Skocz do zawartości

Fast food


Rekomendowane odpowiedzi

Do tego roku raz w życiu jadłem kebsa i sie nim zatrułem, wiec miałem wstręt.

No ale dałem się namówic tiktokowi, wczoraj byliśmy u Greka, sami przygotowują mięso, pięka pity i sos  tzatziki najlepszy jaki jadłem  w życiu.

Jak ktos bedzie w Gdyni to polecam.

To sieciówka, ale tez bardzo dobre mięso, jadłem tego serowego, genialne połączenie i sycące jak cholera, ledwo przejadłem. Jak macie u siebie to big daddy to polecam rowniez.

 

Jeszcze nam został do testów jeden lokal. Nie sądziłem, że sie do kebabow kiedys przekonam

 

 

  • Plusik 1
Odnośnik do komentarza

Owczy pęd po prostu. 

 

Teraz popylam po Paryżu i mam bekę jak ludzie stoją w kilometrowych kolejkach bo widzieli knajpę na Insta/Tiktoku a szkoda im 5 minut researchu żeby sprawdzić, że tak naprawdę to albo bardzo średnie knajpy albo to samo można zjeść dosłownie 5 metrów dalej z kolejką na 2-3 osoby (jak to w przypadku falafeli z dzielnicy Marais). No ale idą stać tam gdzie najwięcej ludzi bo jakżeby to tak, jak Tiktok mówił że super to ja się też polansuję. 

Odnośnik do komentarza
  • 2 tygodnie później...
W dniu 12.03.2023 o 17:44, Shen napisał:

Jeśli pytasz, czy klienci stali sie bardziej wymagajacy i wola dobre mieso, przygotowane tego samego dnia, zamiast mrozonki robionej chuj wie gdzie, ktora podaje wiekszosc turasów, to tak.

 

I coś takiego rozumiem. 
Mój kolega serwował kebab na jakichś imprezach i normalnie te mieso to taka gowniana wałuwa z makro 

Odnośnik do komentarza
W dniu 12.03.2023 o 21:48, Tokar napisał:

 

Berliński styl życia 

 

The-queue-at-Mustafas-Gem%C3%BCse-Kebap-

Z tego co widzę to Gemuse Mustafa Kebap. Spoko kebs, ale jadłem lepsze w Berlinie. Jednak fejm poszedł niesamowity. 
Taka ciekawostka jeden ziomek od niego otworzył w Gorzowie knajpę. Mega sztos, własne mięsa, sam piekł bułki do tego kozak pizza turecka. Jednak ostatnio po kilku latach zamknął przybytek i pojechał ratować rodzinę po trzęsieniu ziemi w Hatay :(

 

476C2835-D4E0-4DAF-AC5B-0B45E4D62C76.jpeg.80abcf3c597ba9759f8d18b1096c5a25.jpeg

 

https://www.facebook.com/smakihatay


 

 

Odnośnik do komentarza
  • 3 tygodnie później...

Bo to byl poczatek burgermanii i koncepcja jedzenia z TRUCKA byla czyms totalnie swiezym. Ja nigdy nie rozumialem podniet pasibusem, pierwszy kontakt z nimi to bylo zylaste mieso. A wtedy istnial juz we wro moa takze dlugo w pasi sie nie pokazywalem. Ot burgerownia jakich wiele i do moa nigdy nie mieli startu. A ze im sie udalo rozrosnac to juz dawno sa doslownie wszedzie. Fenomenu jednak do dzis nie rozumiem.

Odnośnik do komentarza
18 minutes ago, krupek said:

Niedawno jadłem pierwszy raz w Pasibusie w Rivierze w Gdyni i wege burgery mają bardzo słabe, trochę zawód. W Max Burgers też się zawiodłem. Z sieciówek, najlepsze dla mnie ostatnio w Salad Story.

Cebulion Vege w Pasibusie to jeden z gorszych burgerów jakie jadłem w życiu, cały się rozwalił. Kiedyś spróbuję raz jeszcze, może źle zrobili. Generalnie w Opolu z wszystkich burgerowni to w Pasibusie jadam najrzadziej. 

Odnośnik do komentarza

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...