Opublikowano 9 listopada 20231 r Jednak nie wytrzymałem, pojechałem po ciuchy i przy okazji drwal wleciał. Rok temu płaciłem za klasyka 24,90, ale i tak zaraz wleci jakiś lewak i napisze, że niecne korpo podbija ceny bo hype Dobra prowokacja komuś wyszła z ta ceną z dupy przed premierą.
Opublikowano 9 listopada 20231 r Albo prowokacja, albo tak jak ktoś wcześniej pisał. Korpo sondowała jak ludzie zareagują.
Opublikowano 10 listopada 20231 r https://www.donald.pl/artykuly/QhspPzy9/lukow-policja-musiala-przyjechac-i-pilnowac-tlumu-ktory-przybyl-na-premiere-burgera-drwala
Opublikowano 10 listopada 20231 r W dniu 9.11.2023 o 06:48, second napisał: Chyba się dziś wybiorę, wezmę własną wodę, będzie taniej. Myślicie, że tyle wystarczy? Do tego suchola? Weź 2 baniaki lepiej bo trzeba ostro zapijać te trociny
Opublikowano 10 listopada 20231 r Jak dla mnie nie ma czegoś takiego, że chłop se myśli: ,,ALE BYM SE ZJADŁ PYSZNEGO SOCZYSTEGO BURGERA... JADĘ DO MCDONALDA!'' Do McDonalda chodzi się wtedy gdy masz ochotę na McDonalda na to jedzenie nie można patrzeć w kategorii burgery, tortille czy kurczaki bo to chujnia z grzybnią jest ale każdy został za młodu w większym lub mniejszym stopniu uzależniony od smaku i zapachu tego czegoś dlatego każdy z nas raz na jakiś czas jedzie do maka zaspokoić głód składników jakich tam używają ale nikt z nas nie powie: ,,KOCHAM BURGERY DLATEGO JADAM W MCDONALDZIE'' Można tego unikać ale przyjdzie taki czas, że wylądujecie na autostradzie czy lotnisku w maku, wasi współtowarzysze podróży będą chcieli zjeść i wystarczy, że zobaczycie te wszystkie piękne sztuczne zdjęcia, poczujecie zapaszek i każdy się kurwa złamie. Drwal jest najgorszy bo moim zdaniem wygląda w realu najgorzej w porównaniu do zdjęć marketingowych, człowiek raz na 2 lata kupi tego drwala, otwiera pudełko i zamiast kanapki, o której piszczą media w całym kraju wyciąga zdeptaną brioszkę a w owym pudełku leżą jakieś paski sałaty jakby prosto ze śmietnika znajdującego się blisko targowiska owocowo-warzywnego. Na Drwala nie można spojrzeć, weźcie sobie babę do restauracji i podczas konsumpcji owej kanapki patrzcie się jej prosto w oczy. Popij to lodem z colą i zapomnij. Powtórz raz do roku.
Opublikowano 10 listopada 20231 r Kanapka drwala jedzona 4 razy w tygodniu @Rozi nie uczyni z ciebie trwardziela a już z pewnością drwala. Żebyś wiedział co nie?
Opublikowano 11 listopada 20231 r 23 godziny temu, Masorz napisał: https://www.donald.pl/artykuly/QhspPzy9/lukow-policja-musiala-przyjechac-i-pilnowac-tlumu-ktory-przybyl-na-premiere-burgera-drwala Zwierzeta, zryte banie przez marketing
Opublikowano 11 listopada 20231 r Ej co jest kurła? Jak corocznie , naboznie pojechalem po swoj egzemplarz drwala i nie moglem kuoic podwojnego? Wtf? Przeciez ten zwykly to dla kobiet
Opublikowano 11 listopada 20231 r Myślałem, że do tego drwala to kolejki zakręcają aż na autostradę. A tu dziś rynek, ścisłe centrum z tłumami na deptaku, wszedłem do maka po kawę za 5 zeta i siku, 5 minutek bez kolejek i załatwione. Czyżby ten cały hajp był fałszywy
Opublikowano 11 listopada 20231 r No elo, dziś elita narodu wyposażona w kostki brukowe pojechała do Stolycy a nie na jakieś drwale do Galycyi.
