Shen 9 636 Opublikowano 9 listopada 2023 Opublikowano 9 listopada 2023 Jednak nie wytrzymałem, pojechałem po ciuchy i przy okazji drwal wleciał. Rok temu płaciłem za klasyka 24,90, ale i tak zaraz wleci jakiś lewak i napisze, że niecne korpo podbija ceny bo hype Dobra prowokacja komuś wyszła z ta ceną z dupy przed premierą. 1 Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 9 listopada 2023 Opublikowano 9 listopada 2023 Albo prowokacja, albo tak jak ktoś wcześniej pisał. Korpo sondowała jak ludzie zareagują. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 10 listopada 2023 Opublikowano 10 listopada 2023 https://www.donald.pl/artykuly/QhspPzy9/lukow-policja-musiala-przyjechac-i-pilnowac-tlumu-ktory-przybyl-na-premiere-burgera-drwala 1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 10 listopada 2023 Opublikowano 10 listopada 2023 W dniu 9.11.2023 o 06:48, second napisał: Chyba się dziś wybiorę, wezmę własną wodę, będzie taniej. Myślicie, że tyle wystarczy? Do tego suchola? Weź 2 baniaki lepiej bo trzeba ostro zapijać te trociny Cytuj
Krzysztof93 1 315 Opublikowano 10 listopada 2023 Opublikowano 10 listopada 2023 Jak dla mnie nie ma czegoś takiego, że chłop se myśli: ,,ALE BYM SE ZJADŁ PYSZNEGO SOCZYSTEGO BURGERA... JADĘ DO MCDONALDA!'' Do McDonalda chodzi się wtedy gdy masz ochotę na McDonalda na to jedzenie nie można patrzeć w kategorii burgery, tortille czy kurczaki bo to chujnia z grzybnią jest ale każdy został za młodu w większym lub mniejszym stopniu uzależniony od smaku i zapachu tego czegoś dlatego każdy z nas raz na jakiś czas jedzie do maka zaspokoić głód składników jakich tam używają ale nikt z nas nie powie: ,,KOCHAM BURGERY DLATEGO JADAM W MCDONALDZIE'' Można tego unikać ale przyjdzie taki czas, że wylądujecie na autostradzie czy lotnisku w maku, wasi współtowarzysze podróży będą chcieli zjeść i wystarczy, że zobaczycie te wszystkie piękne sztuczne zdjęcia, poczujecie zapaszek i każdy się kurwa złamie. Drwal jest najgorszy bo moim zdaniem wygląda w realu najgorzej w porównaniu do zdjęć marketingowych, człowiek raz na 2 lata kupi tego drwala, otwiera pudełko i zamiast kanapki, o której piszczą media w całym kraju wyciąga zdeptaną brioszkę a w owym pudełku leżą jakieś paski sałaty jakby prosto ze śmietnika znajdującego się blisko targowiska owocowo-warzywnego. Na Drwala nie można spojrzeć, weźcie sobie babę do restauracji i podczas konsumpcji owej kanapki patrzcie się jej prosto w oczy. Popij to lodem z colą i zapomnij. Powtórz raz do roku. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 listopada 2023 Opublikowano 10 listopada 2023 Kanapka drwala jedzona 4 razy w tygodniu @Rozi nie uczyni z ciebie trwardziela a już z pewnością drwala. Żebyś wiedział co nie? 1 1 Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 10 listopada 2023 Opublikowano 10 listopada 2023 Entuzjaści w swoich marzeniach. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 11 listopada 2023 Opublikowano 11 listopada 2023 23 godziny temu, Masorz napisał: https://www.donald.pl/artykuly/QhspPzy9/lukow-policja-musiala-przyjechac-i-pilnowac-tlumu-ktory-przybyl-na-premiere-burgera-drwala Zwierzeta, zryte banie przez marketing Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 11 listopada 2023 Opublikowano 11 listopada 2023 Ej co jest kurła? Jak corocznie , naboznie pojechalem po swoj egzemplarz drwala i nie moglem kuoic podwojnego? Wtf? Przeciez ten zwykly to dla kobiet 1 Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 11 listopada 2023 Opublikowano 11 listopada 2023 Myślałem, że do tego drwala to kolejki zakręcają aż na autostradę. A tu dziś rynek, ścisłe centrum z tłumami na deptaku, wszedłem do maka po kawę za 5 zeta i siku, 5 minutek bez kolejek i załatwione. Czyżby ten cały hajp był fałszywy 1 Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 11 listopada 2023 Opublikowano 11 listopada 2023 No elo, dziś elita narodu wyposażona w kostki brukowe pojechała do Stolycy a nie na jakieś drwale do Galycyi. