Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Soban napisał:

bo to pszne gówno ma milion kcal i z 60g białka, więc wiadomo, że zapycha

image.png.0e9509dec60a3eb2a67e36b59d276d35.png

Łooooo a mój ziomal jadł to z dużymi frytami i popijał colą zero dla zdrowotności bo cukier to biała śmierć. :obama:

Opublikowano

5 godzin temu, Adam GlapJńskJ napisał:

Brat kolegi z pracy zmarł wczoraj. 49 lat. Zatrzymanie akcji serca w domu, reanimacja nic nie dała. Zdrowy. Siłownia. Czasem alko. Kawał chłopa. Pewnie brał sterydy po strzykawki lubił. Szczepiony na covid. Infekcje przechodził łagodnie, to był twardziel z poczuciem humoru. ;(

To ten sam ziomuś?

Opublikowano

On już kiedyś był w ofercie i był w opór suchy, jadłem go kupę lat temu. Chyba go wycofali, bo takich opinii było dużo i wypadał dużo gorzej od tego z kotletem serowym.

Opublikowano

A to nie było tak, ze na początku były dwie opcje: drwala i zbójnicki. Ten drugi właśnie z plackiem po dwóch-trzech latach został zaorany by zrobić miejsce innym opcjom drwala. Tego nikt nie kupował…

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Byłem wczoraj w Max Burgers i za dwa zestawy i duże frytki zapłaciłem 80 zł, a to nawet nie były najdroższe burgery :leo: Kanapki wege top, frytki i krążki cebulowe też, za to nie polecam nuggetsów ziemniaczanych, bo ich ilość i wielkość to kpina.

Opublikowano

Szukam w tych marketach krążków cebulowych i nigdzie nie ma, a moja burgerownia, co je serwowała (lubiłem zamówić do burgera), już się zamknęła. 

W Społem/Lidlu/Biedronce/Polo Markecie, nigdzie nie widzę mrożonych krążków cebulowych :( :cebula:

Opublikowano

Musisz szukać w większych marketach, albo lepszych delikatesach. Widziałem ostatnio w Leclercu i Auchan jakieś mrożone krążki, bo szukałem frytek Iglotexu. Wszędzie tylko to gówno od Aviko, albo McCain.

Opublikowano
2 godziny temu, krupek napisał:

Wszędzie tylko to gówno od Aviko, albo McCain.

Czemu gówno?

Opublikowano
2 godziny temu, grzybiarz napisał:

Szukam w tych marketach krążków cebulowych i nigdzie nie ma, a moja burgerownia, co je serwowała (lubiłem zamówić do burgera), już się zamknęła. 

W Społem/Lidlu/Biedronce/Polo Markecie, nigdzie nie widzę mrożonych krążków cebulowych :( :cebula:

Przypadkiem trafiłem ostatnio w Lidlu jakieś ichniej marki, paka 400g a potrzebowałem jako wsad do burgerów BBQ. Trzymałem w piekarniku z 20 min (napisane, żeby piec 12 min) i były takie tłuste, spocone i rozmiękłe. Same były mega mdlące, w burgerku już lepiej. Ciekawe jakie by wyszły z oleju.

Opublikowano

Napisali, żeby piec 12 minut, piekłeś 20 minut i wyszły źle, co tu jest nie tak?

Opublikowano
34 minuty temu, Rozi napisał:

Czemu gówno?

Dla mnie dobre mrożone frytki to ziemniaki i olej , a tamte mają jakieś obsypki i ulepszacze z konserwantami. Nawet jak się pieką to dziwnie śmierdzą.

A teraz widzę, że i te firmy też mają takie z prostym składem, ale jakoś w markecie ich nie widziałem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
10 minut temu, Tokar napisał:

Apropos sera, odważył się ktoś na mac'n'cheese z kfc? xD

Tak. Nie popełnijcie tego błędu :lapka:

Głód w trasie jest złym doradcą. 

Już pomijam fakt, że za takie małe gówno liczą sobie horrendalne pieniądze, ale smakuje to jeszcze gorzej niż neonowo-żółty gotowiec mac&cheese od Krafta (a to już naprawdę wyczyn), suche i zlepione jedną breją twarde kolanka o smaku sztuczyzny, 

• Plusik 1