Opublikowano 11 listopada 20231 r W krk jest ile, 15 macdolanow? Inna sytuacja niz kiedy jeden lokal musi oblsuzyc 15 okolicznych wiosek.
Opublikowano 11 listopada 20231 r 43 minuty temu, kanabis napisał: Ej co jest kurła? Jak corocznie , naboznie pojechalem po swoj egzemplarz drwala i nie moglem kuoic podwojnego? Wtf? Przeciez ten zwykly to dla kobiet Widać, że nie śledzisz tematu
Opublikowano 12 listopada 20231 r No i to jest marketing, jak ktoś nie chce zwyklaka to i tak go zje skoro już przyszedł do lokalu, a drwalskie specjały dopiero po 15tym i cyk drugi raz kaska wyciągnięta. Ciekawe czy za rok cena przebije 3 dyszki.
Opublikowano 12 listopada 20231 r U mnie burgerowania od zawsze miala Lumberjacka w zestawie z frytami z coleslawem. Cena za zestaw kilka PLN wyzsza od zestawu ulepa z McDonalda, a dostajesz mieso (200g),czyli cos, czego w McDonaldzie nie uswiadczycie i ogromna bule. Dalej zachwycajcie sie gownem i debatujcie o walorach smakowych wy zwierzeta Edytowane 12 listopada 20231 r przez Pierre Deck
Opublikowano 12 listopada 20231 r Ten blur na chrzanie xDDD Na tikotokach pewnie mocne rozkminy jak to bedzie wygladac.
Opublikowano 12 listopada 20231 r 19 godzin temu, _Red_ napisał: Myślałem, że do tego drwala to kolejki zakręcają aż na autostradę. A tu dziś rynek, ścisłe centrum z tłumami na deptaku, wszedłem do maka po kawę za 5 zeta i siku, 5 minutek bez kolejek i załatwione. Czyżby ten cały hajp był fałszywy Na premiere pewnie tak bylo. Ja bylem 11 listopada to chyba kanapowcy mysleli ze zamkniete bo nawet 5 min nie czekalem.
Opublikowano 12 listopada 20231 r Soczysty pomidorek w drwalu to coś czego brakuje w maku. Sucha bula z serem i kotletem potrzebuje jakiegoś warzywnego przełamania smaku jak na moje p o t r z e b y. Ale ogólnie wracam do owsianek, jak się dziś zwazylem to jebać drwale (i nielimitowane ciastka w biurze...).
Opublikowano 12 listopada 20231 r 10 minut temu, _Red_ napisał: Soczysty pomidorek w drwalu to coś czego brakuje w maku. Sucha bula z serem i kotletem potrzebuje jakiegoś warzywnego przełamania smaku jak na moje p o t r z e b y. dlatego wolę z żurawiną i ostry bo ma sos i dżalapino, przełamuje to te suchość
Opublikowano 15 listopada 20231 r Drwal z chrzanem to po prostu zmiana sosu na ten z WieśMaca. I teraz każdego Drwala można zrobić podwójnym.
Opublikowano 15 listopada 20231 r No cóż, może Max Burgers podnosi regularnie ceny, ale za to żarcie ma coraz gorsze. Podczas ostatnich wizyt nawet frytki mieli słabe, a zawsze były top. Lubiłem co jakiś czas wpaść, ale teraz już omijam.
Opublikowano 16 listopada 20231 r A dziś czytam, że Max chce inwestować w rynek polski i chce mieć 200 placówek w naszym kraju Bez kitu, te ich buksy są niezjadliwe i drogie w chuj. I niby ta sama sieć co w Szwecji, ale tam smakują naprawdę inaczej, w sensie lepiej. To odwrotnie niż np. z KFC, które w USA jest największym gównem a w PL Amerykańce nie mogą uwierzyć, że to u nas takie dobre.