Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Agent_Man napisał(a):

Czyli mięso było tak świeże, że nawet po skonsumowaniu dawało głos kekw

Mięso dobre mają, jadłem w zeszłym tygodniu tego ostrego z bekonem i nic mi nie było. Ich bułki mi za to nie pasują.

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 519,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Burger king, wzialem jakiegos whiskey burgera. Na zdjeciu oczywiscie spory. Mial to byc burger bardziej premium a dostalem cos zblizonego wielkoscia do whoopera... Fajnie pieklo bo bylo zulapento, byl bekon ale w zestawie powiekszonym zaplacilem za to 50zl kekw Jakies dwa lata temu jadlem w tej cenie dorsza w restauracji jakiejs typiary z Master szefa a w burgerowni pewnie spokojnie wylapalbym w tej cenie smasha. Wypisuje sie z fastfoodow. Nie sobie fani bambi czy innej maty chodza co nie wiedza, ze kiedys to byly oplacalne dile.

Opublikowano

Fastfoody pojebane ceny teraz, w cenie kapcia z bk czy maka mam burgera w mojej ulubionej burgerowni albo kraftowego kebsa xl z wołowiną. No ale kilka razy w roku ma sie ochote na takiego śmiecia też.

Opublikowano

Do drwala człowiek wytrzyma. Tak to czasem grander z KFC z kuponu w trasie i w tej cenie to jedyna akceptowalna kanapka z FF.

Opublikowano

Ja chcę zwrócić uwagę na czas oczekiwania na zamówienie w KFC. Nie wiem, czy to specyfika Trójmiasta, ale Turek ci zrobi kebab trzy razy, zanim w KFC otrzymasz kurczaka.

Gołym okiem widać, że borykają się z problemami kadrowymi (na kuchni czasem 100% obsługi to kolorowi), ale nawet nie ruszają się w 20% tak żwawo jak w lokalach konkurencji.

Nie mówiąc już o Drive Thru. Czasem mam ochotę na Grandera, ale jak sobie pomyślę, ile będę czekać na jedną kanapkę, to zajeżdżam coraz rzadziej.

W tamtym sezonie w wolnych chwilach śmigałem z żarciem na Glovo/Uberze, to wiedziałem, że jak dostałem request z KFC, to godzina w pizdę.

Opublikowano
14 minut temu, szewczun napisał(a):

Ja chcę zwrócić uwagę na czas oczekiwania na zamówienie w KFC. Nie wiem, czy to specyfika Trójmiasta, ale Turek ci zrobi kebab trzy razy, zanim w KFC otrzymasz kurczaka.

25 minut czekałem na dwa twistery, to była moja ostatnio wizyta w KFC w centrum Gdyni, z dwie osoby były przede mną, lokal prawie pusty. Sprawdziłem opinie na google i widać, że to norma tam. W tym czasie to normalny obiad dostaniesz, a nie stripsa zawinietego w placek gayos