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 11 listopada 2023 Opublikowano 11 listopada 2023 W krk jest ile, 15 macdolanow? Inna sytuacja niz kiedy jeden lokal musi oblsuzyc 15 okolicznych wiosek. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 11 listopada 2023 Opublikowano 11 listopada 2023 43 minuty temu, kanabis napisał: Ej co jest kurła? Jak corocznie , naboznie pojechalem po swoj egzemplarz drwala i nie moglem kuoic podwojnego? Wtf? Przeciez ten zwykly to dla kobiet Widać, że nie śledzisz tematu 1 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 12 listopada 2023 Opublikowano 12 listopada 2023 No i to jest marketing, jak ktoś nie chce zwyklaka to i tak go zje skoro już przyszedł do lokalu, a drwalskie specjały dopiero po 15tym i cyk drugi raz kaska wyciągnięta. Ciekawe czy za rok cena przebije 3 dyszki. Cytuj
Pierre Deck 587 Opublikowano 12 listopada 2023 Opublikowano 12 listopada 2023 (edytowane) U mnie burgerowania od zawsze miala Lumberjacka w zestawie z frytami z coleslawem. Cena za zestaw kilka PLN wyzsza od zestawu ulepa z McDonalda, a dostajesz mieso (200g),czyli cos, czego w McDonaldzie nie uswiadczycie i ogromna bule. Dalej zachwycajcie sie gownem i debatujcie o walorach smakowych wy zwierzeta Edytowane 12 listopada 2023 przez Pierre Deck 1 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 12 listopada 2023 Opublikowano 12 listopada 2023 Ten blur na chrzanie xDDD Na tikotokach pewnie mocne rozkminy jak to bedzie wygladac. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 12 listopada 2023 Opublikowano 12 listopada 2023 19 godzin temu, _Red_ napisał: Myślałem, że do tego drwala to kolejki zakręcają aż na autostradę. A tu dziś rynek, ścisłe centrum z tłumami na deptaku, wszedłem do maka po kawę za 5 zeta i siku, 5 minutek bez kolejek i załatwione. Czyżby ten cały hajp był fałszywy Na premiere pewnie tak bylo. Ja bylem 11 listopada to chyba kanapowcy mysleli ze zamkniete bo nawet 5 min nie czekalem. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 12 listopada 2023 Opublikowano 12 listopada 2023 Soczysty pomidorek w drwalu to coś czego brakuje w maku. Sucha bula z serem i kotletem potrzebuje jakiegoś warzywnego przełamania smaku jak na moje p o t r z e b y. Ale ogólnie wracam do owsianek, jak się dziś zwazylem to jebać drwale (i nielimitowane ciastka w biurze...). Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 12 listopada 2023 Opublikowano 12 listopada 2023 10 minut temu, _Red_ napisał: Soczysty pomidorek w drwalu to coś czego brakuje w maku. Sucha bula z serem i kotletem potrzebuje jakiegoś warzywnego przełamania smaku jak na moje p o t r z e b y. dlatego wolę z żurawiną i ostry bo ma sos i dżalapino, przełamuje to te suchość 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 listopada 2023 Opublikowano 15 listopada 2023 Drwal z chrzanem to po prostu zmiana sosu na ten z WieśMaca. I teraz każdego Drwala można zrobić podwójnym. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 15 listopada 2023 Opublikowano 15 listopada 2023 Max Burgers, mam za daleko i podobno chujnia i tak Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 listopada 2023 Opublikowano 15 listopada 2023 Najgorsze mięso świata, jakby było z parówek, albo pasztetu. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 15 listopada 2023 Opublikowano 15 listopada 2023 No cóż, może Max Burgers podnosi regularnie ceny, ale za to żarcie ma coraz gorsze. Podczas ostatnich wizyt nawet frytki mieli słabe, a zawsze były top. Lubiłem co jakiś czas wpaść, ale teraz już omijam. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 16 listopada 2023 Opublikowano 16 listopada 2023 A dziś czytam, że Max chce inwestować w rynek polski i chce mieć 200 placówek w naszym kraju Bez kitu, te ich buksy są niezjadliwe i drogie w chuj. I niby ta sama sieć co w Szwecji, ale tam smakują naprawdę inaczej, w sensie lepiej. To odwrotnie niż np. z KFC, które w USA jest największym gównem a w PL Amerykańce nie mogą uwierzyć, że to u nas takie dobre. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi