Opublikowano sobota o 13:215 dni 2 godziny temu, Agent_Man napisał(a):Czyli mięso było tak świeże, że nawet po skonsumowaniu dawało głos Mięso dobre mają, jadłem w zeszłym tygodniu tego ostrego z bekonem i nic mi nie było. Ich bułki mi za to nie pasują.
Opublikowano poniedziałek o 11:103 dni Burger king, wzialem jakiegos whiskey burgera. Na zdjeciu oczywiscie spory. Mial to byc burger bardziej premium a dostalem cos zblizonego wielkoscia do whoopera... Fajnie pieklo bo bylo zulapento, byl bekon ale w zestawie powiekszonym zaplacilem za to 50zl Jakies dwa lata temu jadlem w tej cenie dorsza w restauracji jakiejs typiary z Master szefa a w burgerowni pewnie spokojnie wylapalbym w tej cenie smasha. Wypisuje sie z fastfoodow. Nie sobie fani bambi czy innej maty chodza co nie wiedza, ze kiedys to byly oplacalne dile.
Opublikowano poniedziałek o 11:373 dni Fastfoody pojebane ceny teraz, w cenie kapcia z bk czy maka mam burgera w mojej ulubionej burgerowni albo kraftowego kebsa xl z wołowiną. No ale kilka razy w roku ma sie ochote na takiego śmiecia też.
Opublikowano poniedziałek o 12:393 dni Do drwala człowiek wytrzyma. Tak to czasem grander z KFC z kuponu w trasie i w tej cenie to jedyna akceptowalna kanapka z FF.
Opublikowano wtorek o 20:192 dni Ja chcę zwrócić uwagę na czas oczekiwania na zamówienie w KFC. Nie wiem, czy to specyfika Trójmiasta, ale Turek ci zrobi kebab trzy razy, zanim w KFC otrzymasz kurczaka. Gołym okiem widać, że borykają się z problemami kadrowymi (na kuchni czasem 100% obsługi to kolorowi), ale nawet nie ruszają się w 20% tak żwawo jak w lokalach konkurencji. Nie mówiąc już o Drive Thru. Czasem mam ochotę na Grandera, ale jak sobie pomyślę, ile będę czekać na jedną kanapkę, to zajeżdżam coraz rzadziej. W tamtym sezonie w wolnych chwilach śmigałem z żarciem na Glovo/Uberze, to wiedziałem, że jak dostałem request z KFC, to godzina w pizdę.
Opublikowano wtorek o 20:372 dni 14 minut temu, szewczun napisał(a):Ja chcę zwrócić uwagę na czas oczekiwania na zamówienie w KFC. Nie wiem, czy to specyfika Trójmiasta, ale Turek ci zrobi kebab trzy razy, zanim w KFC otrzymasz kurczaka. 25 minut czekałem na dwa twistery, to była moja ostatnio wizyta w KFC w centrum Gdyni, z dwie osoby były przede mną, lokal prawie pusty. Sprawdziłem opinie na google i widać, że to norma tam. W tym czasie to normalny obiad dostaniesz, a nie stripsa zawinietego w placek