Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja w tym rok nie dam się nabrać. Kanapka przehajpowana, a rok temu dostałem takiego suchego wióra ze to ja nawet nie. :drakenope:

Szkoda, ze angusa zabili w Burger Kingu, to była najlepsza kanapka sezonowa jaka istniała jeśli chodzi o ogólno światowe fastfoody :drakeyeah:

Opublikowano
3 minuty temu, oFi napisał:

A ja w tym rok nie dam się nabrać. Kanapka przehajpowana, a rok temu dostałem takiego suchego wióra ze to ja nawet nie. :drakenope:

Klasyk to zawsze było suche gówno, tylko wersja z żurawiną, rok temu jeszcze ten z dżalapinto był dobry.

Jutro plecy i łapy na siłce a potem do maka.

Opublikowano

:frog:

Cytat
  • Burger Drwala klasyczny – 24,90 zł; w 2021 - 17,40 zł;
  • Burger Drwala podwójny – 29,90 zł; w 2021 - 20,40 zł;
  • Burger Drwala z kurczakiem – 24,90 zł; w 2021 - 17,40 zł;
  • Burger Drwala z żurawiną – 26,40 zł; w 2021 - 17,90 zł;

Opublikowano
1 minutę temu, krupek napisał:

Ciekawe, czy większy wpływ tu ma inflacja, czy hype na kanapkę.

wszystkie poszły do góry, za big maca chyba 17,90zł teraz wołają

Opublikowano

To trzeba by porownac ceny z lat wczesniejszych. Hype tez byl a chyba cena mocno sie nie zmieniala.

A wiecie czemu ta kanapka nazywa sie drwala?

Spoiler

Bo gdzie drwa rabia tam wiory leca.

• beka z typa 1
  • Smutny 2
Opublikowano
3 godziny temu, krupek napisał:

Ciekawe, czy większy wpływ tu ma inflacja, czy hype na kanapkę.

to też, myślę że sporo osób ma wymówkę "a bo putinflacja", przy okazji marża większa.

Opublikowano
12 minut temu, Sebas napisał:

Ty zakrzepu nie miałeś wczoraj?

Mocny zawodnik, jeszcze podwójnego zamówił.

Niedobrze mi się robi jak pomyślę o tym suchym wiórze (zdjęcie nie pomaga). Tego z dżalapino jeszcze mógłbym wcisnąć, chociaż w ofercie go nie widzę.

Opublikowano

Dobre gowno jak co roku ale kurde malo sosu i suchy jak wior. Podwojnym to sie prawie udusilem.

Powiekszy zestaw z podwojnym i powiekszony zestaw z klasycznym i ponad 70plnow poszlo :ragus:

Opublikowano

Dobra. Ojebałem ze smakiem wersje z kurczakiem. Bułka skapcaniała nie ma nic wspólnego z normalną bułą z burgerowni z prawdziwego zdarzenia. Sałaty mało, sosy dobre a samo mięso miło się jadło razem z kotlecikiem serowym. Nie rozumiem hypeu na tą kanapulkę ale raz w roku można ojebać.

UWAGA! Kotlet serowy jest gorący i wylewa się do buzi po ugryzieniu - MOŻNA POPARZYĆ JĘZYK. Co roku o tym zapominam. :pechowiec: