wigilię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Jahahahahha, chuj, panierka zmieniona, pora na CSa: Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Chuja tam ostre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Jak widzisz piers z kurczaka to juz lampka sie powinna zapalac. Do burgera tylko takie prawilne chicken thighs jak w granderze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Ostatnio sytuacja mnie zmusila i musialem zjesc w kfc. I poszedl wlasnie grander. Nadal chyba najlepszy ich produkt razem z megapocketem i tymi malymi kanapeczkami w podluznej bulce. Ale wiekszym zaskoczeniem byly frytki, ktore zawsze tu je.bie i uwazam za najgorsze z wszystki FF ale teraz byly zaje.biste. Grube, wypieczone no bardzo ok. Moze cos zmienili w "recepturze". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi