Shen 9 610 Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Do tego roku raz w życiu jadłem kebsa i sie nim zatrułem, wiec miałem wstręt. No ale dałem się namówic tiktokowi, wczoraj byliśmy u Greka, sami przygotowują mięso, pięka pity i sos tzatziki najlepszy jaki jadłem w życiu. Jak ktos bedzie w Gdyni to polecam. To sieciówka, ale tez bardzo dobre mięso, jadłem tego serowego, genialne połączenie i sycące jak cholera, ledwo przejadłem. Jak macie u siebie to big daddy to polecam rowniez. Jeszcze nam został do testów jeden lokal. Nie sądziłem, że sie do kebabow kiedys przekonam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Hellas Gyradiko znane, wielokrotnie zamawiane i polecane znajomym. Dla mnie absolutna perła. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Big Daddy otworzyli jakiś czas temu w moim mieście rodzinnym. Przez pół roku średni czas oczekiwania na kebaba to były 2h, o ile w ogóle udało się zamówić. Znajomym za którymś podejściem dopiero się udało. Jadłem u nich falafela w tortilli i nawet spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 2h czekania na jedzenie? I jeszcze kebab? Serio trzeba sie nie szanowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 No też nie kumam tak samo jak czekania w kolejce do knajpy, ale ludzie się jarali i wygryzł kilka innych lokali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 w Gdyni tak nie ma, za duza konkurencja pewnie, na jakims zadupiu z turasami co podaja kule mocy moglo tak byc Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 to jakas nowa moda na k r a f t o w y kebab? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Jeśli pytasz, czy klienci stali sie bardziej wymagajacy i wola dobre mieso, przygotowane tego samego dnia, zamiast mrozonki robionej chuj wie gdzie, ktora podaje wiekszosc turasów, to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 8 godzin temu, Mejm napisał: 2h czekania na jedzenie? I jeszcze kebab? Serio trzeba sie nie szanowac. Berliński styl życia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Typowi naziści. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Owczy pęd po prostu. Teraz popylam po Paryżu i mam bekę jak ludzie stoją w kilometrowych kolejkach bo widzieli knajpę na Insta/Tiktoku a szkoda im 5 minut researchu żeby sprawdzić, że tak naprawdę to albo bardzo średnie knajpy albo to samo można zjeść dosłownie 5 metrów dalej z kolejką na 2-3 osoby (jak to w przypadku falafeli z dzielnicy Marais). No ale idą stać tam gdzie najwięcej ludzi bo jakżeby to tak, jak Tiktok mówił że super to ja się też polansuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 W dniu 12.03.2023 o 17:44, Shen napisał: Jeśli pytasz, czy klienci stali sie bardziej wymagajacy i wola dobre mieso, przygotowane tego samego dnia, zamiast mrozonki robionej chuj wie gdzie, ktora podaje wiekszosc turasów, to tak. I coś takiego rozumiem. Mój kolega serwował kebab na jakichś imprezach i normalnie te mieso to taka gowniana wałuwa z makro Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 W dniu 12.03.2023 o 21:48, Tokar napisał: Berliński styl życia Z tego co widzę to Gemuse Mustafa Kebap. Spoko kebs, ale jadłem lepsze w Berlinie. Jednak fejm poszedł niesamowity. Taka ciekawostka jeden ziomek od niego otworzył w Gorzowie knajpę. Mega sztos, własne mięsa, sam piekł bułki do tego kozak pizza turecka. Jednak ostatnio po kilku latach zamknął przybytek i pojechał ratować rodzinę po trzęsieniu ziemi w Hatay https://www.facebook.com/smakihatay Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Widzieliście rozmiar burgera za 9,90 z frytkami w Pasibusie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Beka. A frytki liczone na sztuki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Ależ oni się spierdolili, ale sami wybrali tę drogę gastrokorpo. A kiedyś lubiłem w Galerii Katowickiej zjeść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 O kurwens. Ja to jeszcze pamiętam ich pierwszego busa pod Arkadami, ale to było sztosiwo na tamte czasy. Teraz chyba korpoJanuszex wszedł za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Bo to byl poczatek burgermanii i koncepcja jedzenia z TRUCKA byla czyms totalnie swiezym. Ja nigdy nie rozumialem podniet pasibusem, pierwszy kontakt z nimi to bylo zylaste mieso. A wtedy istnial juz we wro moa takze dlugo w pasi sie nie pokazywalem. Ot burgerownia jakich wiele i do moa nigdy nie mieli startu. A ze im sie udalo rozrosnac to juz dawno sa doslownie wszedzie. Fenomenu jednak do dzis nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 W dniu 9.04.2023 o 16:42, Rozi napisał: Widzieliście rozmiar burgera za 9,90 z frytkami w Pasibusie? Typ pewno koszykarz z NBA, łapa wielka jak szufla i tak spada niezasłużony hejt Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 013 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Normalne burgery są nadal tej samej wielkości. Typ kupił jakiegoś pasika za 9zł i zdziwiony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Czopper za 3 lata: Normalne burgery (za 50 zł) są dalej tej samej wielkości. Typ kupił jakiegoś pasika za 20 zł i zdziwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 013 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 13 minutes ago, Figaro said: Czopper za 3 lata: Normalne burgery (za 50 zł) są dalej tej samej wielkości. Typ kupił jakiegoś pasika za 20 zł i zdziwiony. Nie bronię tutaj ceny, to po prostu nie był regularny burger z oferty Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Niedawno jadłem pierwszy raz w Pasibusie w Rivierze w Gdyni i wege burgery mają bardzo słabe, trochę zawód. W Max Burgers też się zawiodłem. Z sieciówek, najlepsze dla mnie ostatnio w Salad Story. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 013 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 18 minutes ago, krupek said: Niedawno jadłem pierwszy raz w Pasibusie w Rivierze w Gdyni i wege burgery mają bardzo słabe, trochę zawód. W Max Burgers też się zawiodłem. Z sieciówek, najlepsze dla mnie ostatnio w Salad Story. Cebulion Vege w Pasibusie to jeden z gorszych burgerów jakie jadłem w życiu, cały się rozwalił. Kiedyś spróbuję raz jeszcze, może źle zrobili. Generalnie w Opolu z wszystkich burgerowni to w Pasibusie jadam najrzadziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 No jadłem właśnie Cebuliona i tego drugiego, oba bardzo przeciętne i też się rozwalały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.