_Red_ 12 061 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia W dniu 29.11.2024 o 17:51, Tokar napisał(a): Zważywszy że te kotlety będą pewnie milimetrowej grubości, to wyjdzie pewnie z tego jakieś 2-2,5 normalnego Były normalnej grubości, takze gnoj swoje ważył. Rozdzielilem se na dwa dni xd Ale fakt, że to mega prosty burger - ot miecho, sucha bula i pomidor. Sosów tam sie nie uswiadczy poza kleksem keczupu. Cytuj
Paolo de Vesir 9 216 Opublikowano niedziela o 18:46 Opublikowano niedziela o 18:46 Powiem Wam tak forumki, Burger Rybaka w North Fishu to jest jakaś nadkanapka. Soczysty filet, mnóstwo sosu, zero suchoty - no po prostu coś niesamowitego. Cena ok. 25 PLN-ów, jadłem dwukrotnie w ciągu miesiąca i byle do trzeciego. Jeśli ktoś tęskni za McFishem to... to w sumie nie ma nawet co tu porównywać, Rybak to dosłownie jak Jaguar XF przy Yarisce. Mega polecajka, szkoda, że NF ma tak mało punktów. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano niedziela o 18:50 Opublikowano niedziela o 18:50 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Rybak to dosłownie jak Jaguar Pedau zaimkarz? 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 216 Opublikowano niedziela o 19:53 Opublikowano niedziela o 19:53 To już trzeba Figara zapytać. Cytuj
Bartg 5 523 Opublikowano poniedziałek o 11:47 Opublikowano poniedziałek o 11:47 Musze zerknąć, w wakacje w drodze do Chorwacji jadłem 2x w macu na trasie pod Zagrzebiem McFisha i dalej daję radę skubany. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano poniedziałek o 18:42 Opublikowano poniedziałek o 18:42 Dobrze mówi. Ten buks rybaka dojebany. Zupełnym przypadkiem w Krk w galerii dorwany i byłem w szoku bo zapachniało handmade kanapeczką wykonaną z sercem i w słusznej porcji a to przeca fast food. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi