Rudiok 3 370 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 29 minut temu, balon napisał(a): Kurde ale te ceny tam niskie mają w porównaniu z głównymi ośrodkami na west coast jak LA czy SF. Te 5 dolców to już z podatkiem? Z ciekawości skąd taki kierunek pobytu w USA? Służbowo czy Jeremiego Sochańskiego odwiedzałeś? No byłem srogo zaskoczony, że naprawdę można się konkretnie najeść (i nie mówię tu o fast foodach ale o restauracjach ogólnie) w cenie jaką przychodzi zapłacić obecnie za obiad w centrum wojewódzkiego miasta w PL. A biorąc pod uwagę wielkość porcji to już w ogóle okazja. Ceny bez podatków bo tego nikt nie chce liczyć, ale w fast foodach przynajmniej o napiwki nie skomlą (dej panie dej tak z 20% bo żem bidny). A kierunek taki bo się udało do znajomego w Teksasie wybrać i spędzić tam kilka dni. Normalnie jako baza wypadowa Teksas jest średni bo żeby z niego wyjechać to trzeba 4-10 godzin poświęcić jadąc przez pustkowia, w zależności w którą stronę się uderza. Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Na BP jest promka na doga od McŁowicza, dwa za 18 zł Sztos deal bo wyglądał jak na zdjęciu, bez ściemy. Duży, spora paruva, bułka niestandardowa, duzo sosu serowego i meksykanskiego, cebula i dżalapento. Rozmiar jak dwa z żabki. Dwa takie gnoje za 18 zł to rozbój. W byle hipsterskim foodtrucku w mieście pewnie za jednego w tej klasie wołaliby z 25 zl. Cytuj
Faka 3 993 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Nie, no spoko cena, 13 zł za 2 takie małe fiutki hot dogowe, gdzie żabka ma gorsze ceny. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października Jak wyjeżdżałem w 2020 to hot dog na Orlenie czy w Żabce 3.99. Co tu się odjebało, że 9 zeta to promocja???? Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października 18 minut temu, Homelander napisał(a): Jak wyjeżdżałem w 2020 to hot dog na Orlenie czy w Żabce 3.99. Co tu się odjebało, że 9 zeta to promocja???? Jakość wzrosła dwukrotnie. 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października Just now, Figaro said: Jakość wzrosła dwukrotnie. No tak, sprawa oczywista Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października W Żabce dalej są za ok 5 zł, ale te klasyczne małe. Ten makłowicza z BP to jak ze dwa takie plus ma dodatki, więc cena 9 zł za jednego adekwatna. Przy sredniej cenie fastfooda typu 25-30 zł za byle bułkę czy kebsa to wcale nie tak drogo w 2024. Cytuj
Ukukuki 7 009 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października To u mnie zwykły kebs 22-23 zł, te z lepszym mięsem pod 30. Zapiekanki od 13 zł do 20 paru. Hot dogów nie lubię, to już na stacji wole te zapiekanki kupować po 12 zł. Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada Raz tam jadłem po pijaku czyli dawno ogólnie to kebab lubię, ale tylko od Polaka lub z sieciówki, gdzie jakieś normy są zachowane. A tak ciapaci często mieszkają w lokalu razem z kebabem… np śpią w piwnicy kamienicy, a na parterze mają działalność Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada On 11/2/2024 at 3:31 PM, grzybiarz said: Raz tam jadłem po pijaku czyli dawno ogólnie to kebab lubię, ale tylko od Polaka lub z sieciówki, gdzie jakieś normy są zachowane. A tak ciapaci często mieszkają w lokalu razem z kebabem… np śpią w piwnicy kamienicy, a na parterze mają działalność No bo cisza i spokój. Żadnych psów, kotów, szczurów dookoła Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Widzeli jak wroclaw przygotowuje sie na premiere drwala? xDDD Tak, to jest mcdonalds. W wakacje zakonczyla sie jego przebudowa ze starego stylu w troche nowoczesniejszy i bardzo ladnie to ogarneli bo przede wszystkim zrobilo sie wiecej miejsca. Ale jakis miesiac temu zaczeli tworzyc to co na obrazku wyzej xD Nie wiem co to za cepeliada ale wyglada jak koszmar chorych na padaczke. Jeszcze wczoraj widzialem ten podswietlony budynek z tylu, no to nie ma raczej bata zeby swiatlo w nocy nie tanczylo na suficie i scianach. Spoldzielnia sie zgodzila wiec dobrze musialo byc smarowane. W ogole nie wiem jak z oplacalnoscia bo knajpa juz drugi miesiac w roku stoi zamknieta a jeszcze troche zostalo do zakonczenia. https://natemat.pl/577106,nowy-mcdonald-s-powstaje-we-wroclawiu-razace-swiatlo-zakloca-spokoj 1 Cytuj
KamilM 131 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Były już takie akcje w Lublinie, Gdańsku i bodajże w Łodzi w ostatnich latach. Postoi tak kilka tygodni, nakręcą reklamę i wróci pewnie do starego wyglądu. Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada To zakrzywione żółte wygląda jak arabski kutang po przygodach z frostim. Cytuj
Rozi 601 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada TO JUŻ JUTRO Cena bardzo dobra, wjedzie jutro day one! 1 Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada 48 minut temu, KamilM napisał(a): Postoi tak kilka tygodni, nakręcą reklamę i wróci pewnie do starego wyglądu. Oby. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi